Horoscop 2019 TAUR SĂNĂTATE, vitalitate

Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă

Casa bolilor cronice este activată de Uranus până pe 6 Martie 2019, când poposește în domiciliul vostru, prin urmare pe nativii Taur astrologul ZODIACOOL îi previne că o să vă confruntați cu aceleași probleme de sănătate ce s-au manifestat în ultimii 7 ani, însă la un alt nivel, deoarece încă din Noiembrie 2018 Jupiter este plasat pe casa a VIII-a și aduce posibilitatea de a suporta unele operații.

Chiar dacă vorbim de marele benefic, Jupiter tot pe o casă malefică este plasat, prin urmare vă poate ajuta doar în procesul de refacere sau de pregătire pentru un eveniment.

Mulți nativi Taur vor căuta scopul vieții pe Pământ, plus că o să fiți susținuți de toate tranzitele în vederea evoluției.

Atenție la accidente la locul de muncă între 11 Aprilie-12 August 2019, în timpul retrogradării lui Jupiter posibil să aveți parte de vise premonitorii.

Zone sensibile: gâtul, ficatul, rinichii, psihicul. Dereglările hormonale vor fi la ordinea zilei, totul se poate echilibra doar prin focusarea atenției asupra voastră, nu trebuie să mai depindeți de părerile celor din jur.

Taurii vor deveni mentori, profesori, instructori etc. tocmai pentru că înțelegeți care sunt valorile voastre, dar și pentru că ceilalți au nevoie de voi.

În continuare afli Horoscop 2019 Taur , previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.