Horoscop 2019 Taur sanatate, vitalitate

Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă

Casa bolilor cronice este activată de Uranus până pe 6 Martie 2019, când poposește în domiciliul vostru, prin urmare pe nativii Taur astrologul ZODIACOOL îi previne că o să vă confruntați cu aceleași probleme de sănătate ce s-au manifestat în ultimii 7 ani, însă la un alt nivel, deoarece încă din Noiembrie 2018 Jupiter este plasat pe casa a VIII-a și aduce posibilitatea de a suporta unele operații.

Chiar dacă vorbim de marele benefic, Jupiter tot pe o casă malefică este plasat, prin urmare vă poate ajuta doar în procesul de refacere sau de pregătire pentru un eveniment.

Mulți nativi Taur vor căuta scopul vieții pe Pământ, plus că o să fiți susținuți de toate tranzitele în vederea evoluției.

Atenție la accidente la locul de muncă între 11 Aprilie-12 August 2019, în timpul retrogradării lui Jupiter posibil să aveți parte de vise premonitorii.

Zone sensibile: gâtul, ficatul, rinichii, psihicul. Dereglările hormonale vor fi la ordinea zilei, totul se poate echilibra doar prin focusarea atenției asupra voastră, nu trebuie să mai depindeți de părerile celor din jur.

Taurii vor deveni mentori, profesori, instructori etc. tocmai pentru că înțelegeți care sunt valorile voastre, dar și pentru că ceilalți au nevoie de voi.

Idei de cadouri pentru Taur

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Taur , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 10 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.