Horoscop 2019 CAPRICORN DRAGOSTE

Horoscop CAPRICORN DRAGOSTE. 2019 poate să aducă un divorț, în cazul celor care se simt înșelați, folosiți

În 2019, au loc schimbări majore la nivelul acestui domeniu, totul a început să se manifeste acut din Noiembrie 2018, când Nodul Sud a poposit la voi în semn. Relațiile de dragoste care au mers din inerție în perioada Ianuarie-Martie 2019 vor suferi multe modificări, posibil ruptură.

Horoscop Capricorn 2019 dragoste, iubire, copii

Voi veți fi în 2019 vedetele horoscopului, de aceea o să atrageți oameni în jurul vostru asemenea unui magnet, numai că trebuie să învățați să îi triați pe cei care vă doresc în jurul lor, nu toate persoanele ce vă vor impresiona în 2019 vă sunt loiale, mulți vor dori să profite de voi.

Totuși, sunteți protejați de Jupiter, din casa a XII-a, care vă trimite semnale cu privire la ce este de făcut, o să învățați să relaționați, să vă adaptați din mers etc. Toate experiențele afective din perioada 2019-2020 se vor manifesta pentru următorii 29-30 de ani, până Saturn va reveni în semnul vostru.

Cei din Capricorn vor alege relațiile cele mai complicate, vor dori să trăiască totul la intensitate maximă, poate și pentru că în prima parte a anului 2019 o să simțiți că o să luați totul de la 0.

Pe plan afectiv și social, Eclipsele din 2-17 Iulie 2019 vă vor oferi o gamă variată de stări, atunci o să luați inițiativă, o să începeți să luptați pentru ce trăiți, pentru iubire. Frica în 2019 nu vă va intimida, o să alegeți viața. Nativii Capricorn singuri, triști, în acest an vor realiza că fericirea depinde de ei, vor ieși la luptă, vor fi activi.

Până în Martie 2019, veți ști ce este de făcut cu viața voastră, însă veți simți că familia vă blochează, după revenirea lui Uranus în Taur nu o să mai lăsați totul la mâna sorții, o să luați inițiativă, totul se va datora și faptului că veți iubi.

Capricornii se vor implica în relații serioase, vor dori să oficializeze relații, iar pe finele anului pot să aducă pe lume și copii.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca în lunile Martie, Iulie, Octombrie 2019 să abordați discuțiile față de ceilalți cu multă diplomație, întrucât este riscul de a lăsa o impresie greșită celor din jur.

Perioade bune pentru a oficializa relații: Ianuarie, Aprilie, Iunie, August, Septembrie, Decembrie 2019.

Pe aceste valuri de schimbare este posibil să intervină și divorțuri, o să vă simțiți eliberați în urma acestor evenimente, chiar dacă veți fi puși în situația de a lua totul de la 0.

Secretele afective, relațiile extraconjugale vor ieși la suprafață intre Iulie-Octombrie, tocmai pentru ca din Decembrie 2019, când ajunge marele benefic în domiciliu, să fiți liberi.

Horoscop Capricorn 2019: Casă, familie, viață personală

În prima parte a lui 2019, o să vă preocupați mai mult de viața de familie, Uranus revine în acest sector astral până în Martie, vă va oferi o lecție dură, o să vedeți că cei dragi nu vor reacționa la fel de prompt ca voi în momentul în care o să aveți nevoie de ei.

Loading...

Având în vedere că veți fi vedetele anului, o să reușiți să faceți rost de bani pentru a achiziționa o casă, un teren sau un bun. Mulți din Capricorn vor realiza că munca depusă în ultimii 29-30 de ani se poate spulbera, întrucât se vor îndrăgosti și vor alege să ia totul de la 0, alături de altă persoană. Voi în 2019 o să doriți să fiți fericiți, iubiți, protejați.

În Martie, pe retrogradarea lui Mercur, veți fi predispuși să întâmpinați probleme cu frați, surori, veri, dacă colaborați din punct de vedere profesional, conflictul va fi mai acut, în final se va ajunge la răceală în relație. Comunicarea nu va fi de partea voastră în acest timp, ceilalți vor încerca să vă determine că ei au dreptate, însă nu va funcționa această strategie cu voi.

Tot Mercur retrograd în Iulie și Octombrie 2019 poate să aducă un divorț, în cazul celor care se simt înșelați, folosiți. 

Din toate aceste valuri de schimbare o să înțelegeți că este bine să vă centrați mai mult pe voi, pe ceea ce simțiți. Dragostea poate să apară în orice situație, mai cu seamă la locul de muncă. Relațiile inițiate în 2019 până în Mai 2020 se vor oficializa.

În continuare afli Horoscop 2019 Capricorn , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

CAPRICORN. Zodia Capricorn femeia și barbatul Capricorn în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal CAPRICORN de la 23 decembrie – 20 ianuarie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.