Horoscop 2019: PEȘTI horoscop DRAGOSTE

Horoscop DRAGOSTE în 2019 nativii Pești pleacă de acasă, să vor muta cu altă persoană, de dragul unei alte persoane

2019 asupra acestui capitol va acționa mai cu seamă. Încă din Ianuarie o să realizați că nu este bine unde vă aflați, că a venit vremea să faceți o schimbare, mai ales dacă sunteți într-o relație care funcționează doar de dragul lumii.

Horoscop Pești 2019 dragoste, iubire, copii

Legătura cu prietenii și rudele îndepărtate va avea de suferit, tocmai pentru că realizați că ceilalți vă trag înapoi, mereu v-au destabilizat, nimeni nu a avut încredere în capacitățile voastre. Poate și pentru că din 2007 tot afirmați că începeți ceva și nu mai reușiți. Vă veți aduce aminte mulți ani de 2019, deoarece o să vă educe în alegerea celor de lângă voi.

Chiar dacă o să aveți o perioadă în care o să vă simțiți singuri, între Martie-Aprilie, totul va reveni la normal după luna Mai, când o să preluați controlul asupra voastră, nu o să mai depindeți de nimeni.

În a doua parte a lui 2019, din Iulie încolo, se arată o perioadă care poate aduce transformări spectaculoase în anturaj, posibil la locul de muncă să vă faceți noi prieteni. În relația de cuplu apare primul impuls de a trece la un alt nivel, o relație nouă sau de a oficializa totul. Dacă stați cu părinții, după 17 Iulie 2019 vedem să căutați un nou cămin pentru familia voastră.

Din Octombrie până în Decembrie 2019, atenția voastră este focusată mai mult pe carieră, de aceea timpul petrecut alături de cel drag va fi scurtat, o să simțiți nevoia de a petrece mai mereu weekendul în călătorii.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă luni bune pentru a semna contracte de colaborare, de a oficializa relații: Ianuarie, Mai, Iunie, August, Septembrie, Decembrie 2019.

Perioade nefaste, care pot aduce certuri, ruperea unor relații pe plan sentimental: Martie, Iulie, Octombrie 2019.

Horoscop Pești 2019: Casă, familie, viață personală

Provocările la nivelul acestui domeniu de viață sunt puține, ele pot să vizeze doar venirea pe lume a unui copil.

Dacă sunteți implicați într-o relație care nu mai funcționează de ani, se pare că încă din Ianuarie 2019 veți avea mici dispute, acestea pot să plece de la responsabilități, copii, muncă, bani, timp liber petrecut împreună. Astrologul ZODIACOOL avertizează că unii nativi Pești pot să fie ademeniți de Univers într-o relație extraconjugală încă din Martie 2019, totul se poate afla în Iulie 2019.

Cele două Eclipse din 2-17 Iulie aduc un surplus energetic mărit, care pot să vă determine să plecați de acasă, să vă mutați cu altă persoană, de ce nu, să schimbați țara de dragul unei alte persoane.

După Septembrie 2019 se prea poate ca relațiile cu rudele să se răcească destul de mult, pe fondul nemulțumirilor voastre. Dacă o să simțiți nevoia de a vă reîntoarce la o fostă relație, perioada Octombrie-Noiembrie 2019 va aduce această șansă, însă va fi greu să rezistați mult timp în acea situație.

Loading...

Intrarea lui Jupiter în Capricorn în Decembrie 2019 complică lucrurile acasă, plus că ați acumulat prea multe pe suflet, cu prilejul Eclipsei din 26 Decembrie o să spuneți totul, o să vă simțiți eliberați.

Dacă totuși ați ascultat de vocea inimii de la începutul lui 2019, la finele acestuia veți fi bucuroși, plini de recunoștință, nu veți mai trece prin momente de tensiune.

Practic, 2019 vă învață să socializați, să identificați oamenii de valoare, să pariați pe voi, să vă rupeți de casă și să iubiți.

În continuare afli Horoscop 2019 Pești , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Pesti 2019. Previziuni complete în horoscop PESTI 2019
Horoscop PEȘTI 2019 o să simțiți nevoia de a pleca din viața anumitor persoane, pot să apară
PESTI. Totul despre femeia și barbatul Pesti în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de
Zodia PEȘTI Pești, zodiac, dragoste, zodii de apă, femeia Pești, bărbatul Pești
Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.