Horoscop 2019 SCORPION pentru muncă și BANI

Horoscop SCORPION 2019 aduce plus de imagine, putere, încredere, o să reușiți să vă focusați mai mult pe domeniul online

La nivelul capitolului financiar se vor înregistra marile fluctuații în 2019, tot ce ați inițiat din Septembrie 2017 în acest an va fi încununat de succes.

Pentru cei care au studiat mai mult în ultimii 2 ani, în acest an ar fi bine să inițieze ceva, să se bazeze pe instinct și pe forțele proprii. Jupiter, planeta abundenței, în 2019 este plasat în Săgetător, pe casa banilor, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca până în Decembrie 2019 să vă faceți un plan cu ceea ce ați dori să obțineți în următorii 12 ani.

Perioada de retrogradare a lui Jupiter va fi de bun augur pentru a face un bilanț asupra cheltuielilor și a investițiilor. Dacă sunteți într-o colaborare, perioada Martie-Iulie 2019 poate să aducă ruperea acelei asocieri, chiar dacă o să aveți pierderi financiare, o să vă asigurați că ceilalți nu profită de munca voastră.

2019 aduce plus de imagine, putere, încredere, o să reușiți să vă focusați mai mult pe domeniul online, chiar dacă voi nu îl îmbrățișați.

La locul de muncă, nativii Scorpion între Ianuarie-Martie 2019 vor avea unele probleme, totul va pleca de la faptul că petreceți prea mult timp peste program, o să începeți să puneți condiții, dacă o să vedeți că șefii nu țin cont de ceea ce spuneți, de la începutul lunii Aprilie este posibil să vă găsiți alt loc de muncă.

Cei care își câștigă existența dintr-un hobby, talent, după August 2019 vor fi mai hotărâți ca niciodată să iasă din anonimat, vor simți că nu au nimic de pierdut, vor face impresie bună la public.

În Decembrie 2019 o să reușiți să faceți un bilanț pe partea financiară, rezultatul va fi mult peste așteptările voastre, posibil ca în jurul Eclipsei din 26 Decembrie 2019 să primiți propunerea unui contract important, promovare.

În continuare afli Horoscop 2019 Scorpion , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia SCORPION. BANI, carieră și afaceri pentru Scorpion
Ai o lăcomie de neînchipuit, dar reușești să faci bani, deoarece știi cum să îi ții sub
Horoscop zilnic Balanță
Horoscop BALANȚĂ: horoscop zilnic Balanță realizat de astrologi profesioniști cu noutățile
KUA 9 - ARTISTUL
KUA 9 are o vibrație care îi conferă persoanei abilitatea inedită de a găsi soluții la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.