Horoscop 2019: LEU horoscop BANI. Leu 2019

Horoscop 2019: LEU horoscop BANI. 2019 va fi pe plan profesional un an de evoluție, Leii vor cunoaște un salt enorm în carieră, o să fiți susținuți de șefi, colegii, prieteni

2019 va fi pe plan profesional un an de evoluție, Leii vor cunoaște un salt enorm în carieră, o să fiți susținuți de șefi, colegii, prieteni etc. Totuși, pentru a vă bucura de aceste reușite, este nevoie ca domeniul afectiv să fie echilibrat, dacă această condiție este îndeplinită, totul este posibil în viziunea voastră.

Din Noiembrie 2018 ați cochetat cu ideea de a face bani dintr-o afacere, a unui loc de muncă nou mai bine plătit, posibil chiar mutarea în altă locație, alt stat.

După revenirea lui Uranus din Martie în Taur, pentru următorii 7 ani, o să vă simți motivați să cereți de la Univers ceea ce este al vostru. Vor fi în 2019 3 planete mari plasate pe semne de pământ, ceea ce pentru voi reprezintă multă stabilitate, disciplină, rigoare.

Leii în acest an 2019 trebuie să iasă din anonimat, să nu mai ceară confirmări de la persoane care nu se ridică la nivelul lor, în acest an acești nativi se vor înconjura de oameni de valoare, care să îi respecte pentru ceea ce fac din punct de vedere profesional.

Perioade bune în 2019, recomandate de astrologul ZODIACOOL, pentru demararea unor proiecte de viitor: Ianuarie, Aprilie, August, Septembrie 2019.

Perioade nefaste pentru a încheia contracte, dar bune pentru a finaliza unele activități ce vă țin pe loc: Martie, Iulie, Noiembrie 2019.

Tot ce se construiește în 2019 are șanse mari să reziste în următorii 30 de ani, de aceea, dacă doriți să deschideți o firmă, să semnați o colaborare, perioada 7 Ianuarie-3 Martie este cea mai bună din anul 2019, întrucât planetele au mers direct.

În continuare afli Horoscop 2019 Leu , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 9, remedii feng shui 2019
Steaua zburătoare 9 are o energie duală care multiplică o energie deja existentă într-o
Zodia CAL. Femeia Cal in zodiac chinezesc | Zodii ZODIACOOL
Plin de curaj, inteligent și cu o energie debordantă, se regenerează și își recapătă
Zodiac chinezesc 2019 CAL, horoscop chinezesc BANI
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.