Horoscop Vărsător Dragoste și relații

Planuri care vor avea ca scop definitivarea lor ca oameni, prin maturizare

Dragostea în 2018 pentru nativii Vărsător va fi asemenea unui reactor nuclear, vor fi prinși în tot felul de planuri care vor avea ca scop definitivarea lor ca oameni, prin maturizare.

Nodul Sud este în domiciliul vostru, ceea ce va face ca de multe ori să vă doriți să acționați instinctual.

Numai că tot ce înseamnă provocare din acest punct de vedere va fi ulterior luat la chestionat de Saturn și Pluto din casa XII-a, a lucrurilor ascunse la întuneric.

Aici se deosebesc două opțiuni: fie veți încerca să abuzați de unele persoane de încredere pentru a vă atinge anumite obiective, fie persoana iubită profită de încrederea pe care o acordați și se va folosi de numele vostru, de imaginea voastră în scop personal.

În ambele situații veți observa faptul că sunteți pe cont propriu, chiar dacă latura sentimentală este implicată într-o relație amoroasă, de fapt, societatea în care trăim merge pe această premisă, fiecare individ este doar pentru el, încercând pe cât posibil să-și facă viața cât mai bună.

Avantajele puse la dispoziție de Univers Vărsătorilor, în jurul eclipselor din lunile ianuarie -februarie, vor reprezenta un nou început din punct de vedere afectiv sau chiar oficializarea relației existente, ne referim aici la relațiile constituite cu mult timp în urmă.

2018 vine să vă ajute să treceți la un alt nivel: fie se vor naște prunci, fie vă veți muta la casa voastră.

Tot ceea ce veți începe în primele luni ale anului 2018 va fi utilizat în lunile iulie - august, momentul constituirii celorlalte 3 Eclipse, acestea vă vor surprinde pe plan afectiv și profesional.

Vărsătorii vor fi plăcut impresionați să afle că o persoana cu care au colaborat în trecut îi recomandă acum unui specialist în domeniu sau chiar își doresc să reia legătura cu aceștia în scopul desfășurării unor activități economice, dar, pe parcurs, lucrurile vor ajunge în sfera afectivă.

Finele anului 2018 vine cu încheierea bilanțului, sperăm că, pe cât posibil, Vărsătorii să fi profitat de tot ceea ce înseamnă noroc, întrucât Nodul Sud va intra în Capricorn, iar de aici va acționa următoarele 18 luni pe tot ceea ce înseamnă secret, mister, trădare, ignoranță, detașare și izolare.

Horoscop Vărsător 2018, în continuare:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

loading...
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Horoscop azi pe zodii
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.