Horoscop DRAGOSTE FECIOARĂ 2019

Horoscop 2019 FECIOARĂ DRAGOSTE. Iubirea vă va schimba, dați curs unei oferte tentante

La nivelul acestui capitol, luna Ianuarie 2019 va face lumină în viața voastră.

Horoscop Fecioară 2019 dragoste, iubire, copii

Începând cu luna Noiembrie 2018, nativii Fecioară simt că nu mai rezistă în unele situații, consideră că a venit momentul să își expună punctul de vedere față de partener, prieteni, familia partenerului, copii. Partea bună este că după Eclipsa de Soare din 6 Ianuarie o să vă simțiți eliberați, veți face tot posibilul să vă schimbați stilul de viață.

Efectele schimbării gândirii se vor vedea și în plan concret-fizic, posibil să vă mobilizați pentru a deschide o afacere, un proiect nou, poate chiar vă doriți să achiziționați o casă, de ce nu, poate chiar dați curs unei oferte tentante venite pe internet sau din străinătate.

Iubirea vă va schimba abordarea asupra lumii, nu o să vă mai intereseze ce fac ceilalți, deoarece o să realizați cât de important este să fii tu bine, să ai grijă de gândurile tale, deoarece ele îți generează realitatea în care trăiești.

Din Martie până în Mai 2019, relațiile care nu mai merg se vor afla într-un impas: despărțire sau lucrul unul alături de celălalt, pentru a depăși această perioadă (totul va lua sfârșit abia în 2026), de aceea se observă faptul că mai devreme sau mai târziu, dacă nu iubiți și nu sunteți apreciați, încurajați, o să se ajungă la ruptură.

Cuplurile care comunică și care au multe activități împreună acum o să treacă la un alt nivel.

Astrologul ZODIACOOL recomandă perioade bune pentru a oficializa relații: Aprilie-Iunie, August-Septembrie, Noiembrie-Decembrie 2019.

Încercați să nu țineți cont de ce zice familia, prietenii, persoanele din exterior în momentul în care veți păși într-o relație de dragoste, deoarece acest an aduce multe extreme, ceva neobișnuit, plus că o să experimentați totul la alt nivel: telepatic.

Finele anului 2019 amplifică tot ce ați realizat în partea a doua a lui 2019, Jupiter poposește în casa iubirii, de aceea vedem ca multe cupluri să fie binecuvântate cu urmași.

Horoscop Fecioară 2019: Casă, familie, viață personală

Fecioarele se vor bucura în 2019 de stabilitate, protecție, iubire, sinceritate, ajutor din partea partenerului și al familiei.

Viața socială va fi în atenția voastră în acest an, de aceea o să aveți tendința de a amâna unele responsabilități, întrucât simțiți că alegerile luate acum vor fi pentru următorii 30 de ani. Cei care doresc să oficializeze de ceva timp o relație acum vor avea ocazia.

Relația cu rudele partenerului va merge mult mai bine, plus că o să aflați niște secrete. Legătura cu cei mici (cu copiii) va deveni foarte puternică, deoarece sub influxul acestui an o să manifestați capacități telepatice față de cei dragi.

Cei care sunt singuri în 2019 își vor întâlni sufletul pereche, posibil să visați înainte cu ceva timp acea scenă în care o să vă vedeți pentru prima oară, o să știți că acea persoană vă este predestinată, partea mai interesantă este că celălalt va trece prin aceleași stări. 

Loading...

După mulți ani de amăgire în cadrul familiei, tristețe, suferință, în 2019 o să alegeți viața, fie că veți dori acest lucru de bună voie, fie că Universul vă va aduce unele informații la cunoștiință, care vă vor determina să abordați altfel viața.

După Iulie 2019 se observă o stabilizare a fluctuațiilor afective, de aceea începutul toamnei predispune pentru voi investiții la comun, bucurii.

Concediul va fi mai tot anul în inima voastră, însă astrologul ZODIACOOL recomandă perioade bune pentru a pleca: Aprilie, Iunie, August, Septembrie, Noiembrie, Decembrie 2019.

Dacă doriți să vă mutați domiciliul alături de un partener, chiar în alt stat, până în Decembrie 2019 aveți această oportunitate.

În continuare afli Horoscop 2019 Fecioară , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

FECIOARA. Zodia Fecioara femeia și barbatul Fecioara în zodiac
Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22
Horoscop 2019 FECIOARA BANI. Munca și câștigurile Fecioara 2019
Horoscop FECIOARĂ în 2019 tendința este de nou în ceea ce privește cariera, să deveniți mai
Zodia FECIOARĂ în dragoste și relații, după horoscop Fecioară DRAGOSTE
Zodia Fecioară în dragoste, ce femei preferă bărbatul Fecioară și comportament femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.