Horoscop Gemeni 2019 sanatate, vitalitate

Horoscop 2019 GEMENI SANATATE: Acest capitol, după cum ați observat în prezentările generale Horoscop Gemeni 2019, aduce cele mai mari restricții în 2019.

Pluton, alături de Saturn și nodul Sud din casa a VIII-a, a morții și a renașterii, de la finele lui 2018 au început să trimită semnale de alarmă, perioadele cele mai stresante se vor înregistra pe retrogradările acestor planete. Gemenii sunt predispuși la cumpene în acest an, fie la locul de muncă, fie acasă, fie în deplasări etc. Persoanelor care se știu că au la momentul nașterii multe planete în Capricorn sau planete violente, astrologul ZODIACOOL le recomandă să găsească metode de eliminare a stresului, terapii alternative.

Prima Eclipsă din 2019, din data de 6 Ianuarie, poate să activeze o problemă medicală ce va ieși la suprafață în următoarele luni. Sistemul de gândire se cere acum să fie schimbat, pentru că în următorii 7 ani voi veți intui ce este vital pentru omenire, între 2026-2033, pentru a se trata.

Uranus, planeta schimbării, poposește casa a XII-a, a bolilor cronice, din această poziție va declanșa unele valuri de reformă a modului în care o să vă raportați la voi. Între Mai-Septembrie 2019 o să luați măsuri de a îndepărta persoanele dependente din viața voastră.

MAGAZIN ONLINE: Astrogramă pe partea de sănătate

Gemenii care nu vor manifesta probleme de sănătate în corpul fizic vor fi cei care au înțeles în 12 ani, 18 ani, 20 de ani, ce activități spirituale pot să aducă pacea interioară.

Intervalul Octombrie-Noiembrie 2019 va fi unul de bilanț, Mercur va retrograda pe casa sănătății și va oferi verdictul: fie o boală grea pe care o veți duce toată viața, fie o să treceți acest hop.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Gemeni , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 05 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!