Horoscop Taur Dragoste și relații

Veți avea parte de nenumărate „surprize”, totul se va precipita în Mai, Iulie-August și Octombrie-Noiembrie

Relațiile afective îi vor bulversa pe nativii Taur în 2018.

Veți avea parte de nenumărate „surprize”, totul se va precipita în lunile Mai, Iulie-August și Octombrie-Noiembrie. Când se va așterne liniștea, exact atunci veți fi din nou prinși în jocurile ascunse ale vieții, toate sunt puse la cale de Jupiter din Scorpion.

Chiar și cele mai solide relații vor fi zguduite din temelii, se repetă istoria din 2016, pe care au trăit-o nativii Taur-Balanță (opoziția Jupiter-Uranus), numai că sub o manieră mult mai subtilă, cu aer de șantaj, de amenințare.

Relațiile ce se vor construi în acest an vor fi atipice, deoarece viziunea voastră despre viață se va schimba radical, veți accepta mult mai multe defecte la partener, nu veți mai încerca inclusiv să îl schimbați, în schimb acesta trebuie să vă satisfacă mai multe necesități pe care i le veți comunica, printre acestea vor fi și nevoile sexuale.

Șansele ca aceste relații noi să reziste în timp sunt mari, vor avea ce și ele un moment de cumpănă în toamnă, când o să fiți cuprinși de valul nostalgiei și o să încercați să vă împăcați cu partenerul de acum câțiva ani. În urma acestor schimbări de situație sau de oscilație, relația nu va fi la fel ca în trecut, neîncrederea își va face simțită prezența. Important este să învățați să credeți în intuiție, aceasta vă va salva de multe peripeții în acest an al schimbărilor.

În concluzie, nativii Taur în 2018 vor trăi din plin, vor cunoaște agonia și extazul, se vor avânta în furtuni care îi vor duce pe tărâmuri ce vor scoate la suprafață noi persoane, noi concepții, toate acestea vor întări caracterul puternic al Taurilor și le da da încredere să meargă mai departe după cum vor simți, vor încerca să se detașeze de cei ce îi trag înapoi. Taurii vor simți că acum a venit vremea lor să facă legea.

Horoscop Taur 2018, în continuare:

loading...

Pe același subiect

DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 24 martie 2018
MAGAZIN ONLINE
Feng Shui 100 mp
1 VOT
234000 lei
-10%
Calendar 1 an
1 VOT
5400 lei

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


DE ACTUALITATE

Cât de bine te potrivești cu perechea ta, colegii sau familia? Găsești în zodii:

HOROSCOP DATA NAȘTERII

Horoscopul personalizat, cuprinde previziuni astrologice la fiecare 2 ore.

ZODIA TAUR

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Taur. Personalitate, dragoste, bani și sănătate.

Subiecte de interes:

Horoscop Pentru Anul 2017

COMPATIBILITATE
ZODII CHINEZEȘTI

Cât de bine te potrivești cu perechea ta, colegii sau familia?

Vezi și:

Noroc în Dragoste

Atrage dragostea în viața ta, sfaturi pentru a scăpa de singurătate.

Horoscop 2018

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.