Horoscop 2019 FECIOARĂ BANI. Fecioară 2019

Horoscop carieră FECIOARĂ 2019: 2019 nu pune accentul pe schimbări majore la nivelul acestui domeniu de viață, o să cunoașteți o continuitate. Dacă veți

întâmpina schimbări mari, aici este cert faptul că în Astrograma Natală ceva tranzitează bani, puterea, imaginea socială. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă perioade bune pentru investiții, achiziții, schimbarea locului de muncă: Februarie, Aprilie, Septembrie, Decembrie 2019. De evitat orice act de semnat, deplasare în interes de serviciu: Martie, Iulie, Noiembrie 2019, atunci Mercur, guvernatorul vostru, va retrograda și va aduce probleme, complicații, pierderi.

Dacă doriți să faceți investiții mari, se observă posibilitatea de a vă muta într-un domiciliu nou, alături de cineva. Nativii Fecioară care stau alături de părinți în acest an se vor muta, fie cu prilejul începerii unui ciclu nou de școală, fie că vor oficializa o relație.

Loading...

Predispoziție în acest an de a manifesta interes către domeniul spiritual, ocult, mai cu seamă că din Martie 2019, Uranus iar revine în Taur, activând dorința de cunoaștere. Dacă vă nemulțumește situația de la locul de muncă, între Ianuarie-Martie 2019 o să luați măsuri, o să căutați alt job sau o să cereți de la șefi schimbarea regulilor.

Tendința este de nou în ceea ce privește cariera, evident, o să realizați că este nevoie de mobilizare din partea voastră, să deveniți mai buni într-un domeniu.

Munca inițiată acum în 2-3 ani va fi recompensată de Univers. Cei mai avantajați nativi sunt cei care lucrează pe domenii reale, fixe, care vor avea parte de revelații.

Dacă munciți la comun cu partenerul, între August-Septembrie 2019 o să aveți parte de un câștig neașteptat, posibil să valorificați un produs, un proiect.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Fecioară , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în
Horoscop Gemeni 2020, evenimente importante pentru nativii din zodia Gemeni în 2020
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.