Horoscop dragoste Leu 2019

Horoscop 2019 LEU DRAGOSTE: Anul 2019 pe partea socială este mult mai pașnic față de 2017 și 2018, conflictele de care ați avut parte în trecut acum vă sunt

de folos, deoarece știți pe ce criterii să mergeți în momentul în care intrați într-o relație. Se pot lega multe relații la locul de muncă, fie că este vorba de iubire, fie că luăm în calcul prietenia, Leii vor simți că sunt apreciați pentru ceea ce fac. Important este să vă bazați pe intuiție în momentul în care o să întâlniți pe cineva.

Horoscop Leu 2019 dragoste, iubire, copii

De iubire până în Decembrie 2019 se ocupă Jupiter, marele benefic, care face atmosferă plăcută, întrucât el este element foc, iar în domiciliu energia acestuia sporește. Leii vor călători mai mult în 2019, posibil să plecați la studii, în alte locuri, și acolo să întâlniți pe cineva.

Pentru nativii care în 2018 s-au plâns mai mult de soarta lor afectivă și nu au profitat de acele valuri de schimbări, Universul în 2019 le mai oferă o șansă, în jurul Eclipsei din 21 Ianuarie 2019. Această Eclipsă de Lună vă vizează direct, deoarece se desfășoară în semnul vostru, prin urmare astrologul ZODIACOOL vede posibilitatea de a da curs unor tentații afective.

Se mai poate înregistra și situația în care Leii au așteptat o confirmare din partea unui partener încă din 2015-2017, acum, pe venirea lui Jupiter în Săgetător, veți ști dacă acel posibil partener va face casă alături de voi sau nu.

MAGAZIN ONLINE: Compatibilitate fast între parteneri, verifică o relație de viitor

Tot anul 2019 se manifestă un potențial ridicat pentru a aduce pe lume copii.

Idei de cadouri pentru Leu

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Leu , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 10 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.