Horoscop 2019 GEMENI SANATATE, vitalitate

Horoscop 2019 GEMENI SANATATE. Gemeni sunt predispuși la cumpene în 2019

Acest capitol, după cum ați observat în prezentările generale Horoscop Gemeni 2019, aduce cele mai mari restricții în 2019. Pluton, alături de Saturn și nodul Sud din casa a VIII-a, a morții și a renașterii, de la finele lui 2018 au început să trimită semnale de alarmă, perioadele cele mai stresante se vor înregistra pe retrogradările acestor planete.

Gemenii sunt predispuși la cumpene în acest an, fie la locul de muncă, fie acasă, fie în deplasări etc. Persoanelor care se știu că au la momentul nașterii multe planete în Capricorn sau planete violente, astrologul ZODIACOOL le recomandă să găsească metode de eliminare a stresului, terapii alternative.

MAGAZIN ONLINE: Astrogramă pe partea de sănătate

Prima Eclipsă din 2019, din data de 6 Ianuarie, poate să activeze o problemă medicală ce va ieși la suprafață în următoarele luni. Sistemul de gândire se cere acum să fie schimbat, pentru că în următorii 7 ani voi veți intui ce este vital pentru omenire, între 2026-2033, pentru a se trata.

Uranus, planeta schimbării, poposește casa a XII-a, a bolilor cronice, din această poziție va declanșa unele valuri de reformă a modului în care o să vă raportați la voi. Între Mai-Septembrie 2019 o să luați măsuri de a îndepărta persoanele dependente din viața voastră.

Gemenii care nu vor manifesta probleme de sănătate în corpul fizic vor fi cei care au înțeles în 12 ani, 18 ani, 20 de ani, ce activități spirituale pot să aducă pacea interioară.

Intervalul Octombrie-Noiembrie 2019 va fi unul de bilanț, Mercur va retrograda pe casa sănătății și va oferi verdictul: fie o boală grea pe care o veți duce toată viața, fie o să treceți acest hop.

În continuare afli Horoscop 2019 Gemeni, previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate Zodii Chinezești
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Horoscop 2019: RAC horoscop SĂNĂTATE, vitalitate. Rac 2019
Horoscop 2019 SĂNĂTATE: Racii în ultimii 3-4 ani au adunat ură, neîncredere, frică,
KUA 5
Numărul 5 este considerat special și un simbol al norocului în știința Feng Shui. În

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.