Horoscop Berbec Bani. Munca si cariera pentru Berbec 2019

Horoscop BERBEC BANI în 2019: la nivelul locului de muncă, în 2019 se înregistrează cea mai mare evoluție înregistrată în ultimii 30 de ani pentru nativii

Berbec. Cei care sunt maturi și dețin pârghiile noului acum vor da lovitura, poate de aceea anul acesta vă va duce pe culmile succesului, de fapt simțiți acest lucru din Noiembrie 2018, când era posibil să vă fi promovat, avansat, demis etc. tocmai pentru a fi pregătiți să întâmpinați primele Eclipse ale lui 2019 din 02-21 Ianuarie 2019.

Ideal ar fi să știți ce vă doriți, pentru a nu irosi un astfel de moment bun. De deciziile luate în 2019 veți beneficia în următorii 29-30 de ani, deoarece Saturn, guvernatorul înțelepciunii, este în domiciliu, în Capricorn, alături de Pluton, și vă aduce oportunități de a face bani pe tot ce implică responsabilitate.

Chiar dacă 2019 este un an cu multă muncă, voi o să faceți față, de fapt v-ați obișnuit cu greul din 2007, de când Pluton staționează în casa a X-a.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să aveți încredere în forțele proprii, să încercați să evitați colaborările, deoarece în următorii 5-6 ani oricum se vor destrăma și să fiți motivați de o viziune, de un vis măreț.

Dacă se impune cazul să studiați un domeniu nou: agricultură, vânzări, marketing, organizări evenimente, IT etc., vă recomandăm să dați curs acelor provocări.

Dintre toți nativii horoscopului, Berbecii sunt cei mai bine susținuți la nivelul capitolului profesional, mai ales în perioada Ianuarie-Iulie, când se vor mai crea 4 Eclipse, ce vă vor propulsa în fața tuturor. Berbecii trecuți de 40 de ani vor realiza că este loc de mai bine pe plan financiar, că societatea în care trăiți impune alte norme și voi trebuie să vă adaptați, de aceea o să luați decizia de a studia ceva nou.

În perioada 31 Octombrie-22 noiembrie, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți la locul de muncă, deoarece sunteți predispuși la accidente, atunci Mercur retrogradează pe casa a VIII-a și poate să vă dea un semn că ceea ce practicați nu este bine, posibil tot atunci să semnați un contract păgubos, să greșiți unele calcule referitoare la o investiție etc.

Finele anului 2019 vine cu tendințe noi din punct de vedere profesional, pentru cei care au riscat și s-au lansat în activități speculative, cel mai probabil o să vă răsplătiți eforturile achiziționând unele bunuri, imobile, sau o să doriți să vă extindeți ceea ce ați început din Noiembrie 2018.

Este posibil ca intrarea lui Jupiter în Capricorn, din 2 Decembrie 2019, să vă aducă reputație bună în străinătate, să intrați în grațiile unor persoane sus-puse, să activați în noi trenduri politice etc.

O parte dintre nativii Berbec vor pleca în străinătate, vor fi ademeniți inițial de mirajul iubirii, iar la fața locului, să constatați că nimic din ceea ce visați nu era real, scopul deplasării fiind asumarea unui loc de muncă, mult mai bine plătit.

Idei de cadouri pentru Berbec

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Berbec , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.