Horoscop 2019 FECIOARĂ BANI. Fecioară 2019

Horoscop FECIOARĂ în 2019 tendința este de nou în ceea ce privește cariera, să deveniți mai buni într-un domeniu

2019 nu pune accentul pe schimbări majore la nivelul acestui domeniu de viață, o să cunoașteți o continuitate. Dacă veți întâmpina schimbări mari, aici este cert faptul că în Astrograma Natală ceva tranzitează bani, puterea, imaginea socială.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă perioade bune pentru investiții, achiziții, schimbarea locului de muncă: Februarie, Aprilie, Septembrie, Decembrie 2019.

De evitat orice act de semnat, deplasare în interes de serviciu: Martie, Iulie, Noiembrie 2019, atunci Mercur, guvernatorul vostru, va retrograda și va aduce probleme, complicații, pierderi.

Dacă doriți să faceți investiții mari, se observă posibilitatea de a vă muta într-un domiciliu nou, alături de cineva. Nativii Fecioară care stau alături de părinți în acest an se vor muta, fie cu prilejul începerii unui ciclu nou de școală, fie că vor oficializa o relație.

Predispoziție în acest an de a manifesta interes către domeniul spiritual, ocult, mai cu seamă că din Martie 2019, Uranus iar revine în Taur, activând dorința de cunoaștere. Dacă vă nemulțumește situația de la locul de muncă, între Ianuarie-Martie 2019 o să luați măsuri, o să căutați alt job sau o să cereți de la șefi schimbarea regulilor.

Tendința este de nou în ceea ce privește cariera, evident, o să realizați că este nevoie de mobilizare din partea voastră, să deveniți mai buni într-un domeniu.

Munca inițiată acum în 2-3 ani va fi recompensată de Univers. Cei mai avantajați nativi sunt cei care lucrează pe domenii reale, fixe, care vor avea parte de revelații.

Dacă munciți la comun cu partenerul, între August-Septembrie 2019 o să aveți parte de un câștig neașteptat, posibil să valorificați un produs, un proiect.

În continuare afli Horoscop 2019 Fecioară , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Rac 2019. Previziuni complete în horoscop RAC 2019
Horoscop Rac 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2019
Locație Stele Zburătoare
Locația este un loc (zonă, sector) precis determinat. Locația poate fi o clădire încadrată pe
Horoscop zilnic Balanță
Horoscop BALANȚĂ: horoscop zilnic Balanță realizat de astrologi profesioniști cu noutățile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.