Horoscop Pesti dragoste: horoscop 2019 Pesti dragoste

Horoscop DRAGOSTE în 2019: 2019 asupra acestui capitol va acționa mai cu seamă. Încă din Ianuarie o să realizați că nu este bine unde vă aflați, că a

venit vremea să faceți o schimbare, mai ales dacă sunteți într-o relație care funcționează doar de dragul lumii. Legătura cu prietenii și rudele îndepărtate va avea de suferit, tocmai pentru că realizați că ceilalți vă trag înapoi, mereu v-au destabilizat, nimeni nu a avut încredere în capacitățile voastre. Poate și pentru că din 2007 tot afirmați că începeți ceva și nu mai reușiți.

Horoscop Pești 2019 dragoste, iubire, copii

Vă veți aduce aminte mulți ani de 2019, deoarece o să vă educe în alegerea celor de lângă voi. Chiar dacă o să aveți o perioadă în care o să vă simțiți singuri, între Martie-Aprilie, totul va reveni la normal după luna Mai, când o să preluați controlul asupra voastră, nu o să mai depindeți de nimeni.

În a doua parte a lui 2019, din Iulie încolo, se arată o perioadă care poate aduce transformări spectaculoase în anturaj, posibil la locul de muncă să vă faceți noi prieteni. În relația de cuplu apare primul impuls de a trece la un alt nivel, o relație nouă sau de a oficializa totul. Dacă stați cu părinții, după 17 Iulie 2019 vedem să căutați un nou cămin pentru familia voastră.

Din Octombrie până în Decembrie 2019, atenția voastră este focusată mai mult pe carieră, de aceea timpul petrecut alături de cel drag va fi scurtat, o să simțiți nevoia de a petrece mai mereu weekendul în călătorii.

Idei de cadouri pentru Pesti

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Pești , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 27 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.