Horoscop Sagetator 2019. Horoscop 2019 Sagetator sanatate

Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul Nord pe casa a VIII-a, a morții, ridică cotele de atenționare

la nivelul acestui capitol pentru nativii Săgetător. Partea complicată este că Uranus staționează aici 7 ani, prin urmare este de bun augur din acest an să luați măsuri cu privire la modul în care o să vă gestionați stresul, supărarea, timpul liber și lipsa sportului. Din dorința de a face bani, mulți Săgetători vor lăsa pe ultimul loc capitolul sănătate, de aceea în timp repercusiunile se vor resimți.

Posibil ca în 2019 să nu întâmpinați multe probleme, însă din 2020 o să începeți să vă confruntați cu probleme pe sistemul endocrin, digestiv, nervos.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca în perioada de retrogradare a lui Uranus să încercați să fiți mai atenți la locul de muncă, întrucât este riscul unei accidentări.

Cei care căutau un tratament miraculos, în 2019 vor auzi de un produs naturist care să ofere o îmbunătățire a unei probleme cronice. Toate încercările de vindecare în corpul fizic trebuie corelate cu terapii alternative, rugăciune, meditație, post.

Pe un an atât de bun, mulți Săgetători care au înclinații spre spiritualitate se vor orienta mai mult spre cercetare, suflet, iubire.

Idei de cadouri pentru Sagetator

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Săgetător , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 02 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!