Horoscop 2019 Fecioara bani. Fecioara 2019

Horoscop carieră FECIOARĂ 2019: 2019 nu pune accentul pe schimbări majore la nivelul acestui domeniu de viață, o să cunoașteți o continuitate. Dacă veți

întâmpina schimbări mari, aici este cert faptul că în Astrograma Natală ceva tranzitează bani, puterea, imaginea socială. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă perioade bune pentru investiții, achiziții, schimbarea locului de muncă: Februarie, Aprilie, Septembrie, Decembrie 2019. De evitat orice act de semnat, deplasare în interes de serviciu: Martie, Iulie, Noiembrie 2019, atunci Mercur, guvernatorul vostru, va retrograda și va aduce probleme, complicații, pierderi.

Dacă doriți să faceți investiții mari, se observă posibilitatea de a vă muta într-un domiciliu nou, alături de cineva. Nativii Fecioară care stau alături de părinți în acest an se vor muta, fie cu prilejul începerii unui ciclu nou de școală, fie că vor oficializa o relație.

Predispoziție în acest an de a manifesta interes către domeniul spiritual, ocult, mai cu seamă că din Martie 2019, Uranus iar revine în Taur, activând dorința de cunoaștere. Dacă vă nemulțumește situația de la locul de muncă, între Ianuarie-Martie 2019 o să luați măsuri, o să căutați alt job sau o să cereți de la șefi schimbarea regulilor.

Tendința este de nou în ceea ce privește cariera, evident, o să realizați că este nevoie de mobilizare din partea voastră, să deveniți mai buni într-un domeniu.

Munca inițiată acum în 2-3 ani va fi recompensată de Univers. Cei mai avantajați nativi sunt cei care lucrează pe domenii reale, fixe, care vor avea parte de revelații.

Dacă munciți la comun cu partenerul, între August-Septembrie 2019 o să aveți parte de un câștig neașteptat, posibil să valorificați un produs, un proiect.

Idei de cadouri pentru Fecioara

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Fecioară , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 05 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!