Horoscop Capricorn dragoste. Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop CAPRICORN DRAGOSTE: în anul 2019 vor avea loc schimbări majore la nivelul acestui domeniu, totul a început să se manifeste acut din luna Noiembrie

2018, când Nodul Sud a poposit la voi în semn. Relațiile de dragoste care au mers din inerție în perioada Ianuarie-Martie 2019 vor suferi multe modificări, posibil chiar ruptură. Voi veți fi în anul 2019 vedetele horoscopului, de aceea o să atrageți oameni în jurul vostru asemenea unui magnet, numai că trebuie să învățați să îi triați pe cei care vă doresc în jurul lor.

Horoscop Capricorn 2019 dragoste, iubire, copii

Nu toate persoanele ce vă vor impresiona în 2019 vă sunt loiale, mulți vor dori să profite de voi.

Totuși, sunteți protejați de Jupiter, din casa a XII-a, care vă trimite semnale cu privire la ce este de făcut, o să învățați să relaționați, să vă adaptați din mers etc. Toate experiențele afective din perioada 2019-2020 se vor manifesta pentru următorii 29-30 de ani, până Saturn va reveni în semnul vostru.

Cei din Capricorn vor alege relațiile cele mai complicate, vor dori să trăiască totul la intensitate maximă, poate și pentru că în prima parte a anului 2019 o să simțiți că o să luați totul de la 0.

Pe plan afectiv și social, Eclipsele din 2-17 Iulie 2019 vă vor oferi o gamă variată de stări, atunci o să luați inițiativă, o să începeți să luptați pentru ce trăiți, pentru iubire. Frica în 2019 nu vă va intimida, o să alegeți viața. Nativii Capricorn singuri, triști, în acest an vor realiza că fericirea depinde de ei, vor ieși la luptă, vor fi activi.

Până în Martie 2019, veți ști ce este de făcut cu viața voastră, însă veți simți că familia vă blochează, după revenirea lui Uranus în Taur nu o să mai lăsați totul la mâna sorții, o să luați inițiativă, totul se va datora și faptului că veți iubi.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Capricorn , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 27 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.