Horoscop 2019: horoscop Leu 2019 bani. Horoscop 2019 Leu

Horoscop 2019 LEU horoscop BANI: 2019 va fi pe plan profesional un an de evoluție, Leii vor cunoaște un salt enorm în carieră, o să fiți susținuți de șefi,

colegii, prieteni etc. Totuși, pentru a vă bucura de aceste reușite, este nevoie ca domeniul afectiv să fie echilibrat, dacă această condiție este îndeplinită, totul este posibil în viziunea voastră. Din Noiembrie 2018 ați cochetat cu ideea de a face bani dintr-o afacere, a unui loc de muncă nou mai bine plătit, posibil chiar mutarea în altă locație, alt stat. După revenirea lui Uranus din Martie în Taur, pentru următorii 7 ani, o să vă simți motivați să cereți de la Univers ceea ce este al vostru.

Vor fi în 2019 3 planete mari plasate pe semne de pământ, ceea ce pentru voi reprezintă multă stabilitate, disciplină, rigoare.

Leii în acest an 2019 trebuie să iasă din anonimat, să nu mai ceară confirmări de la persoane care nu se ridică la nivelul lor, în acest an acești nativi se vor înconjura de oameni de valoare, care să îi respecte pentru ceea ce fac din punct de vedere profesional.

Perioade bune în 2019, recomandate de astrologul ZODIACOOL, pentru demararea unor proiecte de viitor: Ianuarie, Aprilie, August, Septembrie 2019.

Perioade nefaste pentru a încheia contracte, dar bune pentru a finaliza unele activități ce vă țin pe loc: Martie, Iulie, Noiembrie 2019.

Tot ce se construiește în 2019 are șanse mari să reziste în următorii 30 de ani, de aceea, dacă doriți să deschideți o firmă, să semnați o colaborare, perioada 7 Ianuarie-3 Martie este cea mai bună din anul 2019, întrucât planetele au mers direct.

Idei de cadouri pentru Leu

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Leu , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 10 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.