Horoscop 2019 TAUR SĂNĂTATE, vitalitate

Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă

Casa bolilor cronice este activată de Uranus până pe 6 Martie 2019, când poposește în domiciliul vostru, prin urmare pe nativii Taur astrologul ZODIACOOL îi previne că o să vă confruntați cu aceleași probleme de sănătate ce s-au manifestat în ultimii 7 ani, însă la un alt nivel, deoarece încă din Noiembrie 2018 Jupiter este plasat pe casa a VIII-a și aduce posibilitatea de a suporta unele operații.

Chiar dacă vorbim de marele benefic, Jupiter tot pe o casă malefică este plasat, prin urmare vă poate ajuta doar în procesul de refacere sau de pregătire pentru un eveniment.

Loading...

Mulți nativi Taur vor căuta scopul vieții pe Pământ, plus că o să fiți susținuți de toate tranzitele în vederea evoluției.

Atenție la accidente la locul de muncă între 11 Aprilie-12 August 2019, în timpul retrogradării lui Jupiter posibil să aveți parte de vise premonitorii.

Zone sensibile: gâtul, ficatul, rinichii, psihicul. Dereglările hormonale vor fi la ordinea zilei, totul se poate echilibra doar prin focusarea atenției asupra voastră, nu trebuie să mai depindeți de părerile celor din jur.

Taurii vor deveni mentori, profesori, instructori etc. tocmai pentru că înțelegeți care sunt valorile voastre, dar și pentru că ceilalți au nevoie de voi.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Taur , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ceea ce pentru alții pare un obstacol cât un munte, pentru tine pare doar un drum normal și
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Șobolan este Nordul. Prin urmare, Șobolanii trebuie
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.