Horoscop BERBEC DRAGOSTE. Iubire, copii, viață personală Berbec 2019

Horoscop Berbec dragoste 2019 vine cu dorința de a oficializa o relație, descoperiți unele lucruri despre cel drag

Prima parte a anului 2019, din punct de vedere sentimental, aduce nativilor Berbec revelații, dorința de a oficializa o relație ce a fost inițiată în toamna lui 2018.

Horoscop Berbec 2019 dragoste, iubire, copii

Între 5-28 Martie 2019, Mercur, planeta comunicării, va fi în retrogradare pe casa a XII-a, a misterelor, a conflictelor cu cei dragi etc. În acest interval este posibil să descoperiți unele lucruri despre cel drag.

Tot Mercur retrograd va pune probleme modului în care o să vă exprimați sentimentele între 8-31 Iulie 2019, cel mai probabil atunci veți cocheta cu ideea de a da curs unei provocări venite din trecut, posibil cineva să vă ispitească, să scoată zvonuri despre voi. Această mișcare efectuată pe a V-a, a iubirii, a creativității, a copiilor etc. va scoate la suprafață tot ceea ce ați trecut cu vederea încă din 2017, când ați profitat de unele slăbiciuni ale persoanelor din jur.

În 2019 totul se va plăti pe partea sentimentală, mai cu seamă pe Mercur retrograd. Totuși, relațiile de dragoste ce au trecut prin momente de criză în ultimii 5-7 ani acum se vor bucura de stabilitate, fiecare partener va realiza cât de mult a evoluat, veți fi recunoscători Universului că ați trecut prin astfel de teste.

Recomandăm doamnelor ce vor rămâne însărcinate în 2019 să fie atente la stările lor interioare, evitați efortul, întrucât tot acest an se manifestă o predispoziție de a pierde sarcina.

Legătura cu prietenii devine mult mai stabilă, poate și pentru că ați făcut curățenie în ultimii ani, acum sunteți înconjurați de oameni de calitate.

Relațiile ce se pot crea anul acesta vizează locul de muncă, posibil să vă îndrăgostiți într-o delegație, la locul de muncă, pe internet.

Horoscop Berbec 2019: Casă, familie, viață personală

Din punct de vedere social, nativii Berbec vor avea parte în 2019 de momente de revelație, partea bună este că după ultimii ani de agitație sentimentală, socială etc. o să vă bucurați în liniște.

2019 reprezintă trecerea la un alt nivel, o să fiți dispuși să îi acceptați pe cei din jur așa cum sunt ei, fără a dori să îi schimbați.

Cei care au inițiat o relație în ultimii 2-3 ani acum pot să o oficializeze, să ia decizia de a achiziționa un imobil, poate chiar veți aduce pe lume un copil.

În perioada Mai-Septembrie 2019 este posibil ca cineva din familie să se confrunte cu probleme de sănătate, Berbecii se vor implica activ în rezolvarea acelei situații, o să realizați că trebuie să acordați mai multă atenție sănătății, astrologul ZODIACOOL vă sfătuiește să vă bucurați mai mult de viață, să lăsați pe planul doi cariera.

Retrogradarea lui Uranus în casa banilor, între 12 August-31 Decembrie 2019, poate scoate la suprafață unele probleme administrative, veți reuși să le depășiți doar alături de partener, o să faceți o echipă bună.

Loading...

În linii mari, 2019 este un an de echilibru, pentru familie, toată atenția voastră va fi canalizată pe partea profesională. Dacă doriți să faceți achiziții, astrologul ZODIACOOL vă recomandă perioadele Aprilie-Mai, August-Septembrie, Noiembrie-Decembrie, acestea sunt cele mai favorabile.

În continuare afli Horoscop 2019 Berbec , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Berbec Sănătate. Cum stă Berbecul cu sănătatea, organe sensibile zodia Berbec
Berbecii aparţin temperamentului bilioso-nervos, care poate genera o energie nervoasă negativă
BERBEC dragoste și cum îl cucerești, după horoscop Berbec DRAGOSTE
Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia
Horoscop zilnic Berbec
Horoscop BERBEC: horoscop zilnic Berbec realizat de astrologi profesioniști cu noutățile zilei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.