Horoscop Bani. Horoscop Taur bani 2019

Horoscop TAUR BANI 2019: Cariera se va bucura de succes odată cu Eclipsa de Lună din data de 21 Ianuarie, aceasta va fi plasată pe casa carierei și a

investițiilor pe termen lung. Acest eveniment va închide lanțul provocărilor venite din Mai 2017. Prima parte a lui 2019, din câte se poate observa, va fi mai efervescentă la nivelul afirmării. Plus că vă puteți conecta cu sinele superior, pentru a înțelege care este menirea voastră aici, pe Pământ. Conjuncția Saturn-Pluton la voi va activa străinătatea, studiile, spiritualitatea, legătura cu rudele de dincolo, ocultismul, magia etc.

Nativii din zodia Taur vor învăța să fie deschiși la alte modalități de a face bani, marea majoritate se va orienta spre internet.

Speculațiile financiare efectuate cu alte monezi, investiții în domenii care vă pasionează etc. pot să vă aducă succesul de la finele lui 2020. Se observă deprinderi noi, tendințe de a ocupa alte funcții, aceste dorințe de ascensiune vă vor îndruma spre studiu, cursuri, orientarea spre domenii de nișă.

Din Aprilie 2019, mulți Tauri nu vor mai suporta să depindă de un șef, instituție, colegi și, cel mai probabil, vor prelua conducerea proiectului sau vor pleca urmând să își deschidă ceva, alături de partener.

Perioada Iulie-August, deși aduce Eclipse pe 2 Iulie, respectiv 17 Iulie, va fi periculoasă pentru a investi, excepție fac cei care s-au născut pe Mercur retrograd. Atunci planeta comunicării va începe mersul aparent retrograd tocmai prin casa contractelor, prin urmare astrologul ZODIACOOL vă anunță că este rost de pagubă, de greșeli, încercați să nu dați curs tuturor provocărilor ce vor veni atunci.

În toamnă, tot pe Mercur retrograd, este posibil să aflați că un colaborator v-a trădat, a plecat de lângă dumneavoastră sau, mai grav, încearcă să vă facă rău, de fapt vă face cel mai mare bine, deoarece o să evoluați, o să vă asumați o lecție de viață.

Pe tot parcursul anului 2019 astrologul ZODIACOOL nu recomandă să dați bani cu împrumut, acele sume nu se vor mai întoarce la dumneavoastră.

Partea bună pentru cei tineri constă în faptul că pot prinde din mers o profesie, vor începe să facă bani din domenii noi, au sclipiri de moment.

Idei de cadouri pentru Taur

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Taur , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.