Horoscop BERBEC BANI. Muncă și carieră pentru Berbec 2019

Horoscop BERBEC BANI în 2019: la nivelul locului de muncă, în 2019 se înregistrează cea mai mare evoluție înregistrată în ultimii 30 de ani pentru nativii

Berbec. Cei care sunt maturi și dețin pârghiile noului acum vor da lovitura, poate de aceea anul acesta vă va duce pe culmile succesului, de fapt simțiți acest lucru din Noiembrie 2018, când era posibil să vă fi promovat, avansat, demis etc. tocmai pentru a fi pregătiți să întâmpinați primele Eclipse ale lui 2019 din 02-21 Ianuarie 2019.

Ideal ar fi să știți ce vă doriți, pentru a nu irosi un astfel de moment bun. De deciziile luate în 2019 veți beneficia în următorii 29-30 de ani, deoarece Saturn, guvernatorul înțelepciunii, este în domiciliu, în Capricorn, alături de Pluton, și vă aduce oportunități de a face bani pe tot ce implică responsabilitate.

Loading...

Chiar dacă 2019 este un an cu multă muncă, voi o să faceți față, de fapt v-ați obișnuit cu greul din 2007, de când Pluton staționează în casa a X-a.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să aveți încredere în forțele proprii, să încercați să evitați colaborările, deoarece în următorii 5-6 ani oricum se vor destrăma și să fiți motivați de o viziune, de un vis măreț.

Dacă se impune cazul să studiați un domeniu nou: agricultură, vânzări, marketing, organizări evenimente, IT etc., vă recomandăm să dați curs acelor provocări.

Dintre toți nativii horoscopului, Berbecii sunt cei mai bine susținuți la nivelul capitolului profesional, mai ales în perioada Ianuarie-Iulie, când se vor mai crea 4 Eclipse, ce vă vor propulsa în fața tuturor. Berbecii trecuți de 40 de ani vor realiza că este loc de mai bine pe plan financiar, că societatea în care trăiți impune alte norme și voi trebuie să vă adaptați, de aceea o să luați decizia de a studia ceva nou.

În perioada 31 Octombrie-22 noiembrie, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți la locul de muncă, deoarece sunteți predispuși la accidente, atunci Mercur retrogradează pe casa a VIII-a și poate să vă dea un semn că ceea ce practicați nu este bine, posibil tot atunci să semnați un contract păgubos, să greșiți unele calcule referitoare la o investiție etc.

Finele anului 2019 vine cu tendințe noi din punct de vedere profesional, pentru cei care au riscat și s-au lansat în activități speculative, cel mai probabil o să vă răsplătiți eforturile achiziționând unele bunuri, imobile, sau o să doriți să vă extindeți ceea ce ați început din Noiembrie 2018.

Este posibil ca intrarea lui Jupiter în Capricorn, din 2 Decembrie 2019, să vă aducă reputație bună în străinătate, să intrați în grațiile unor persoane sus-puse, să activați în noi trenduri politice etc.

O parte dintre nativii Berbec vor pleca în străinătate, vor fi ademeniți inițial de mirajul iubirii, iar la fața locului, să constatați că nimic din ceea ce visați nu era real, scopul deplasării fiind asumarea unui loc de muncă, mult mai bine plătit.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Berbec , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ai o lăcomie de neînchipuit, dar reușești să faci bani, deoarece știi cum să îi ții sub
Descoperă cu cine te potrivești cel mai bine dacă ai numărul KUA 1 și ești sociabil,
Previziuni 2020 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: pe partea profesională, se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.