Horoscop Pesti 2019. Previziuni complete in horoscop PESTI 2019

Horoscop PEȘTI 2019: o să simțiți nevoia de a pleca din viața anumitor persoane, pot să apară conflicte cu prietenii! Cei născuți sub semnul zodiacal

Pești sunt în 2019 mai ambițioși și mai încrezători în forțele proprii. Optimismul se va resimți încă din luna Ianuarie, de la primele Eclipse ale anului, atunci mulți nativi vor primi vești bune, confirmări. Astrologul ZODIACOOL anunță că astrele arată clar că în 2019 Peștii vor avea succes în dragoste, relații noi, vor oficializa relații, vor aduce pe lume copii, cu alte cuvinte... viața voastră va prinde contur.

Zodia Pești: 19 februarie – 20 martie

Pe partea de muncă, carieră, doar după Martie 2019 o să reușiți să puneți în practică acele contracte la care râvniți de la finele lui 2018, se observă și multe deplasări în 2019. Toate acestea vor avea legătură cu o țară străină sau un curs de perfecționare.

Începutul anului 2019, între Ianuarie - Martie, atenția o să vă fie focusată pe relațiile sociale, o să simțiți nevoia de a pleca din viața anumitor persoane, pot să apară unele conflicte cu prietenii de la principii, bani, bunuri la comun etc.

Peștii își vor da seama că sunt înconjurați de oameni care profită de pe urma lor, de aceea vor începe să facă curățenie. Acest proces se va amplifica în Martie 2019, întrucât Mercur va retrograda în semnul vostru, aducând timp de 3 săptămâni noi provocări, confruntări și rupturi.

Pe plan sentimental, luna Martie 2019 este o perioadă de cernere, dacă relațiile merg pe partea de schimbare, este bine să le lăsați să plece, chiar dacă la mijloc o să suferiți. Cei care au început o relație încă din Noiembrie 2018 începutul primăverii 2019 îi aduce în altă situație, vor face planuri de viitor.

Între Aprilie - Iulie atenția o să fie focusată pe bani, pe dorința de a ieși din acel cerc vicios în care vă aflați de 3-4 ani. Marea majoritate a Peștilor vor iniția proiecte, vor simți că merită mai mult, își vor găsi un loc de muncă mai bine plătit.

Vara anului 2019 va aduce între 2-17 Iulie multe provocări, Eclipsele ce vor avea loc pe aceste date vor activa casa iubirii, creativității, copiilor, imaginației. Peștii vor dori să treacă la un alt nivel în relații.

Cei care sunt singuri în jurul acestei date pot să își întâlnească sufletul pereche. Dragostea pentru voi în 2019 va fi cuvântul cheie, de aceea deschideți-vă sufletul.

Dacă veți avea de susținut examene, perioada Iulie - Septembrie 2019 este foarte benefică, o să faceți o impresie bună, plus că o să aveți parte de susținerea Universului.

Între Octombrie - Noiembrie 2019 relația cu internetul și străinătatea poate avea de suferit, pe fondul unor neînțelegeri, acte. Dacă sunteți plecați de ceva timp, finele lui 2019 poate să aducă și dorința de a reveni în țară.

Sfârșitul anului 2019 vă oferă altă perspectivă asupra relațiilor sociale, Jupiter poposește în Capricorn, de acolo timp de un an, vă va oferi relații de durată, stabile, colaborări.

În concluzie, 2019 aduce multă iubire, pasiune, ură, suferință, fiecare persoană va primi ceea ce are nevoie pentru a se maturiza emoțional.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pesti

Horoscop Pești 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Pești pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 02 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!