Horoscop 2018. Horoscop SĂGETĂTOR 2018. SĂGETĂTOR 2018

Săgetătorii în 2018 au o șansă în plus față de celelalte zodii și anume, capacitatea de a se concentra pe meditație pentru a-și asculta intuiția

Horoscop 2018: Previziuni pentru SĂGETĂTOR

Zodia Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

După doi ani jumătate cu Saturn în domiciliu, acum este momentul ca nativii din Săgetător să simtă că a venit timpul să se trezească la realitate.

Uranus pune la cale alte surprize începând cu 15 Mai 2018, cu Taur în casa a VI-a, a muncii. Tot ce ați învățat în ultimii ani se va dovedi acum de actualitate.

Ceilalți vor avea nevoie de expertiza voastră, de ideile geniale pe care le elaborați și, nu în ultimul rând, de diplomația pe care o afișați în situații limită.

Previziuni SĂGETĂTOR 2018

Eclipsele de la începutul anului 2018 vă vor propulsa în anumite poziții sociale, totul depinde însă de modul în care o să reușiți să convingeți anumite persoane să treacă de partea voastră.

ZODIACOOL Sagetator 2018

Ideile financiare sunt cel mai bine cotate și au șanse să se realizeze în următorii doi ani și jumătate, de aceea, încercați pe cât posibil să faceți un plan care să fie realist, elaborat pe o documentație riguroasă, efectuată de anumiți experți.

Finalul anului 2018 pentru SĂGETĂTOR

Aceste planuri bine structurate vor fi puse în aplicare până la finele lui 2018, iar în horoscop odată cu intrarea guvernatorului Jupiter în domiciliu veți culege și roadele.

ZI DE ZI: Horoscop SĂGETĂTOR azi, mâine și poimâine

Va fi un an dificil din multe puncte de vedere pentru nativii din Săgetător, însă cu multă muncă, bazată pe resursele proprii, totul poate fi depășit.
Retrogradarea lui Venus în casa a XII-a, a subconștientului, va pune la încercare încrederea în oameni, iar relațiile romantice vor fi supuse unui val imens de gelozie. Cu această ocazie vă veți cunoaște o latură întunecată a caracterului.

Evenimente astrologice marcante pentru SĂGETĂTOR 2018
1. Horoscop 2018 luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): posibilități de a pleca în străinătate, contracte cu o companie care are sediul în străinătate, călătorii spirituale.

2. Horoscop 2018 luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): finalizarea activităților începute din Ianuarie, vești despre un frate, călătorii scurte, benefice pentru a face bani.

3. Horoscop 2018 luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): depresie, supărare, dezamăgire, orgoliu, prietenii care se destramă.
23 Martie (Mercur retrogradează în Taur): atenție la sănătate, adoptați un regim de viață sănătos, multe restanțe la locul de muncă, schimbarea locului de muncă.

4. Horoscop 2018 luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): șanse de câștig suplimentar.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): se accentuează posibilitățile de a fi implicați în intervenții chirurgicale.

5. Horoscop 2018 luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Săgetător): dorință de a arăta mai bine, posibilitate de a schimba locul de muncă, activitate extraprofesională.

6. Horoscop 2018 luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): familia se poate să vă comunice o veste nu tocmai plăcută, mutări, schimbări de sedii, renovări, achiziționare de bunuri.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): discuțiile se vor dovedi mult mai amenințătoare, contracte de semnat, ceartă, bârfă.

DE INTERES: Horoscop SĂGETĂTOR săptămânal

7. Horoscop 2018 luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): noroc, bani veniți de la ceilalți, iubiri ascunse, pasiuni, întâlniri karmice.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): reușite financiare, profit, iubire, promovare).

8. Horoscop 2018 luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): vă fuge terenul de sub picioare, mulți și-au pus baza în anumiți prieteni, iar aceștia în schimb au profitat de voi.
11 August (Eclipsă de Soare): puterea gândului, tot ceea ce gândiți se poate materializa, atât pozitiv cât și negativ.

9. Horoscop 2018 luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): dispar problemele cu banii, iubire din interes, investiții, contracte.

10. Horoscop 2018 luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de accidente, dezamăgiri la locul de muncă, apariția unui nou loc de muncă, posibilitate de a pierde în greutate.

11. Horoscop 2018 luna Noiembrie

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): vise premonitorii, iubiri ascunse, dragoste la prima vedere, boli ereditare, moșteniri.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): copii, oficializare relație, creativitate, iubire.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): reușite, moment benefic, dragoste, iubire, șansă.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): rupturi acolo unde relațiile nu mai merg, revin oameni din trecut, finalizare de proiecte începute în 2018.

12. Horoscop 2018 luna Decembrie

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate.

În continuare afli Horoscop SĂGETĂTOR 2018, previziuni pe domenii:

În continuare afli Horoscop Săgetător 2019, previziuni pe domenii:

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Săgetător 2019, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Săgetător pentru 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Zilnic. Horoscop azi
Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru
Horoscop săptămâna viitoare
Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări
Sagetatorul în pat. Femeia Sagetator în pat și barbatul Sagetator în dragoste
Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.