Horoscop dragoste Fecioara 2019

Horoscop 2019 FECIOARĂ DRAGOSTE: La nivelul acestui capitol, luna Ianuarie 2019 va face lumină în viața voastră. Începând cu luna Noiembrie 2018, nativii

Fecioară simt că nu mai rezistă în unele situații, consideră că a venit momentul să își expună punctul de vedere față de partener, prieteni, familia partenerului, copii. Partea bună este că după Eclipsa de Soare din 6 Ianuarie o să vă simțiți eliberați, veți face tot posibilul să vă schimbați stilul de viață. Efectele schimbării gândirii se vor vedea și în plan concret-fizic, posibil să vă mobilizați pentru a deschide o afacere, un proiect nou, poate chiar vă doriți să achiziționați o casă, de ce nu, poate chiar dați curs unei oferte tentante venite pe internet sau din străinătate.

Horoscop Fecioară 2019 dragoste, iubire, copii

Iubirea vă va schimba abordarea asupra lumii, nu o să vă mai intereseze ce fac ceilalți, deoarece o să realizați cât de important este să fii tu bine, să ai grijă de gândurile tale, deoarece ele îți generează realitatea în care trăiești.

Din Martie până în Mai 2019, relațiile care nu mai merg se vor afla într-un impas: despărțire sau lucrul unul alături de celălalt, pentru a depăși această perioadă (totul va lua sfârșit abia în 2026), de aceea se observă faptul că mai devreme sau mai târziu, dacă nu iubiți și nu sunteți apreciați, încurajați, o să se ajungă la ruptură.

Cuplurile care comunică și care au multe activități împreună acum o să treacă la un alt nivel.

Astrologul ZODIACOOL recomandă perioade bune pentru a oficializa relații: Aprilie-Iunie, August-Septembrie, Noiembrie-Decembrie 2019.

Încercați să nu țineți cont de ce zice familia, prietenii, persoanele din exterior în momentul în care veți păși într-o relație de dragoste, deoarece acest an aduce multe extreme, ceva neobișnuit, plus că o să experimentați totul la alt nivel: telepatic.

Finele anului 2019 amplifică tot ce ați realizat în partea a doua a lui 2019, Jupiter poposește în casa iubirii, de aceea vedem ca multe cupluri să fie binecuvântate cu urmași.

Horoscop Fecioară 2019: Casă, familie, viață personală

Fecioarele se vor bucura în 2019 de stabilitate, protecție, iubire, sinceritate, ajutor din partea partenerului și al familiei.

Viața socială va fi în atenția voastră în acest an, de aceea o să aveți tendința de a amâna unele responsabilități, întrucât simțiți că alegerile luate acum vor fi pentru următorii 30 de ani. Cei care doresc să oficializeze de ceva timp o relație acum vor avea ocazia.

Relația cu rudele partenerului va merge mult mai bine, plus că o să aflați niște secrete. Legătura cu cei mici (cu copiii) va deveni foarte puternică, deoarece sub influxul acestui an o să manifestați capacități telepatice față de cei dragi.

Cei care sunt singuri în 2019 își vor întâlni sufletul pereche, posibil să visați înainte cu ceva timp acea scenă în care o să vă vedeți pentru prima oară, o să știți că acea persoană vă este predestinată, partea mai interesantă este că celălalt va trece prin aceleași stări.

După mulți ani de amăgire în cadrul familiei, tristețe, suferință, în 2019 o să alegeți viața, fie că veți dori acest lucru de bună voie, fie că Universul vă va aduce unele informații la cunoștiință, care vă vor determina să abordați altfel viața.

După Iulie 2019 se observă o stabilizare a fluctuațiilor afective, de aceea începutul toamnei predispune pentru voi investiții la comun, bucurii.

Concediul va fi mai tot anul în inima voastră, însă astrologul ZODIACOOL recomandă perioade bune pentru a pleca: Aprilie, Iunie, August, Septembrie, Noiembrie, Decembrie 2019.

Dacă doriți să vă mutați domiciliul alături de un partener, chiar în alt stat, până în Decembrie 2019 aveți această oportunitate.

Idei de cadouri pentru Fecioara

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Fecioară , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 01 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!