#reclama0#

Horoscop Balanta dragoste 2019. Horoscop Balanta 2019

Horoscop 2019 DRAGOSTE: Acest capitol a fost încercat din plin în ultimii 7-8 ani, de aceea, în prima parte a lui 2019, până în Martie, veți fi puși în

#reclama1#

situația de a decide între a rămâne în relațiile de dragoste inițiate cu ceva timp în urmă sau a renunța la acele legături sentimentale, pentru a da curs altor provocări. În principiu, o să rămâneți ancorați în ceea ce ați clădit în ultimii ani, plus că acum o să doriți să extindeți totul, să treceți la un alt nivel, să mutați domiciliul, să oficializați relația, să aduceți pe lume copii etc.

Horoscop Balanță 2019 dragoste, iubire, copii

Eclipsele din Ianuarie-Iulie 2019 vor reprezenta pe plan afectiv un examen. Balanțele care nu își doreau relații acum se vor trezi că s-au îndrăgostit, că vor să aibă o relație, ceva din familie îi trezește la realitate.

#reclama7#

În luna Martie 2019 o să aveți nevoie de susținerea partenerului pentru a depăși o situație conflictuală ce apare la locul de muncă, posibil ca o perioadă să aveți probleme de ordin financiar, partenerul se va ocupa de responsabilitățile casei.

Din Mai 2019 Uranus iar poposește în Taur, vă aduce din această poziție dorința de a vă apropia mai mult pe partea de suflet, încercați să vedeți ce apreciază ceilalți la voi.

Balanțele vor iubi în 2019 pătimaș, vor deveni vulnerabile, poate chiar vor comite greșeli din dragoste, însă vor simți că trăiesc. Casa familiei este activă în acest an, de aceea vedem să vă doriți să consolidați un cămin, să achiziționați o casă, să aduceți pe lume un copil.

#reclama3#
Idei de cadouri pentru Balanta

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Balanță , previziuni pe domenii:

#reclama3#
Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

#reclama2#


Horoscop zilnic 24 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.