Horoscop 2019: BALANȚĂ horoscop BANI. Balanță 2019

Horoscop 2019: BALANȚĂ BANI: veți începe să câștigați de pe urma muncii depuse

La nivelul acestui capitol se vor înregistra marile modificări în 2019. Pentru multe Balanțe, finele lui 2018 a adus un semn de atenționare, simțiți că ceva trebuie schimbat la locul de muncă sau în afaceri.

Balanțele care în 2018 au inițiat o nouă afacere, o colaborare cu străinătatea sau au valorificat un talent pe internet, în 2019 vor ieși în evidență, se vor bucura de succes, posibil chiar să fie nevoite să își reorganizeze activitatea, deoarece le merge extrem de bine și nu mai au timp pentru viața personală (veți angaja personal).

Nativii Balanță care au lăsat Universul să decidă pentru ei, în 2019 vor fi sancționați, un lucru vă va determina să schimbați ceva la locul de muncă (conflict cu șeful, bârfe, avansuri venite din partea colegilor, bani puțini etc.), această stare se va resimți încă din Ianuarie 2019, când casa carierei va fi activată de cele două Eclipse.

Tot ce inițiați până în luna Martie va fi încununat de succes din Iulie-August 2019, chiar dacă totuși vă va fi greu să renunțați la ceea ce ați clădit în ultimii 9-12 ani. Dacă dețineți de ceva timp o afacere pe cont propriu, în 2019 va fi necesar să o reorganizați, cel mai probabil veți simți că a venit timpul să tehnologizați totul, să intrați pe piața online.

Balanțele ce se află la început de drum, ce dețin un talent, în acest an extrem de bun din punct de vedere profesional, vor fi remarcate de persoane cu experiență, o să fiți ajutați să ajungeți acolo unde v-ați propus.

Astrologul ZODIACOOL vă atenționează asupra perioadelor nefaste, în care este posibil să vă certați cu superiorii, clienții: Martie, Iulie, Noiembrie 2019.

Perioade bune pentru a iniția activități menite să vă aducă bani, succes, faimă: Februarie, Mai, August, Octombrie 2019.

Anul acesta este posibil ca unele Balanțe să preia o responsabilitate, afacere, moștenire de la o persoană mai în vârstă.

O să vă amintiți în următorii 29-30 ani de acest an 2019, deoarece veți începe să câștigați de pe urma muncii depuse din 2007-2008.

În continuare afli Horoscop 2019 Balanță , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Direcția de Dragoste în Feng Shui
Cu toții ne dorim noroc în dragoste, să întâlnim sufletul pereche și să avem relații
Bagua Feng Shui
Octogonul Bagua, principalul simbol de referință din Feng Shui, numit și Pa Kua, se traduce
Zodiac chinezesc COCOȘ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cocoș pentru dragoste și relații. Unii nativi din zodia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.