Horoscop 2019: RAC horoscop DRAGOSTE. Rac 2019

Horoscop 2019: RAC horoscop DRAGOSTE. Provocări, tentații de moment, posibil să aflați că partenerul vă înșală

La nivelul capitolului sentimental, nativii Rac vor avea parte de cele mai mari schimbări în 2019, fie că este vorba de căsătorie, fie că este vorba de intrarea într-o nouă relație, fie că aduc pe lume un copil, se observă iubire, încredere, stabilitate, devotament, reușită.

Horoscop Rac 2019 dragoste, iubire, copii

Relațiile care în ultimii ani au dat semne că nu mai funcționează, în 2019 vor trece printr-un test al încrederii, care va începe chiar din prima lună a anului, odată cu prima Eclipsă din data de 6 Ianuarie. Partea bună este că o să realizați ce vă doriți cu adevărat: să rămâneți plafonați de dragul unui confort sau să puneți punct și să luați totul de la capăt.

În orice situație veți fi, Universul tot vă va trimite persoane noi care să vă atragă atenția, pentru a vă face să vă îndrăgostiți de ele. Conjuncția Saturn-Pluton, ce va avea loc în luna Aprilie 2019, va ridica potențialul de a întâlni persoane speciale, pe care nu le veți uita toată viața.

Relațiile de dragoste ce se vor constitui în acest an 2019 au un trecut karmic puternic, o să simțiți că știți acea persoană de o viață, lucrurile vor avansa repede, posibil ca în a doua parte a lui 2019 să oficializați totul.

Cuplurile în care se află un nativ Rac pot să conceapă copii, se pot muta într-un alt domiciliu, pot schimba țara. Astrologul ZODIACOOL vă atenționează că o să fiți tentați să dați curs unor provocări, tentații de moment, ce vin din afara cuplului. Instinctul sexual este alimentat de Lilith, din casa sexualității, prin urmare o să vă fie greu să îndepărtați acest stimul exterior.

Unii nativi Rac se pot îndrăgosti de persoane din străinătate, posibil ca în partea a doua a lui 2019 să dați curs invitației de a pleca din țară, pentru a vă trăi marea iubire. În concluzie, acest domeniu este cel mai bine aspectat în 2019, dar presupune multe schimbări de situație, ceea ce o să aducă o epuizare psihică.

Horoscop Rac 2019: Casă, familie, viață personală

Familia, după cum știm, este refugiul nativilor Rac, însă în 2019 stabilitatea construită în timp poate să se destrame. Veți avea nevoie mai mult ca niciodată de susținerea mamei, sfaturile ei vă vor ajuta să treceți peste o suferință.

În realizarea unui proiect de familie: afacere, investiție, construcția unui imobil etc. Racii vor simți că sunt folosiți, ceilalți lasă totul în seama voastră, de aceea o să luați măsuri, o să vă impuneți punctul de vedere.

Vor fi nativi care vor părăsi domiciliul, deoarece se vor căsători, vor pleca în alt oraș sau țară. Chiar dacă o să vă fie greu la început să realizați de ce a fost nevoie să vă rupeți de cei dragi, pe parcurs veți vedea ce beneficiu v-a făcut Universul, o să vă maturizați.

În vara lui 2019 o să luați o decizie radicală pentru următorii 30 de ani, aceasta va viza statutul vostru în cadrul unui relații. O să fiți puși în situația de a alege între ceva nou sau ceva ce s-a construit în timp. Dacă veți pleca dintr-o relație, o să aveți de pierdut din punct de vedere financiar.

Loading...

Multe familii pot să conceapă copii, această veste vă va motiva să cereți mai mult de la viață, o să vă mobilizați mai bine, pentru a obține un trai decent.

Între Ianuarie-Mai 2019 stabilitatea relațiilor va fi zguduită de unele vești venite din exterior de la prieteni, posibil să aflați că partenerul vă înșală. Dacă voi sunteți în situația în care profitați de încrederea celui drag, o să plătiți consecințele între Iunie-Octombrie 2019.

În continuare afli Horoscop 2019 Rac , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

RAC. Zodia Rac femeia și barbatul Rac în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal RAC de la 22 Iunie până la 23 Iulie. Este locul de domiciliu
Horoscop sexual Rac. Femeia Rac în pat și barbatul Rac plăceri în pat
Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și
Zodia RAC: BANI, cariera si afaceri pentru nativii din zodia Rac
Ai un stil propriu de a obține ceea ce vrei: nu faci presiuni, ci aștepți prin preajmă până

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.