Horoscop bani: horoscop Balanta cariera 2019. Horoscop Balanta 2019

Horoscop 2019: BALANȚĂ BANI: La nivelul acestui capitol se vor înregistra marile modificări în 2019. Pentru multe Balanțe, finele lui 2018 a adus un semn de

atenționare, simțiți că ceva trebuie schimbat la locul de muncă sau în afaceri. Balanțele care în 2018 au inițiat o nouă afacere, o colaborare cu străinătatea sau au valorificat un talent pe internet, în 2019 vor ieși în evidență, se vor bucura de succes, posibil chiar să fie nevoite să își reorganizeze activitatea, deoarece le merge extrem de bine și nu mai au timp pentru viața personală (veți angaja personal).

Nativii Balanță care au lăsat Universul să decidă pentru ei, în 2019 vor fi sancționați, un lucru vă va determina să schimbați ceva la locul de muncă (conflict cu șeful, bârfe, avansuri venite din partea colegilor, bani puțini etc.), această stare se va resimți încă din Ianuarie 2019, când casa carierei va fi activată de cele două Eclipse.

Tot ce inițiați până în luna Martie va fi încununat de succes din Iulie-August 2019, chiar dacă totuși vă va fi greu să renunțați la ceea ce ați clădit în ultimii 9-12 ani. Dacă dețineți de ceva timp o afacere pe cont propriu, în 2019 va fi necesar să o reorganizați, cel mai probabil veți simți că a venit timpul să tehnologizați totul, să intrați pe piața online.

Balanțele ce se află la început de drum, ce dețin un talent, în acest an extrem de bun din punct de vedere profesional, vor fi remarcate de persoane cu experiență, o să fiți ajutați să ajungeți acolo unde v-ați propus.

Astrologul ZODIACOOL vă atenționează asupra perioadelor nefaste, în care este posibil să vă certați cu superiorii, clienții: Martie, Iulie, Noiembrie 2019.

Perioade bune pentru a iniția activități menite să vă aducă bani, succes, faimă: Februarie, Mai, August, Octombrie 2019.

Anul acesta este posibil ca unele Balanțe să preia o responsabilitate, afacere, moștenire de la o persoană mai în vârstă.

O să vă amintiți în următorii 29-30 ani de acest an 2019, deoarece veți începe să câștigați de pe urma muncii depuse din 2007-2008.

Idei de cadouri pentru Balanta

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Balanță , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 29 ianuarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Continut Sponsorizat
loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.