Horoscop BALANȚĂ DRAGOSTE 2019. Balanță 2019

Horoscop 2019 DRAGOSTE. Balanțele vor iubi în 2019 pătimaș, vor deveni vulnerabile, însă vor simți că trăiesc

Acest capitol a fost încercat din plin în ultimii 7-8 ani, de aceea, în prima parte a lui 2019, până în Martie, veți fi puși în situația de a decide între a rămâne în relațiile de dragoste inițiate cu ceva timp în urmă sau a renunța la acele legături sentimentale, pentru a da curs altor provocări.

Horoscop Balanță 2019 dragoste, iubire, copii

În principiu, o să rămâneți ancorați în ceea ce ați clădit în ultimii ani, plus că acum o să doriți să extindeți totul, să treceți la un alt nivel, să mutați domiciliul, să oficializați relația, să aduceți pe lume copii etc.

Eclipsele din Ianuarie-Iulie 2019 vor reprezenta pe plan afectiv un examen. Balanțele care nu își doreau relații acum se vor trezi că s-au îndrăgostit, că vor să aibă o relație, ceva din familie îi trezește la realitate.

În luna Martie 2019 o să aveți nevoie de susținerea partenerului pentru a depăși o situație conflictuală ce apare la locul de muncă, posibil ca o perioadă să aveți probleme de ordin financiar, partenerul se va ocupa de responsabilitățile casei.

Din Mai 2019 Uranus iar poposește în Taur, vă aduce din această poziție dorința de a vă apropia mai mult pe partea de suflet, încercați să vedeți ce apreciază ceilalți la voi.

Balanțele vor iubi în 2019 pătimaș, vor deveni vulnerabile, poate chiar vor comite greșeli din dragoste, însă vor simți că trăiesc. Casa familiei este activă în acest an, de aceea vedem să vă doriți să consolidați un cămin, să achiziționați o casă, să aduceți pe lume un copil.

Eclipsele din 2-17 Iulie 2019 vor activa legăturile cu rudele, posibil ca multe Balanțe atunci să se mute la casa lor, alături de un partener, îndepărtându-se de părinți. Dacă o să aveți de dezbătut o moștenire, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să așteptați să treacă 1 August pentru a începe demersurile legale.

2019 este un an bun pentru a deveni părinți, chiar dacă va fi vorba de adopția unui copil, tot o să vă împliniți acest vis.

În ultima parte a lui 2019, lunile Noiembrie-Decembrie vă ajută să începeți alături de partener o afacere, posibil chiar în afara țării.

În ansamblu, acest an este mult mai pașnic, din punct de vedere afectiv, față de experiențele obținute între 2011-2018, acum o să vă simțiți mult mai confortabil, o să vă bucurați de armonie, stabilitate, apreciere.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă luni bune pentru a oficializa relații, pentru a iniția proiecte alături de partener: Februarie, Aprilie, Iunie, August, Octombrie, Decembrie 2019.

Horoscop Balanță 2019: Casă, familie, viață personală

Acest domeniu al vieții va surprinde cele mai mari modificări în 2019. Pe segmentul astral rezervat familiei, în acest an îi veți avea pe Pluton, Saturn, Nodul Sud și 5 Eclipse. Cele mai bune momente într-un an sunt eclipsele, aceste valuri de energie aduc schimbări mari, pentru voi acest an aduce familie, copii, afaceri de familie, dar și despărțirea de o familie sau de un membru.

Loading...

Chiar dacă în ansamblu se observă evoluție, munca sufletească vă revine numai vouă, o să vedeți că aveți prea multe responsabilități față de ceilalți și voi nu mai aveți timp de nimic. Ceva se poate întâmpla între Ianuarie-Martie 2019 în familiile care merg doar din inerție, acolo unde voi duceți tot greul, cel mai probabil o să doriți să puneți punct acelui coșmar.

Între Mai-Septembrie 2019 sunt șanse de a cocheta cu ideea de a vă muta la casa voastră, o să aveți și bani pentru a face o astfel de investiție, se observă bucurie. Cuplurile se pot bucura de vestea venirii pe lume a unui copil.

Cei care au rude cu probleme de sănătate în acest an vor merge cu aceștia la spital, se observă mult stres, suferință, tristețe.

Dacă plănuiți să faceți renovări în casă, 2019 vă ajută să vă îndepliniți acest vis, astrologul ZODIACOOL vă recomandă mai ales lunile: Mai, August, Septembrie, Octombrie 2019.

Cei care doresc să plece la studii în străinătate, după Mai 2019 vor primi confirmări, Universul le va trimite semne, pentru a le arăta ce este de făcut.

O veste bună vine în lunile Iulie-August 2019, pentru familiile în care sunt nativi Balanță cu dependențe (alcool, fumat, droguri, sex) ceva se va întâmpla cu aceștia, deoarece se vor lăsa de astfel de vicii.

În continuare afli Horoscop 2019 Balanță , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Balanță 2019. Previziuni complete în horoscop Balanță 2019
Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță
BALANTA. Zodia Balanta femeia și barbatul Balanta în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal BALANȚĂ de la 23 septembrie – 22 octombrie. Este locul de
Horoscop 2019 BALANTA BANI, carieră, profesie
Horoscop 2019: BALANȚĂ BANI: veți începe să câștigați de pe urma muncii depuse

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.