Horoscop 2019: BALANȚĂ horoscop BANI. Balanță 2019

Horoscop 2019: BALANȚĂ BANI: veți începe să câștigați de pe urma muncii depuse

La nivelul acestui capitol se vor înregistra marile modificări în 2019. Pentru multe Balanțe, finele lui 2018 a adus un semn de atenționare, simțiți că ceva trebuie schimbat la locul de muncă sau în afaceri.

Balanțele care în 2018 au inițiat o nouă afacere, o colaborare cu străinătatea sau au valorificat un talent pe internet, în 2019 vor ieși în evidență, se vor bucura de succes, posibil chiar să fie nevoite să își reorganizeze activitatea, deoarece le merge extrem de bine și nu mai au timp pentru viața personală (veți angaja personal).

Nativii Balanță care au lăsat Universul să decidă pentru ei, în 2019 vor fi sancționați, un lucru vă va determina să schimbați ceva la locul de muncă (conflict cu șeful, bârfe, avansuri venite din partea colegilor, bani puțini etc.), această stare se va resimți încă din Ianuarie 2019, când casa carierei va fi activată de cele două Eclipse.

Tot ce inițiați până în luna Martie va fi încununat de succes din Iulie-August 2019, chiar dacă totuși vă va fi greu să renunțați la ceea ce ați clădit în ultimii 9-12 ani. Dacă dețineți de ceva timp o afacere pe cont propriu, în 2019 va fi necesar să o reorganizați, cel mai probabil veți simți că a venit timpul să tehnologizați totul, să intrați pe piața online.

Balanțele ce se află la început de drum, ce dețin un talent, în acest an extrem de bun din punct de vedere profesional, vor fi remarcate de persoane cu experiență, o să fiți ajutați să ajungeți acolo unde v-ați propus.

Astrologul ZODIACOOL vă atenționează asupra perioadelor nefaste, în care este posibil să vă certați cu superiorii, clienții: Martie, Iulie, Noiembrie 2019.

Perioade bune pentru a iniția activități menite să vă aducă bani, succes, faimă: Februarie, Mai, August, Octombrie 2019.

PE ACELAȘI SUBIECT

Anul acesta este posibil ca unele Balanțe să preia o responsabilitate, afacere, moștenire de la o persoană mai în vârstă.

O să vă amintiți în următorii 29-30 ani de acest an 2019, deoarece veți începe să câștigați de pe urma muncii depuse din 2007-2008.

În continuare afli Horoscop 2019 Balanță, previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc 2019, Horoscop 2019 Dragon bani, carieră și afaceri
Previziuni 2019 pe plan financiar pentru nativii Dragon din zodiac chinezesc
Calcul număr KUA
KUA, in Feng Shui, este numarul care indică direcțiile feng shui faste si nefaste
Horoscop chinezesc 2018 Dragon bani
Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Dragon pentru bani, carieră și afaceri

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.