Horoscop 2019: SĂGETĂTOR horoscop SĂNĂTATE. Săgetător 2019

Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul Nord pe casa a VIII-a, a morții, ridică cotele de atenționare

la nivelul acestui capitol pentru nativii Săgetător. Partea complicată este că Uranus staționează aici 7 ani, prin urmare este de bun augur din acest an să luați măsuri cu privire la modul în care o să vă gestionați stresul, supărarea, timpul liber și lipsa sportului. Din dorința de a face bani, mulți Săgetători vor lăsa pe ultimul loc capitolul sănătate, de aceea în timp repercusiunile se vor resimți.

Posibil ca în 2019 să nu întâmpinați multe probleme, însă din 2020 o să începeți să vă confruntați cu probleme pe sistemul endocrin, digestiv, nervos.

Loading...

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca în perioada de retrogradare a lui Uranus să încercați să fiți mai atenți la locul de muncă, întrucât este riscul unei accidentări.

Cei care căutau un tratament miraculos, în 2019 vor auzi de un produs naturist care să ofere o îmbunătățire a unei probleme cronice. Toate încercările de vindecare în corpul fizic trebuie corelate cu terapii alternative, rugăciune, meditație, post.

Pe un an atât de bun, mulți Săgetători care au înclinații spre spiritualitate se vor orienta mai mult spre cercetare, suflet, iubire.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Săgetător , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Principiile sale de viață o feresc de excese și starea de sănătate fizică se menține cu
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în
Horoscop 2019 FECIOARĂ SĂNĂTATE: Probleme pe partea de sănătate vor întâmpina doar nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.