Horoscop DRAGOSTE FECIOARĂ 2019

Horoscop 2019 FECIOARĂ DRAGOSTE: La nivelul acestui capitol, luna Ianuarie 2019 va face lumină în viața voastră. Începând cu luna Noiembrie 2018, nativii

Fecioară simt că nu mai rezistă în unele situații, consideră că a venit momentul să își expună punctul de vedere față de partener, prieteni, familia partenerului, copii. Partea bună este că după Eclipsa de Soare din 6 Ianuarie o să vă simțiți eliberați, veți face tot posibilul să vă schimbați stilul de viață. Efectele schimbării gândirii se vor vedea și în plan concret-fizic, posibil să vă mobilizați pentru a deschide o afacere, un proiect nou, poate chiar vă doriți să achiziționați o casă, de ce nu, poate chiar dați curs unei oferte tentante venite pe internet sau din străinătate.

Loading...

Horoscop Fecioară 2019 dragoste, iubire, copii

Iubirea vă va schimba abordarea asupra lumii, nu o să vă mai intereseze ce fac ceilalți, deoarece o să realizați cât de important este să fii tu bine, să ai grijă de gândurile tale, deoarece ele îți generează realitatea în care trăiești.

Din Martie până în Mai 2019, relațiile care nu mai merg se vor afla într-un impas: despărțire sau lucrul unul alături de celălalt, pentru a depăși această perioadă (totul va lua sfârșit abia în 2026), de aceea se observă faptul că mai devreme sau mai târziu, dacă nu iubiți și nu sunteți apreciați, încurajați, o să se ajungă la ruptură.

Cuplurile care comunică și care au multe activități împreună acum o să treacă la un alt nivel.

Astrologul ZODIACOOL recomandă perioade bune pentru a oficializa relații: Aprilie-Iunie, August-Septembrie, Noiembrie-Decembrie 2019.

Încercați să nu țineți cont de ce zice familia, prietenii, persoanele din exterior în momentul în care veți păși într-o relație de dragoste, deoarece acest an aduce multe extreme, ceva neobișnuit, plus că o să experimentați totul la alt nivel: telepatic.

Finele anului 2019 amplifică tot ce ați realizat în partea a doua a lui 2019, Jupiter poposește în casa iubirii, de aceea vedem ca multe cupluri să fie binecuvântate cu urmași.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Fecioară , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop FECIOARĂ, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Fecioară! 2019 pentru
Nu te interesează efectele pe care le au acțiunile tale asupra celor din jur. Uneori poți răni
Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.