Horoscop 2019: TAUR BANI

Horoscop TAUR BANI în 2019 cariera se va bucura de succes o dată cu Eclipsa de Lună

Cariera se va bucura de succes odată cu Eclipsa de Lună din data de 21 Ianuarie, aceasta va fi plasată pe casa carierei și a investițiilor pe termen lung. Acest eveniment va închide lanțul provocărilor venite din Mai 2017.

Prima parte a lui 2019, din câte se poate observa, va fi mai efervescentă la nivelul afirmării. Plus că vă puteți conecta cu sinele superior, pentru a înțelege care este menirea voastră aici, pe Pământ.

Conjuncția Saturn-Pluton la voi va activa străinătatea, studiile, spiritualitatea, legătura cu rudele de dincolo, ocultismul, magia etc. Nativii din zodia Taur vor învăța să fie deschiși la alte modalități de a face bani, marea majoritate se va orienta spre internet.

Speculațiile financiare efectuate cu alte monezi, investiții în domenii care vă pasionează etc. pot să vă aducă succesul de la finele lui 2020. Se observă deprinderi noi, tendințe de a ocupa alte funcții, aceste dorințe de ascensiune vă vor îndruma spre studiu, cursuri, orientarea spre domenii de nișă.

Din Aprilie 2019, mulți Tauri nu vor mai suporta să depindă de un șef, instituție, colegi și, cel mai probabil, vor prelua conducerea proiectului sau vor pleca urmând să își deschidă ceva, alături de partener.

Perioada Iulie-August, deși aduce Eclipse pe 2 Iulie, respectiv 17 Iulie, va fi periculoasă pentru a investi, excepție fac cei care s-au născut pe Mercur retrograd. Atunci planeta comunicării va începe mersul aparent retrograd tocmai prin casa contractelor, prin urmare astrologul ZODIACOOL vă anunță că este rost de pagubă, de greșeli, încercați să nu dați curs tuturor provocărilor ce vor veni atunci.

În toamnă, tot pe Mercur retrograd, este posibil să aflați că un colaborator v-a trădat, a plecat de lângă dumneavoastră sau, mai grav, încearcă să vă facă rău, de fapt vă face cel mai mare bine, deoarece o să evoluați, o să vă asumați o lecție de viață.

Pe tot parcursul anului 2019 astrologul ZODIACOOL nu recomandă să dați bani cu împrumut, acele sume nu se vor mai întoarce la dumneavoastră.

Partea bună pentru cei tineri constă în faptul că pot prinde din mers o profesie, vor începe să facă bani din domenii noi, au sclipiri de moment.

În continuare afli Horoscop 2019 Taur , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 7, remedii feng shui eficiente pentru anul 2019
Steaua zburătoare 7 aduce un flux de energie negativă, care predispune la necazuri, mai ales
KUA 1, Călătorul
Trigrama KAN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 1. Trigrama KAN este formată
Cum sta zodia Taur cu sănătatea si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur
Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.