Horoscop BERBEC DRAGOSTE. Iubire, copii, viață personală Berbec 2019

Horoscop Berbec dragoste 2019: prima parte a anului 2019, din punct de vedere sentimental, aduce nativilor Berbec revelații, dorința de a oficializa o relație ce

a fost inițiată în toamna lui 2018. Între 5-28 Martie 2019, Mercur, planeta comunicării, va fi în retrogradare pe casa a XII-a, a misterelor, a conflictelor cu cei dragi etc. În acest interval este posibil să descoperiți unele lucruri despre cel drag. Tot Mercur retrograd va pune probleme modului în care o să vă exprimați sentimentele între 8-31 Iulie 2019, cel mai probabil atunci veți cocheta cu ideea de a da curs unei provocări venite din trecut, posibil cineva să vă ispitească, să scoată zvonuri despre voi. Această mișcare efectuată pe a V-a, a iubirii, a creativității, a copiilor etc. va scoate la suprafață tot ceea ce ați trecut cu vederea încă din 2017, când ați profitat de unele slăbiciuni ale persoanelor din jur.

Loading...

Horoscop Berbec 2019 dragoste, iubire, copii

În 2019 totul se va plăti pe partea sentimentală, mai cu seamă pe Mercur retrograd. Totuși, relațiile de dragoste ce au trecut prin momente de criză în ultimii 5-7 ani acum se vor bucura de stabilitate, fiecare partener va realiza cât de mult a evoluat, veți fi recunoscători Universului că ați trecut prin astfel de teste.

Recomandăm doamnelor ce vor rămâne însărcinate în 2019 să fie atente la stările lor interioare, evitați efortul, întrucât tot acest an se manifestă o predispoziție de a pierde sarcina.

Legătura cu prietenii devine mult mai stabilă, poate și pentru că ați făcut curățenie în ultimii ani, acum sunteți înconjurați de oameni de calitate.

Relațiile ce se pot crea anul acesta vizează locul de muncă, posibil să vă îndrăgostiți într-o delegație, la locul de muncă, pe internet.

Horoscop Berbec 2019: Casă, familie, viață personală

Din punct de vedere social, nativii Berbec vor avea parte în 2019 de momente de revelație, partea bună este că după ultimii ani de agitație sentimentală, socială etc. o să vă bucurați în liniște.

2019 reprezintă trecerea la un alt nivel, o să fiți dispuși să îi acceptați pe cei din jur așa cum sunt ei, fără a dori să îi schimbați.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Berbec , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec 2019 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2019! Zodia
Zodia Berbec: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Berbec
Fiind semne cardinale, puteți avea o relație armonioasă, dar totodată și foarte explozivă,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.