Horoscop Vărsător Dragoste și relații

Planuri care vor avea ca scop definitivarea lor ca oameni, prin maturizare

Dragostea în 2018 pentru nativii Vărsător va fi asemenea unui reactor nuclear, vor fi prinși în tot felul de planuri care vor avea ca scop definitivarea lor ca oameni, prin maturizare.

Nodul Sud este în domiciliul vostru, ceea ce va face ca de multe ori să vă doriți să acționați instinctual.

Numai că tot ce înseamnă provocare din acest punct de vedere va fi ulterior luat la chestionat de Saturn și Pluto din casa XII-a, a lucrurilor ascunse la întuneric.

Aici se deosebesc două opțiuni: fie veți încerca să abuzați de unele persoane de încredere pentru a vă atinge anumite obiective, fie persoana iubită profită de încrederea pe care o acordați și se va folosi de numele vostru, de imaginea voastră în scop personal.

În ambele situații veți observa faptul că sunteți pe cont propriu, chiar dacă latura sentimentală este implicată într-o relație amoroasă, de fapt, societatea în care trăim merge pe această premisă, fiecare individ este doar pentru el, încercând pe cât posibil să-și facă viața cât mai bună.

Avantajele puse la dispoziție de Univers Vărsătorilor, în jurul eclipselor din lunile ianuarie -februarie, vor reprezenta un nou început din punct de vedere afectiv sau chiar oficializarea relației existente, ne referim aici la relațiile constituite cu mult timp în urmă.

2018 vine să vă ajute să treceți la un alt nivel: fie se vor naște prunci, fie vă veți muta la casa voastră.

Tot ceea ce veți începe în primele luni ale anului 2018 va fi utilizat în lunile iulie - august, momentul constituirii celorlalte 3 Eclipse, acestea vă vor surprinde pe plan afectiv și profesional.

Vărsătorii vor fi plăcut impresionați să afle că o persoana cu care au colaborat în trecut îi recomandă acum unui specialist în domeniu sau chiar își doresc să reia legătura cu aceștia în scopul desfășurării unor activități economice, dar, pe parcurs, lucrurile vor ajunge în sfera afectivă.

Finele anului 2018 vine cu încheierea bilanțului, sperăm că, pe cât posibil, Vărsătorii să fi profitat de tot ceea ce înseamnă noroc, întrucât Nodul Sud va intra în Capricorn, iar de aici va acționa următoarele 18 luni pe tot ceea ce înseamnă secret, mister, trădare, ignoranță, detașare și izolare.

Horoscop Vărsător 2018, în continuare:

În continuare afli Horoscop Vărsător 2019, previziuni pe domenii:

Idei de cadouri pentru Varsator

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Vărsător , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 29 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.