Horoscop DRAGOSTE: TAUR 2018. © Previziuni dragoste Taur 2018. ZODIACOOL®

Horoscop Dragoste: veți avea parte de nenumărate „surprize”, totul se va precipita în Mai, Iulie-August și Octombrie-Noiembrie

Relațiile afective îi vor bulversa pe nativii Taur în 2018.

Veți avea parte de nenumărate „surprize”, totul se va precipita în lunile Mai, Iulie-August și Octombrie-Noiembrie. Când se va așterne liniștea, exact atunci veți fi din nou prinși în jocurile ascunse ale vieții, toate sunt puse la cale de Jupiter din Scorpion.

Previziuni dragoste Taur 2018

Chiar și cele mai solide relații vor fi zguduite din temelii, se repetă istoria din 2016, pe care au trăit-o nativii Taur-Balanță (opoziția Jupiter-Uranus), numai că sub o manieră mult mai subtilă, cu aer de șantaj, de amenințare.

Relațiile ce se vor construi în acest an vor fi atipice, deoarece viziunea voastră despre viață se va schimba radical, veți accepta mult mai multe defecte la partener, nu veți mai încerca inclusiv să îl schimbați, în schimb acesta trebuie să vă satisfacă mai multe necesități pe care i le veți comunica, printre acestea vor fi și nevoile sexuale.

Horoscop Dragoste: indicații pentru Taur 2018

Șansele ca aceste relații noi să reziste în timp sunt mari, vor avea ce și ele un moment de cumpănă în toamnă, când o să fiți cuprinși de valul nostalgiei și o să încercați să vă împăcați cu partenerul de acum câțiva ani. În urma acestor schimbări de situație sau de oscilație, relația nu va fi la fel ca în trecut, neîncrederea își va face simțită prezența. Important este să învățați să credeți în intuiție, aceasta vă va salva de multe peripeții în acest an al schimbărilor.

Dragoste Taur 2018

În concluzie, nativii Taur în 2018 vor trăi din plin, vor cunoaște agonia și extazul, se vor avânta în furtuni care îi vor duce pe tărâmuri ce vor scoate la suprafață noi persoane, noi concepții, toate acestea vor întări caracterul puternic al Taurilor și le da da încredere să meargă mai departe după cum vor simți, vor încerca să se detașeze de cei ce îi trag înapoi. Taurii vor simți că acum a venit vremea lor să facă legea.

Horoscop Taur 2018, în continuare:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

loading...
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Horoscop azi pe zodii
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.