Horoscop SCORPION DRAGOSTE 2019

Horoscop 2019 SCORPION DRAGOSTE: acest domeniu va aduce cele mai frumoase evenimente în acest an 2019 în viața voastră. Între Ianuarie-Martie o să vă axați

mai mult pe partea de muncă, carieră, proiecte la comun alături de prieteni. După Martie, Uranus poposește în casa căsătoriei pentru următorii 7 ani, de aceea o să simțiți că este necesar să faceți ceva, să vă asculți partea de intuiție. Neptun este plasat în casa iubirii, prin urmare două planete mari acum vă trimit semne atât în somn, cât și în partea fizică, cu privire la ce aveți de făcut.

Horoscop Scorpion 2019 dragoste, iubire, copii

Multe relații ce au existat de dragul familiei, copiilor, lumii, acum se vor destrăma, deoarece nativii Scorpion nu vor mai tolera să piardă timpul, să se mai consume în relații complicate.

Astrologul ZODIACOOL anunță că Scorpionii între Mai-Iunie 2019 pot să își întâlnească sufletul pereche.

Acolo unde relațiile au întâmpinat probleme în ultimii 2 ani, se observă tendința de a vă schimba abordarea, o să vă implicați mai mult, o să treceți la un alt nivel. La cum este aspectat acest sector în 2019, vedem ca nativii Scorpion să fie prinși într-o singură relație, care nu se poate concretiza atât de repede.

Veți avea parte și de suferință, gelozie, iubire, instinct, toate acestea se vor trăi la un alt nivel, veți începe să mergeți pe principiul ”totul sau nimic”. Chiar dacă veți mai avea oferte și din alte părți, voi tot spre acea relație ce poate să apară după Martie 2019 vă veți centra.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Scorpion , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.