Horoscop 2019 Fecioara sanatate. Horoscop Fecioara 2019

Horoscop 2019 FECIOARĂ SĂNĂTATE: Probleme pe partea de sănătate vor întâmpina doar nativii Fecioară care nu ascultă de suflet, intuiție, de persoanele noi

care vin pentru a vă oferi lecții de viață noi. Dacă o să alegeți să rămâneți plafonați în ceea ce ați construit în ultimii ani (până la 30 de ani), o să vedeți că Universul va acționa pe partea fizică, pentru a vă atenționa. Probleme de sănătate pot să apară pe sistemul osos, imunitar, neurologic. Mai este posibil ca din dorința de a-i ajuta pe ceilalți să preluați unele stări, probleme.

Dacă o să dați curs provocărilor afective, lăsați inima să iubească, astfel nu o să întâmpinați probleme de sănătate. Doar dragostea față de propria persoană vă va face să ameliorați unele simptome apărute în ultimii 2 ani.

Doamnelor ce vor rămâne însărcinate în acest an le recomandăm în perioada Iulie-August 2019 să evite stresul, efortul fizic, deoarece este riscul de avort spontan.

Apropiere de partea de spiritualitate, yoga, tehnici de respirație, credință, rugăciune, deoarece o să realizați ce este ceva care vă atrage în acest domeniu.

La locul de muncă astrologul ZODIACOOL vă recomandă în perioada Februarie-Martie 2019 să fiți atenți, deoarece este riscul de a avea parte de un accident.

În ansamblu, 2019 este un an bun din toate punctele de vedere, el poate fi potențat mai mult dacă veți dori să evoluați, să renunțați la oameni din jur care vă țin pe loc, bucurați-vă de viață, iubiți cu toate simțurile și veți avea parte de desăvârșire.

Idei de cadouri pentru Fecioara

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Fecioară , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 05 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!