Horoscop BALANȚĂ DRAGOSTE 2019. Balanță 2019

Horoscop 2019 DRAGOSTE: Acest capitol a fost încercat din plin în ultimii 7-8 ani, de aceea, în prima parte a lui 2019, până în Martie, veți fi puși în

situația de a decide între a rămâne în relațiile de dragoste inițiate cu ceva timp în urmă sau a renunța la acele legături sentimentale, pentru a da curs altor provocări. În principiu, o să rămâneți ancorați în ceea ce ați clădit în ultimii ani, plus că acum o să doriți să extindeți totul, să treceți la un alt nivel, să mutați domiciliul, să oficializați relația, să aduceți pe lume copii etc.

Horoscop Balanță 2019 dragoste, iubire, copii

Eclipsele din Ianuarie-Iulie 2019 vor reprezenta pe plan afectiv un examen. Balanțele care nu își doreau relații acum se vor trezi că s-au îndrăgostit, că vor să aibă o relație, ceva din familie îi trezește la realitate.

Loading...

În luna Martie 2019 o să aveți nevoie de susținerea partenerului pentru a depăși o situație conflictuală ce apare la locul de muncă, posibil ca o perioadă să aveți probleme de ordin financiar, partenerul se va ocupa de responsabilitățile casei.

Din Mai 2019 Uranus iar poposește în Taur, vă aduce din această poziție dorința de a vă apropia mai mult pe partea de suflet, încercați să vedeți ce apreciază ceilalți la voi.

Balanțele vor iubi în 2019 pătimaș, vor deveni vulnerabile, poate chiar vor comite greșeli din dragoste, însă vor simți că trăiesc. Casa familiei este activă în acest an, de aceea vedem să vă doriți să consolidați un cămin, să achiziționați o casă, să aduceți pe lume un copil.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Balanță , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță! Anul
Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere.
Horoscop 2019: BALANȚĂ BANI: La nivelul acestui capitol se vor înregistra marile modificări în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.