Horoscop DRAGOSTE. Horoscop TAUR 2019

Horoscop DRAGOSTE Taur 2019 este posibil să apară tentații, să dați curs unor relații extraconjugale

Pentru a beneficia de toate veștile bune, ce au fost prezentate în aspectele generale referitoare vouă, celor din zodia Taur, trebuie în special să descoperiți care vă sunt limitele în dragoste.

Horoscop Taur 2019 dragoste, iubire, copii

La nivelul acestui capitol veți mai lucra și în următorii 7 ani, cât Uranus va sta în domiciliul vostru. Planeta transformării v-a mai supus la test între Mai-Noiembrie 2018, de fapt atunci a fost o previzualizare a ceea ce va veni acum, în 2019.

Mulți nativi Taur vor cunoaște adevăratul sens al cuvintelor ”Te Iubesc”, până acum ați căutat în relații certitudine, siguranță, însă de acum o să deveniți mai imprudenți, o să fiți ademeniți de mirajul unor relații Karmice, mult mai profunde. Plus că Nodul Nord este plasat pe casa comunicării, prin urmare o să aveți parte de multe întâlniri, conversații fără sfârșit, alături de persoane ce vă pun în valoare alte abilități.

Perioade bune pentru a concepe copii în 2019: Mai-Iunie, August-Septembrie, Noiembrie-Decembrie.

Dimensiunea iubirii în 2019 va cunoaște alte limite, totul se va duce spre partea de telepatie, nonconvențional, imprudență, suspans, tensiune, ceartă, patimă etc. Tot ce se va trăi începând de acum și până în 2026 va fi o experiență de neuitat pentru următorii 84 de ani.

În perioada 31 octombrie-20 noiembrie 2019 este posibil să apară tentații, să dați curs unor relații extraconjugale, acele persoane să vă fi remarcat din ultimii 2-3 ani, însă voi să doriți o implicare, acum totul va fi diferit.

Finele anului 2019 aduce șansa de a deschide alături de partener o afacere.

Horoscop Dragoste Taur 2019: Casă, familie, viață personală

Dragostea plutește în jur în 2019, chiar dacă nu este animată de planete prietenoase, tot veți evolua. O să fiți mult mai raționali în ce implică exprimarea sentimentelor, poate multe cupluri vor trece prin momente de tranziție înainte de a oficializa o relație.

Tot ce ați experimentat din Mai 2018, după Martie 2019 începe să aibă un sens, astrologul ZODIACOOL vă anunță că o să realizați că o despărțire înregistrată anul trecut a fost benefică, deoarece ați întâlnit pe cineva cu totul special.

Relațiile care se creează între Aprilie-Septembrie 2019 până la finele anului este posibil să treacă la un alt nivel: oficializare, mutat împreună, concepere de copil etc.

Eclipsa de Lună din 21 Ianuarie 2019 va fi plasată pe casa familiei, prin urmare sunt șanse să descoperiți că mai aveți frați, că s-a ascuns un secret de voi, poate chiar veți lua decizia de a părăsi domiciliul pe parcursul anului pentru un loc mai bun în alt oraș, stat.

Multe revelații la nivelul acestui capitol sufletesc, între 08-31 Iulie o să aveți parte de remușcări, acestea pot să vină pe un fond de instabilitate emoțională, dar de la începutul lui August 2019 o să înțelegeți că a fost mai bine să dați curs noului.

În continuare afli Horoscop 2019 Taur , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop zilnic Taur
Horoscop TAUR: horoscop zilnic Taur realizat de astrologi profesioniști, cuprinde previziunile
Horoscop 2019: TAUR BANI, carieră, profesie, loc de muncă
Horoscop TAUR BANI în 2019 cariera se va bucura de succes o dată cu Eclipsa de Lună
Horoscop Taur  2019. Previziuni complete dragoste, bani în horoscop TAUR 2019
Horoscop TAUR 2019 și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Taur. Finele lui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.