Horoscop 2019 BALANȚĂ SĂNĂTATE. Balanță 2019

Horoscop BALANȚĂ SĂNĂTATE. În 2019 veți suferi tristeți pentru cei ce au probleme de sănătate din familie

La nivelul acestui capitol se va face dreptate în 2019, prin urmare cei care au o sănătate bună vor primi mai mult de la Univers și vor fi protejați de probleme de sănătate, însă cei care au dezvoltat o afecțiune cronică în ultimii 7-9 ani se pare că vor avea parte de complicații, doar dacă nu încearcă să identifice care este cauza spirituală a acelei probleme, vedeți ce a declanșat acel dezechilibru în organism.

Afecțiunile moștenite ereditar în 2019 se pot ameliora, posibil să auziți de un tratament nou, care o să vă aducă liniște în viața de zi cu zi.

La locul de muncă astrologul ZODIACOOL vă recomandă în lunile cu Mercur retrograd, Martie, Iulie, Noiembrie 2019, să fiți atenți, deoarece este risc de accident. Tot aceste luni aduc predispoziție de a fi sancționați în trafic.

În 2019 veți fi vulnerabili pe sistemul osos, sistemul hormonal (la tiroidă se înregistrează un blocaj), organe interne (ficat, splină, rinichi).

În acest an 2019 veți suferi tristeți pentru cei care au probleme de sănătate din familie.

În ansamblu, 2019 nu aduce probleme grave la nivelul acestui capitol, decât dacă nu încercați să remediați ceva din trecut, neglijența în acest an se va plăti scump. Se vor înregistra și cazuri în care un membru de familie va avea nevoie de un transplant, voi vă veți oferi să îl salvați.

În continuare afli Horoscop 2019 Balanță , previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.