Horoscop 2019: LEU horoscop BANI. Leu 2019

Horoscop 2019 LEU horoscop BANI: 2019 va fi pe plan profesional un an de evoluție, Leii vor cunoaște un salt enorm în carieră, o să fiți susținuți de șefi,

colegii, prieteni etc. Totuși, pentru a vă bucura de aceste reușite, este nevoie ca domeniul afectiv să fie echilibrat, dacă această condiție este îndeplinită, totul este posibil în viziunea voastră. Din Noiembrie 2018 ați cochetat cu ideea de a face bani dintr-o afacere, a unui loc de muncă nou mai bine plătit, posibil chiar mutarea în altă locație, alt stat. După revenirea lui Uranus din Martie în Taur, pentru următorii 7 ani, o să vă simți motivați să cereți de la Univers ceea ce este al vostru.

Loading...

Vor fi în 2019 3 planete mari plasate pe semne de pământ, ceea ce pentru voi reprezintă multă stabilitate, disciplină, rigoare.

Leii în acest an 2019 trebuie să iasă din anonimat, să nu mai ceară confirmări de la persoane care nu se ridică la nivelul lor, în acest an acești nativi se vor înconjura de oameni de valoare, care să îi respecte pentru ceea ce fac din punct de vedere profesional.

Perioade bune în 2019, recomandate de astrologul ZODIACOOL, pentru demararea unor proiecte de viitor: Ianuarie, Aprilie, August, Septembrie 2019.

Perioade nefaste pentru a încheia contracte, dar bune pentru a finaliza unele activități ce vă țin pe loc: Martie, Iulie, Noiembrie 2019.

Tot ce se construiește în 2019 are șanse mari să reziste în următorii 30 de ani, de aceea, dacă doriți să deschideți o firmă, să semnați o colaborare, perioada 7 Ianuarie-3 Martie este cea mai bună din anul 2019, întrucât planetele au mers direct.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Leu , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări
Horoscop carieră Fecioară 2020: dacă un nativ pune pasiune în ceea ce face, daca este numai foc
Oglinda este un obiect cu energie yin, pasivă. Somnul este o acțiune tot de tip pasiv, prin

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.