Horoscop Vărsător Dragoste și relații

Planuri care vor avea ca scop definitivarea lor ca oameni, prin maturizare

Dragostea în 2018 pentru nativii Vărsător va fi asemenea unui reactor nuclear, vor fi prinși în tot felul de planuri care vor avea ca scop definitivarea lor ca oameni, prin maturizare.

Nodul Sud este în domiciliul vostru, ceea ce va face ca de multe ori să vă doriți să acționați instinctual.

Numai că tot ce înseamnă provocare din acest punct de vedere va fi ulterior luat la chestionat de Saturn și Pluto din casa XII-a, a lucrurilor ascunse la întuneric.

Aici se deosebesc două opțiuni: fie veți încerca să abuzați de unele persoane de încredere pentru a vă atinge anumite obiective, fie persoana iubită profită de încrederea pe care o acordați și se va folosi de numele vostru, de imaginea voastră în scop personal.

Loading...

În ambele situații veți observa faptul că sunteți pe cont propriu, chiar dacă latura sentimentală este implicată într-o relație amoroasă, de fapt, societatea în care trăim merge pe această premisă, fiecare individ este doar pentru el, încercând pe cât posibil să-și facă viața cât mai bună.

Avantajele puse la dispoziție de Univers Vărsătorilor, în jurul eclipselor din lunile ianuarie -februarie, vor reprezenta un nou început din punct de vedere afectiv sau chiar oficializarea relației existente, ne referim aici la relațiile constituite cu mult timp în urmă.

2018 vine să vă ajute să treceți la un alt nivel: fie se vor naște prunci, fie vă veți muta la casa voastră.

Tot ceea ce veți începe în primele luni ale anului 2018 va fi utilizat în lunile iulie - august, momentul constituirii celorlalte 3 Eclipse, acestea vă vor surprinde pe plan afectiv și profesional.

Vărsătorii vor fi plăcut impresionați să afle că o persoana cu care au colaborat în trecut îi recomandă acum unui specialist în domeniu sau chiar își doresc să reia legătura cu aceștia în scopul desfășurării unor activități economice, dar, pe parcurs, lucrurile vor ajunge în sfera afectivă.

Finele anului 2018 vine cu încheierea bilanțului, sperăm că, pe cât posibil, Vărsătorii să fi profitat de tot ceea ce înseamnă noroc, întrucât Nodul Sud va intra în Capricorn, iar de aici va acționa următoarele 18 luni pe tot ceea ce înseamnă secret, mister, trădare, ignoranță, detașare și izolare.

Horoscop Vărsător 2018, în continuare:

În continuare afli Horoscop Vărsător 2019, previziuni pe domenii:

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Vărsător , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Varsator 2019. Previziuni complete în horoscop VARSATOR 2019
Horoscop VĂRSĂTOR 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Vărsător! 2019
Zodia VĂRSĂTOR dragoste și relații, după horoscop Vărsător DRAGOSTE
Adevăruri despre zodia Vărsător în dragoste și relații, cum iubește femeia Vărsător și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.