Horoscop SCORPION DRAGOSTE 2019

Horoscop 2019 SCORPION DRAGOSTE: vor spune că nu mai sunt fericiți, că își doresc altceva

Acest domeniu va aduce cele mai frumoase evenimente în acest an 2019 în viața voastră.

Horoscop Scorpion 2019 dragoste, iubire, copii

Între Ianuarie-Martie o să vă axați mai mult pe partea de muncă, carieră, proiecte la comun alături de prieteni. După Martie, Uranus poposește în casa căsătoriei pentru următorii 7 ani, de aceea o să simțiți că este necesar să faceți ceva, să vă asculți partea de intuiție.

Neptun este plasat în casa iubirii, prin urmare două planete mari acum vă trimit semne atât în somn, cât și în partea fizică, cu privire la ce aveți de făcut. Multe relații ce au existat de dragul familiei, copiilor, lumii, acum se vor destrăma, deoarece nativii Scorpion nu vor mai tolera să piardă timpul, să se mai consume în relații complicate.

Astrologul ZODIACOOL anunță că Scorpionii între Mai-Iunie 2019 pot să își întâlnească sufletul pereche.

Acolo unde relațiile au întâmpinat probleme în ultimii 2 ani, se observă tendința de a vă schimba abordarea, o să vă implicați mai mult, o să treceți la un alt nivel. La cum este aspectat acest sector în 2019, vedem ca nativii Scorpion să fie prinși într-o singură relație, care nu se poate concretiza atât de repede.

Veți avea parte și de suferință, gelozie, iubire, instinct sexual, toate acestea se vor trăi la un alt nivel, veți începe să mergeți pe principiul ”totul sau nimic”. Chiar dacă veți mai avea oferte și din alte părți, voi tot spre acea relație ce poate să apară după Martie 2019 vă veți centra.

Finele anului 2019 aduce o mai bună comunicare, munca depusă timp de un an pentru a cuceri pe cineva va fi încununată de succes, posibil acea relație se va realiza.

De fapt, în 2019 nativii Scorprion își vor depăși limitele în plan afectiv, vor tolera mai mult, nu vor mai fi geloși, posibil să înțelegeți care este scopul unui relații (din punct de vedere spiritual). 

În ansamblu, 2019 pe iubire aduce multe provocări, lecții de viață, dar și pasiune, o să aveți ce povesti nepoților.

Horoscop Scorpion 2019: Casă, familie, viață personală

2019 va face dreptate la nivelul acestui capitol, mai ales în cazul celor care s-au complăcut în relații de dragul de a nu vorbi lumea. Nativii Scorpion vor fi corecți cu partenerii lor încă din Ianuarie, când vor spune că nu mai sunt fericiți, că își doresc altceva.

Luna Martie va reprezenta primul examen pentru familiile întemeiate de mult timp, pot să iasă la suprafață secrete ce vor știrbi imaginea voastră în societate.

Legătura cu rudele devine din ce în ce mai bună, o să înțelegeți de ce poate s-au comportat într-un anume fel cu voi în ultimii 2-3 ani.

Dacă doriți să întemeiați o familie, să vă mutați alături de partener într-un domiciliu nou, după Mai 2019 aveți șanse de peste 90% ca acest vis să se realizeze.

Pe plan social, veți simți nevoia de a vă îndepărta de unii prieteni, deoarece veți avea senzația că pierdeți din timp, nu vă este de folos prezența acelor persoane în viața voastră. Totuși, se observă apropierea voastră de un grup de interes, o să comunicați cu oameni ce au o anumită imagine în societate.

Loading...

Dacă o să doriți să dezbateți o moștenire, aceste demersuri vor fi inițiate din Ianuarie, cel mai probabil în August 2019 o să vedeți actele finalizate.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă perioade bune pentru oficializare: Mai, Iunie, August, Septembrie, Octombrie 2019.

Perioade în care un incident poate avea loc în familie, posibil o rudă să sufere in cauza unor probleme de sănătate: Martie, Iulie, Octombrie 2019.

Lunile Februarie și August 2019 sunt favorabile pentru a investi bani într-un bun, imobil, teren care să rămână familiei.

În continuare afli Horoscop 2019 Scorpion , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop zilnic Scorpion
Horoscop SCORPION: horoscop zilnic Scorpion realizat de astrologi profesioniști cu noutățile
SCORPIONUL în dragoste și relații, după horoscop Scorpion DRAGOSTE
Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul
Zodia SCORPION. BANI, carieră și afaceri pentru Scorpion
Ai o lăcomie de neînchipuit, dar reușești să faci bani, deoarece știi cum să îi ții sub

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.