Horoscop Vărsător Dragoste și relații

Planuri care vor avea ca scop definitivarea lor ca oameni, prin maturizare

Dragostea în 2018 pentru nativii Vărsător va fi asemenea unui reactor nuclear, vor fi prinși în tot felul de planuri care vor avea ca scop definitivarea lor ca oameni, prin maturizare.

Nodul Sud este în domiciliul vostru, ceea ce va face ca de multe ori să vă doriți să acționați instinctual. 

Numai că tot ce înseamnă provocare din acest punct de vedere va fi ulterior luat la chestionat de Saturn și Pluto din casa XII-a, a lucrurilor ascunse la întuneric.

Aici se deosebesc două opțiuni: fie veți încerca să abuzați de unele persoane de încredere pentru a vă atinge anumite obiective, fie persoana iubită profită de încrederea pe care o acordați și se va folosi de numele vostru, de imaginea voastră în scop personal.

În ambele situații veți observa faptul că sunteți pe cont propriu, chiar dacă latura sentimentală este implicată într-o relație amoroasă, de fapt, societatea în care trăim merge pe această premisă, fiecare individ este doar pentru el, încercând pe cât posibil să-și facă viața cât mai bună.

Avantajele puse la dispoziție de Univers Vărsătorilor, în  jurul eclipselor din lunile ianuarie  -februarie, vor reprezenta un nou început din punct de vedere afectiv sau chiar oficializarea relației existente, ne referim aici la relațiile constituite cu mult timp în urmă.

2018 vine să vă ajute să treceți la un alt nivel: fie se vor naște prunci, fie vă veți muta la casa voastră. 

Tot ceea ce veți începe în primele luni ale anului 2018 va fi utilizat în lunile iulie - august, momentul constituirii celorlalte 3 Eclipse, acestea vă vor surprinde pe plan afectiv și profesional.

Vărsătorii vor fi plăcut impresionați să afle că o persoana cu care au colaborat în trecut îi recomandă acum unui specialist în domeniu sau chiar își doresc să reia legătura cu aceștia în scopul desfășurării unor activități economice, dar, pe parcurs, lucrurile vor ajunge în sfera afectivă.

Finele anului 2018 vine cu încheierea bilanțului, sperăm că, pe cât posibil, Vărsătorii să fi profitat de tot ceea ce înseamnă noroc, întrucât Nodul Sud va intra în Capricorn, iar de aici va acționa următoarele 18 luni pe tot ceea ce înseamnă secret, mister, trădare, ignoranță, detașare și izolare.

Horoscop Vărsător 2018, în continuare:

loading...

Pe același subiect

DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 24 martie 2018
MAGAZIN ONLINE

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


DE ACTUALITATE

Noroc în Dragoste

Atrage dragostea în viața ta, sfaturi pentru a scăpa de singurătate.

ZODIACOOPLU

Cât de bine te potrivești cu perechea ta, colegii sau familia? Găsești în zodii:

ZODIA VĂRSĂTOR

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Vărsător. Personalitate, dragoste, bani și sănătate.


Subiecte de interes:

HOROSCOP DATA NAȘTERII

Horoscopul personalizat, cuprinde previziuni astrologice la fiecare 2 ore.

Află mai multe despre:

STĂPÂNUL ZILEI

Elementul din stâlpul destinului ZI:

CULORI NOROCOASE AZI

Alege hainele care îți poartă noroc. Calcul online.

MATRICEA NUMEROLOGICĂ

Calcul matricea numerologică și interpretare.

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.