Horoscop 2019 SCORPION pe partea de SĂNĂTATE

Horoscop SCORPION SĂNĂTATE. Energia va veni în 2019 va aduce posibilitatea de a remedia problemele cronice. La locul de muncă este pericol de accidente. Horoscop sanătate

Acest capitol va fi activ până în Martie 2019, Uranus va fi plasat în casa sănătății, din această poziție va aduce posibilitatea de a remedia problemele cronice ce s-au dezvoltat în ultimii 7-8 ani.

După Mai 2019 se observă o îmbunătățire a stării de bine, totul se va datora si faptului că veți iubi. Corpul fizic va cunoaște o revenire la normal, după 2-3 ani în care ați avut tendința de a pune kilograme. 

Sistemul osos, endocrin, nervos, va fi pus sub atenționare între Iulie-Octombrie 2019, de aceea încercați să vă focusați mai mult atenția asupra voastră, cei din jur au propriul destin, dacă o să preluați mai multe responsabilități decât o să puteți duce, Universul vă va sancționa.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă perioade bune pentru a programa intervenții chirurgicale: Aprilie-Mai, Septembrie-Octombrie 2019.

Energia va veni în 2019 pentru nativii Scorpion din practicarea unei tehnici de meditație, respirație.

Excesele vor fi sancționate, de aceea încercați să stați departe de vicii noi, deoarece vor aduce afecțiuni pe sistemul neuronal.

La locul de muncă, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți între Februarie-Martie, deoarece este pericol de accidente.

În continuare afli Horoscop 2019 Scorpion, previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 3
Aspecte pozitive: Faimă, ambiție, rang înalt, spontaneitate, dezvoltare, progres
Hărțile stelelor zburătoare
Numite și Diagramele celor 9 Palate (pătratul Lo Shu are 9 celule ocupate de o cifră), hărțile
Zodiac chinezesc MAIMUTA 2019, horoscop chinezesc starea de SANATATE
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Maimuță pentru starea de sănătate

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.