Horoscop 2019 LEU DRAGOSTE

Horoscop 2019 LEU DRAGOSTE, iubire și copii. Revelații, dorința de a oficializa o relație, se pot lega multe relații la locul de muncă

Anul 2019 pe partea socială este mult mai pașnic față de 2017 și 2018, conflictele de care ați avut parte în trecut acum vă sunt de folos, deoarece știți pe ce criterii să mergeți în momentul în care intrați într-o relație.

Horoscop Leu 2019 dragoste, iubire, copii

Se pot lega multe relații la locul de muncă, fie că este vorba de iubire, fie că luăm în calcul prietenia, Leii vor simți că sunt apreciați pentru ceea ce fac. Important este să vă bazați pe intuiție în momentul în care o să întâlniți pe cineva.

De iubire până în Decembrie 2019 se ocupă Jupiter, marele benefic, care face atmosferă plăcută, întrucât el este element foc, iar în domiciliu energia acestuia sporește. Leii vor călători mai mult în 2019, posibil să plecați la studii, în alte locuri, și acolo să întâlniți pe cineva.

Pentru nativii care în 2018 s-au plâns mai mult de soarta lor afectivă și nu au profitat de acele valuri de schimbări, Universul în 2019 le mai oferă o șansă, în jurul Eclipsei din 21 Ianuarie 2019. Această Eclipsă de Lună vă vizează direct, deoarece se desfășoară în semnul vostru, prin urmare astrologul ZODIACOOL vede posibilitatea de a da curs unor tentații afective.

Se mai poate înregistra și situația în care Leii au așteptat o confirmare din partea unui partener încă din 2015-2017, acum, pe venirea lui Jupiter în Săgetător, veți ști dacă acel posibil partener va face casă alături de voi sau nu.

MAGAZIN ONLINE: Compatibilitate fast între parteneri, verifică o relație de viitor

Tot anul 2019 se manifestă un potențial ridicat pentru a aduce pe lume copii.

În perioada verii se poate să se întâmple ceva cu sufletul vostru, Eclipsele de pe 2-17 Iulie vor fi cele care vor activa o stare de revoltă generală, posibil să aflați unele secrete despre cel drag, dacă voi profitați de celălalt, atunci o să începeți să aveți remușcări.

După Noiembrie 2019, o să comunicați mai eficient, însă acea jovialitate din suflet va pleca pentru o vreme, Jupiter poposește pa casa muncii, alături de celelalte 2 planete.

În ansamblu, 2019 pe iubire și relații sociale este mai bun decât 2018, totuși are mai multă acțiune față de 2020, de aceea ce puteți rezolva în acest an este bine să duceți la bun sfârșit. Partea bună este că Leii vor iubi cu patimă, vor face declarații de dragoste și vor primi aceleași gesturi de la cel drag.

Horoscop Leu 2019: Casă, familie, viață personală

Pe tot parcursul lui 2019 Leii vor simți o luptă în suflet, aceasta se duce între timpul petrecut la muncă și acasă, alături de cei dragi. Dacă în prima parte a anului 2019 o să vă axați mai mult pe carieră, după Iunie 2019 o să realizați că este mai bine să vă puneți și voi pe primul plan.

Perioade bune pe acest domeniu: Februarie, Mai, Septembrie, Decembrie. În aceste intervale sunt șanse mari să achiziționați o casă, să vindeți un bun, teren, imobil, pentru ca ulterior să investiți acei bani în ceva nou, de viitor.

Leii care au avut parte de schimbări radicale în plan amoros în 2018 în acest an pot să oficializeze noile relații, să aducă copii pe lume în acele familii noi.

Relația cu cei mici (cu copiii), va fi mai bună ca niciodată, Jupiter scoate la timp încă din Aprilie 2019 problemele ce s-au dezvoltat între părinte-copil în ultimii ani, după care o să simțiți nevoia de a sta mai mult alături de ei, plus că o să realizați ce simt.

Dacă sunteți singuri, divorțați, anul acesta vă aduce potențial de peste 70-80% să întâlniți o persoană care să fie pe aceeași lungime de undă cu voi. Relațiile din trecut pot să mai revină în viața voastră în Iulie, Octombrie 2019.

În continuare afli Horoscop 2019 Leu , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

LEU. Zodia Leu femeia și barbatul Leu în zodiac
Zodia LEU perioada: soarele se află în semnul zodiacal Leu de la 23 Iulie până la 22 August.
Horoscop 2019: LEU horoscop BANI. Leu 2019
Horoscop 2019: LEU horoscop BANI. 2019 va fi pe plan profesional un an de evoluție, Leii vor
Horoscop zilnic Leu
Horoscop LEU: horoscop zilnic Leu realizat de astrologi profesioniști cu noutățtile zilei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.