Horoscop Pești 2019. Previziuni complete în horoscop PEȘTI 2019

Horoscop PEȘTI 2019 o să simțiți nevoia de a pleca din viața anumitor persoane, pot să apară conflicte cu prietenii

Zodia Pești: 19 februarie – 20 martie

Cei născuți sub semnul zodiacal Pești sunt în 2019 mai ambițioși și mai încrezători în forțele proprii. Optimismul se va resimți încă din luna Ianuarie, de la primele Eclipse ale anului, atunci mulți nativi vor primi vești bune, confirmări.

Astrologul ZODIACOOL anunță că astrele arată clar că în 2019 Peștii vor avea succes în dragoste, relații noi, vor oficializa relații, vor aduce pe lume copii, cu alte cuvinte... viața voastră va prinde contur.

Pe partea de muncă, carieră, doar după Martie 2019 o să reușiți să puneți în practică acele contracte la care râvniți de la finele lui 2018, se observă și multe deplasări în 2019. Toate acestea vor avea legătură cu o țară străină sau un curs de perfecționare.

Începutul anului 2019, între Ianuarie - Martie, atenția o să vă fie focusată pe relațiile sociale, o să simțiți nevoia de a pleca din viața anumitor persoane, pot să apară unele conflicte cu prietenii de la principii, bani, bunuri la comun etc.

Peștii își vor da seama că sunt înconjurați de oameni care profită de pe urma lor, de aceea vor începe să facă curățenie. Acest proces se va amplifica în Martie 2019, întrucât Mercur va retrograda în semnul vostru, aducând timp de 3 săptămâni noi provocări, confruntări și rupturi.

Pe plan sentimental, luna Martie 2019 este o perioadă de cernere, dacă relațiile merg pe partea de schimbare, este bine să le lăsați să plece, chiar dacă la mijloc o să suferiți. Cei care au început o relație încă din Noiembrie 2018 începutul primăverii 2019 îi aduce în altă situație, vor face planuri de viitor.

Între Aprilie - Iulie atenția o să fie focusată pe bani, pe dorința de a ieși din acel cerc vicios în care vă aflați de 3-4 ani. Marea majoritate a Peștilor vor iniția proiecte, vor simți că merită mai mult, își vor găsi un loc de muncă mai bine plătit.

Vara anului 2019 va aduce între 2-17 Iulie multe provocări, Eclipsele ce vor avea loc pe aceste date vor activa casa iubirii, creativității, copiilor, imaginației. Peștii vor dori să treacă la un alt nivel în relații.

Cei care sunt singuri în jurul acestei date pot să își întâlnească sufletul pereche. Dragostea pentru voi în 2019 va fi cuvântul cheie, de aceea deschideți-vă sufletul.

Dacă veți avea de susținut examene, perioada Iulie - Septembrie 2019 este foarte benefică, o să faceți o impresie bună, plus că o să aveți parte de susținerea Universului.

Între Octombrie - Noiembrie 2019 relația cu internetul și străinătatea poate avea de suferit, pe fondul unor neînțelegeri, acte. Dacă sunteți plecați de ceva timp, finele lui 2019 poate să aducă și dorința de a reveni în țară.

Loading...

Sfârșitul anului 2019 vă oferă altă perspectivă asupra relațiilor sociale, Jupiter poposește în Capricorn, de acolo timp de un an, vă va oferi relații de durată, stabile, colaborări. 

În concluzie, 2019 aduce multă iubire, pasiune, ură, suferință, fiecare persoană va primi ceea ce are nevoie pentru a se maturiza emoțional.

Pești 2019, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Pești pentru 2019, previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate PESTI. Despre compatibilitatea zodiei PESTI^Compatibilitatea dintre femeia Pesti si barbatul Pesti.
Va fi o adevărată provocare pentru fiecare să încerce să îl accepte pe celălalt.
Horoscop 2019: PESTI horoscop SANATATE. Pesti 2019
Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019 pe partea de sănătate începe foarte agresiv, este posibil să
Zodia PEȘTI Pești, zodiac, dragoste, zodii de apă, femeia Pești, bărbatul Pești
Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.