Horoscop 2019 CAPRICORN DRAGOSTE

Horoscop CAPRICORN DRAGOSTE: în anul 2019 vor avea loc schimbări majore la nivelul acestui domeniu, totul a început să se manifeste acut din luna Noiembrie

2018, când Nodul Sud a poposit la voi în semn. Relațiile de dragoste care au mers din inerție în perioada Ianuarie-Martie 2019 vor suferi multe modificări, posibil chiar ruptură. Voi veți fi în anul 2019 vedetele horoscopului, de aceea o să atrageți oameni în jurul vostru asemenea unui magnet, numai că trebuie să învățați să îi triați pe cei care vă doresc în jurul lor.

Horoscop Capricorn 2019 dragoste, iubire, copii

Nu toate persoanele ce vă vor impresiona în 2019 vă sunt loiale, mulți vor dori să profite de voi.

Totuși, sunteți protejați de Jupiter, din casa a XII-a, care vă trimite semnale cu privire la ce este de făcut, o să învățați să relaționați, să vă adaptați din mers etc. Toate experiențele afective din perioada 2019-2020 se vor manifesta pentru următorii 29-30 de ani, până Saturn va reveni în semnul vostru.

Loading...

Cei din Capricorn vor alege relațiile cele mai complicate, vor dori să trăiască totul la intensitate maximă, poate și pentru că în prima parte a anului 2019 o să simțiți că o să luați totul de la 0.

Pe plan afectiv și social, Eclipsele din 2-17 Iulie 2019 vă vor oferi o gamă variată de stări, atunci o să luați inițiativă, o să începeți să luptați pentru ce trăiți, pentru iubire. Frica în 2019 nu vă va intimida, o să alegeți viața. Nativii Capricorn singuri, triști, în acest an vor realiza că fericirea depinde de ei, vor ieși la luptă, vor fi activi.

Până în Martie 2019, veți ști ce este de făcut cu viața voastră, însă veți simți că familia vă blochează, după revenirea lui Uranus în Taur nu o să mai lăsați totul la mâna sorții, o să luați inițiativă, totul se va datora și faptului că veți iubi.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Capricorn , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal CAPRICORN de la 23 decembrie – 20 ianuarie. Este locul de
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.