Horoscop 2019: TAUR BANI

Horoscop TAUR BANI 2019: Cariera se va bucura de succes odată cu Eclipsa de Lună din data de 21 Ianuarie, aceasta va fi plasată pe casa carierei și a

investițiilor pe termen lung. Acest eveniment va închide lanțul provocărilor venite din Mai 2017. Prima parte a lui 2019, din câte se poate observa, va fi mai efervescentă la nivelul afirmării. Plus că vă puteți conecta cu sinele superior, pentru a înțelege care este menirea voastră aici, pe Pământ. Conjuncția Saturn-Pluton la voi va activa străinătatea, studiile, spiritualitatea, legătura cu rudele de dincolo, ocultismul, magia etc.

Nativii din zodia Taur vor învăța să fie deschiși la alte modalități de a face bani, marea majoritate se va orienta spre internet.

Loading...

Speculațiile financiare efectuate cu alte monezi, investiții în domenii care vă pasionează etc. pot să vă aducă succesul de la finele lui 2020. Se observă deprinderi noi, tendințe de a ocupa alte funcții, aceste dorințe de ascensiune vă vor îndruma spre studiu, cursuri, orientarea spre domenii de nișă.

Din Aprilie 2019, mulți Tauri nu vor mai suporta să depindă de un șef, instituție, colegi și, cel mai probabil, vor prelua conducerea proiectului sau vor pleca urmând să își deschidă ceva, alături de partener.

Perioada Iulie-August, deși aduce Eclipse pe 2 Iulie, respectiv 17 Iulie, va fi periculoasă pentru a investi, excepție fac cei care s-au născut pe Mercur retrograd. Atunci planeta comunicării va începe mersul aparent retrograd tocmai prin casa contractelor, prin urmare astrologul ZODIACOOL vă anunță că este rost de pagubă, de greșeli, încercați să nu dați curs tuturor provocărilor ce vor veni atunci.

În toamnă, tot pe Mercur retrograd, este posibil să aflați că un colaborator v-a trădat, a plecat de lângă dumneavoastră sau, mai grav, încearcă să vă facă rău, de fapt vă face cel mai mare bine, deoarece o să evoluați, o să vă asumați o lecție de viață.

Pe tot parcursul anului 2019 astrologul ZODIACOOL nu recomandă să dați bani cu împrumut, acele sume nu se vor mai întoarce la dumneavoastră.

Partea bună pentru cei tineri constă în faptul că pot prinde din mers o profesie, vor începe să facă bani din domenii noi, au sclipiri de moment.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Taur , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia
Horoscop DRAGOSTE Taur 2019: este posibil să apară tentații, să dați curs unor relații
Cu toții ne dorim noroc în dragoste, să întâlnim sufletul pereche și să avem relații

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.