Horoscop 2019 Balanta sanatate. Horoscop Balanta 2019

Horoscop BALANȚĂ SĂNĂTATE 2019: La nivelul acestui capitol se va face dreptate în 2019, prin urmare cei care au o sănătate bună vor primi mai mult de la

Univers și vor fi protejați de probleme de sănătate, însă cei care au dezvoltat o afecțiune cronică în ultimii 7-9 ani se pare că vor avea parte de complicații, doar dacă nu încearcă să identifice care este cauza spirituală a acelei probleme, vedeți ce a declanșat acel dezechilibru în organism. Afecțiunile moștenite ereditar în 2019 se pot ameliora, posibil să auziți de un tratament nou, care o să vă aducă liniște în viața de zi cu zi.

La locul de muncă astrologul ZODIACOOL vă recomandă în lunile cu Mercur retrograd, Martie, Iulie, Noiembrie 2019, să fiți atenți, deoarece este risc de accident. Tot aceste luni aduc predispoziție de a fi sancționați în trafic.

În 2019 veți fi vulnerabili pe sistemul osos, sistemul hormonal (la tiroidă se înregistrează un blocaj), organe interne (ficat, splină, rinichi).

În acest an 2019 veți suferi tristeți pentru cei care au probleme de sănătate din familie.

În ansamblu, 2019 nu aduce probleme grave la nivelul acestui capitol, decât dacă nu încercați să remediați ceva din trecut, neglijența în acest an se va plăti scump. Se vor înregistra și cazuri în care un membru de familie va avea nevoie de un transplant, voi vă veți oferi să îl salvați.

Idei de cadouri pentru Balanta

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Balanță , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 23 ianuarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Continut Sponsorizat
loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.