Horoscop Pesti 2019: horoscop bani

Horoscop 2019: PEȘTI BANI: financiar și profesional, 2019 aduce multe oportunități, aceste vor fi valorificate doar de cei care sunt atenți la detalii. Între

Ianuarie-Martie, mulți nativi Pești vor da lovitura, vor intui ce este de viitor și de aceea se vor reorienta. Astrologul ZODIACOOL recomandă să mergeți pe intuiție, nu veți da greș, însă încercați să nu vă plângeți de milă dacă o să mai întâmpinați pe parcurs obstacole, acele momente grele pot să apară în Martie, când cel mai probabil un proiect va trebui să îl susțineți în fața unor persoane.

Dacă lucrați în colaborare cu cineva, în acest an sunt șanse de 90% ca acel parteneriat să se rupă, totul va pleca de la bani.

Chiar dacă veți simți că faceți eforturi supraomenești la nivelul acestui domeniu, nu o să dispuneți de bani la fel de mult. Peștii vor dori să investească mai mult în propria persoană, să studieze, să călătorească. Așteptările voastre de la acest an sunt mari, însă totul depinde de voi, de cât de mult vă mobilizați, încercați să nu spuneți celor din jur planurile voastre.

Din Iulie 2019, astrologul ZODIACOOL vă anunță că sunt șanse să vă revină un bun, o sumă de bani pe care ați cerut-o în instanță, un comision. Posibil să mai fie implicată în acest demers o persoană dragă, însă voi sunteți cei care trebuie recompensați de Univers.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Pești , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 06 decembrie 2019

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Continut Sponsorizat
loading...

Dragoste si Compatibilitate

Accesorii pentru zodia Pesti

Zodiac

Bijuterii si accesorii

Astrologia Chineza

Numerologie
Decoratiuni si odorizante
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie Zodiacool

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România.

Calcule Zodiacool

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue.

Feng Shui Zodiacool

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.