Horoscop Dragoste Taur. Horoscop Taur 2019

Horoscop DRAGOSTE Taur 2019: este posibil să apară tentații, să dați curs unor relații extraconjugale! Pentru a beneficia de toate veștile bune, ce au fost

prezentate în aspectele generale referitoare vouă, celor din zodia Taur, trebuie în special să descoperiți care vă sunt limitele în dragoste. La nivelul acestui capitol veți mai lucra și în următorii 7 ani, cât Uranus va sta în domiciliul vostru. Planeta transformării v-a mai supus la test între Mai-Noiembrie 2018, de fapt atunci a fost o previzualizare a ceea ce va veni acum, în 2019.

Horoscop Taur 2019 dragoste, iubire, copii

Mulți nativi Taur vor cunoaște adevăratul sens al cuvintelor ”Te Iubesc”, până acum ați căutat în relații certitudine, siguranță, însă de acum o să deveniți mai imprudenți, o să fiți ademeniți de mirajul unor relații Karmice, mult mai profunde. Plus că Nodul Nord este plasat pe casa comunicării, prin urmare o să aveți parte de multe întâlniri, conversații fără sfârșit, alături de persoane ce vă pun în valoare alte abilități.

Perioade bune pentru a concepe copii în 2019, recomandate de astrologul ZODIACOOL sunt: Mai-Iunie, August-Septembrie, Noiembrie-Decembrie.

Idei de cadouri pentru Taur

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Taur , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.