Horoscop 2019: RAC horoscop DRAGOSTE. Rac 2019

Horoscop 2019: RAC horoscop DRAGOSTE. La nivelul capitolului sentimental, nativii Rac vor avea parte de cele mai mari schimbări în 2019, fie că este vorba de

căsătorie, fie că este vorba de intrarea într-o nouă relație, fie că aduc pe lume un copil, se observă iubire, încredere, stabilitate, devotament, reușită. Relațiile care în ultimii ani au dat semne că nu mai funcționează, în 2019 vor trece printr-un test al încrederii, care va începe chiar din prima lună a anului, odată cu prima Eclipsă din data de 6 Ianuarie. Partea bună este că o să realizați ce vă doriți cu adevărat: să rămâneți plafonați de dragul unui confort sau să puneți punct și să luați totul de la capăt.

Horoscop Rac 2019 dragoste, iubire, copii

În orice situație veți fi, Universul tot vă va trimite persoane noi care să vă atragă atenția, pentru a vă face să vă îndrăgostiți de ele. Conjuncția Saturn-Pluton, ce va avea loc în luna Aprilie 2019, va ridica potențialul de a întâlni persoane speciale, pe care nu le veți uita toată viața.

Relațiile de dragoste ce se vor constitui în acest an 2019 au un trecut karmic puternic, o să simțiți că știți acea persoană de o viață, lucrurile vor avansa repede, posibil ca în a doua parte a lui 2019 să oficializați totul.

Cuplurile în care se află un nativ Rac pot să conceapă copii, se pot muta într-un alt domiciliu, pot schimba țara. Astrologul ZODIACOOL vă atenționează că o să fiți tentați să dați curs unor provocări, tentații de moment, ce vin din afara cuplului. Instinctul este alimentat de Lilith, din casa senzualității, prin urmare o să vă fie greu să îndepărtați acest stimul exterior.

Unii nativi Rac se pot îndrăgosti de persoane din străinătate, posibil ca în partea a doua a lui 2019 să dați curs invitației de a pleca din țară, pentru a vă trăi marea iubire. În concluzie, acest domeniu este cel mai bine aspectat în 2019, dar presupune multe schimbări de situație, ceea ce o să aducă o epuizare psihică.

Horoscop Rac 2019: Casă, familie, viață personală

Familia, după cum știm, este refugiul nativilor Rac, însă în 2019 stabilitatea construită în timp poate să se destrame. Veți avea nevoie mai mult ca niciodată de susținerea mamei, sfaturile ei vă vor ajuta să treceți peste o suferință.

În realizarea unui proiect de familie: afacere, investiție, construcția unui imobil etc. Racii vor simți că sunt folosiți, ceilalți lasă totul în seama voastră, de aceea o să luați măsuri, o să vă impuneți punctul de vedere.

Vor fi nativi care vor părăsi domiciliul, deoarece se vor căsători, vor pleca în alt oraș sau țară. Chiar dacă o să vă fie greu la început să realizați de ce a fost nevoie să vă rupeți de cei dragi, pe parcurs veți vedea ce beneficiu v-a făcut Universul, o să vă maturizați.

În vara lui 2019 o să luați o decizie radicală pentru următorii 30 de ani, aceasta va viza statutul vostru în cadrul unui relații. O să fiți puși în situația de a alege între ceva nou sau ceva ce s-a construit în timp. Dacă veți pleca dintr-o relație, o să aveți de pierdut din punct de vedere financiar.

Multe familii pot să conceapă copii, această veste vă va motiva să cereți mai mult de la viață, o să vă mobilizați mai bine, pentru a obține un trai decent.

Între Ianuarie-Mai 2019 stabilitatea relațiilor va fi zguduită de unele vești venite din exterior de la prieteni, posibil să aflați că partenerul vă înșală. Dacă voi sunteți în situația în care profitați de încrederea celui drag, o să plătiți consecințele între Iunie-Octombrie 2019.

Idei de cadouri pentru Rac

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Rac , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 20 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!