Horoscop 2019 LEU DRAGOSTE

Horoscop 2019 LEU DRAGOSTE: Anul 2019 pe partea socială este mult mai pașnic față de 2017 și 2018, conflictele de care ați avut parte în trecut acum vă sunt

de folos, deoarece știți pe ce criterii să mergeți în momentul în care intrați într-o relație. Se pot lega multe relații la locul de muncă, fie că este vorba de iubire, fie că luăm în calcul prietenia, Leii vor simți că sunt apreciați pentru ceea ce fac. Important este să vă bazați pe intuiție în momentul în care o să întâlniți pe cineva.

Horoscop Leu 2019 dragoste, iubire, copii

De iubire până în Decembrie 2019 se ocupă Jupiter, marele benefic, care face atmosferă plăcută, întrucât el este element foc, iar în domiciliu energia acestuia sporește. Leii vor călători mai mult în 2019, posibil să plecați la studii, în alte locuri, și acolo să întâlniți pe cineva.

Loading...

Pentru nativii care în 2018 s-au plâns mai mult de soarta lor afectivă și nu au profitat de acele valuri de schimbări, Universul în 2019 le mai oferă o șansă, în jurul Eclipsei din 21 Ianuarie 2019. Această Eclipsă de Lună vă vizează direct, deoarece se desfășoară în semnul vostru, prin urmare astrologul ZODIACOOL vede posibilitatea de a da curs unor tentații afective.

Se mai poate înregistra și situația în care Leii au așteptat o confirmare din partea unui partener încă din 2015-2017, acum, pe venirea lui Jupiter în Săgetător, veți ști dacă acel posibil partener va face casă alături de voi sau nu.

MAGAZIN ONLINE: Compatibilitate fast între parteneri, verifică o relație de viitor

Tot anul 2019 se manifestă un potențial ridicat pentru a aduce pe lume copii.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Leu , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Leu 2020, evenimente importante pentru nativii din zodia Leu în 2020!
Zodia LEU perioada: soarele se află în semnul zodiacal Leu de la 23 Iulie până la 22 August.
Ai o alură de comandant oriunde apari. Te bucuri nespus de mult când cei din jur îți iau în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.