Horoscop DRAGOSTE: TAUR 2018. © Previziuni dragoste Taur 2018. ZODIACOOL®

Horoscop Dragoste: veți avea parte de nenumărate „surprize”, totul se va precipita în Mai, Iulie-August și Octombrie-Noiembrie

Relațiile afective îi vor bulversa pe nativii Taur în 2018.

Veți avea parte de nenumărate „surprize”, totul se va precipita în lunile Mai, Iulie-August și Octombrie-Noiembrie. Când se va așterne liniștea, exact atunci veți fi din nou prinși în jocurile ascunse ale vieții, toate sunt puse la cale de Jupiter din Scorpion.

Previziuni dragoste Taur 2018

Chiar și cele mai solide relații vor fi zguduite din temelii, se repetă istoria din 2016, pe care au trăit-o nativii Taur-Balanță (opoziția Jupiter-Uranus), numai că sub o manieră mult mai subtilă, cu aer de șantaj, de amenințare.

Relațiile ce se vor construi în acest an vor fi atipice, deoarece viziunea voastră despre viață se va schimba radical, veți accepta mult mai multe defecte la partener, nu veți mai încerca inclusiv să îl schimbați, în schimb acesta trebuie să vă satisfacă mai multe necesități pe care i le veți comunica, printre acestea vor fi și nevoile sexuale.

Loading...

Horoscop Dragoste: indicații pentru Taur 2018

Șansele ca aceste relații noi să reziste în timp sunt mari, vor avea ce și ele un moment de cumpănă în toamnă, când o să fiți cuprinși de valul nostalgiei și o să încercați să vă împăcați cu partenerul de acum câțiva ani. În urma acestor schimbări de situație sau de oscilație, relația nu va fi la fel ca în trecut, neîncrederea își va face simțită prezența. Important este să învățați să credeți în intuiție, aceasta vă va salva de multe peripeții în acest an al schimbărilor.

Dragoste Taur 2018

În concluzie, nativii Taur în 2018 vor trăi din plin, vor cunoaște agonia și extazul, se vor avânta în furtuni care îi vor duce pe tărâmuri ce vor scoate la suprafață noi persoane, noi concepții, toate acestea vor întări caracterul puternic al Taurilor și le da da încredere să meargă mai departe după cum vor simți, vor încerca să se detașeze de cei ce îi trag înapoi. Taurii vor simți că acum a venit vremea lor să facă legea.

Horoscop Taur 2018, în continuare:

În continuare afli Horoscop Taur 2019, previziuni pe domenii:

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Taur , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cum sta zodia Taur cu sănătatea si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur
Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur
TAUR dragoste și relații, după horoscop Taur DRAGOSTE, cum cucerești un Taur
Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste
Zodia Taur: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Taur
Ce meserie se potrivește pentru Taur? Zodia Taur: bani, evoluție în carieră

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.