Horoscop 2019: PEȘTI horoscop BANI

Horoscop 2019: PEȘTI horoscop BANI. Din punctul de vedere financiar și profesional, 2019 aduce multe oportunități

Din punctul de vedere financiar și profesional, 2019 aduce multe oportunități, aceste vor fi valorificate doar de cei care sunt atenți la detalii.

Între Ianuarie-Martie, mulți nativi Pești vor da lovitura, vor intui ce este de viitor și de aceea se vor reorienta. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să mergeți pe intuiție, nu veți da greș, însă încercați să nu vă plângeți de milă dacă o să mai întâmpinați pe parcurs și obstacole, acele momente grele pot să apară în Martie 2019, când cel mai probabil un proiect va trebui să îl susțineți în fața unor persoane.

Dacă lucrați în colaborare cu cineva, în acest an sunt șanse de 90% ca acel parteneriat să se rupă, totul va pleca de la bani.

Chiar dacă veți simți că faceți eforturi supraomenești la nivelul acestui domeniu, nu o să dispuneți de bani la fel de mult. Peștii vor dori să investească mai mult în propria persoană, să studieze, să călătorească. Așteptările voastre de la acest an sunt mari, însă totul depinde de voi, de cât de mult vă mobilizați, încercați să nu spuneți celor din jur planurile voastre.

Din Iulie 2019, astrologul ZODIACOOL vă anunță că sunt șanse să vă revină un bun, o sumă de bani pe care ați cerut-o în instanță, un comision. Posibil să mai fie implicată în acest demers o persoană dragă, însă voi sunteți cei care trebuie recompensați de Univers.

Tot anul 2019, Jupiter, marele benefic este plasat în casa carierei, din această poziție va aduce reușită, succes, prestigiu, oportunități, însă banii vor veni de la finele lui 2020.

În Septembrie-Octombrie 2019 este posibil să faceți o investiție mai mare: o casă, o mașină.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă luni bune pentru a semna contracte de muncă sau pentru a vă da demisia: Februarie, Mai, August, Septembrie 2019.

Perioade nefaste pentru a începe o colaborare de muncă: Martie, Iulie, Octombrie 2019.

În continuare afli Horoscop 2019 Pești, previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: PESTI horoscop DRAGOSTE, iubire, copii
Horoscop DRAGOSTE în 2019 nativii Pești pleacă de acasă, să vor muta cu altă persoană, de
Zodia CAPRICORN. BANI, carieră și afaceri Capricorn
Știi să prețuiești ce ai, deoarece ai muncit din greu să obții bunuri. Nu te identifici cu
Cele 3 Ucideri. Sarm Saat în Feng Shui
Sarm Saat sau cele Trei Ucideri reprezintă o energie negativă care afectează în fiecare an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.