Horoscop SĂGETĂTOR 2018

Săgetătorii în 2018 au o șansă în plus față de celelalte zodii și anume, capacitatea de a se concentra pe meditație pentru a-și asculta intuiția

Previziuni SĂGETĂTOR 2018 

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

După doi ani jumătate cu Saturn în domiciliu, acum este momentul ca acești nativi să simtă că a venit timpul să se trezească la realitate.

Uranus pune la cale alte surprize începând cu 15 Mai, cu Taur în casa a VI-a, a muncii.

ZODIACOOL Sagetator 2018

Tot ce ați învățat în ultimii ani se va dovedi acum de actualitate. Ceilalți vor avea nevoie de expertiza voastră, de ideile geniale pe care le elaborați și, nu în ultimul rând, de diplomația pe care o afișați în situații limită.  

Eclipsele de la începutul anului vă vor propulsa în anumite poziții sociale, totul depinde însă de modul în care o să reușiți să convingeți anumite persoane să treacă de partea voastră.

Ideile financiare sunt cel mai bine cotate și au șanse să se realizeze în următorii doi ani și jumătate, de aceea, încercați pe cât posibil să faceți un plan care să fie realist, elaborat pe o documentație riguroasă, efectuată de anumiți experți.
Aceste planuri bine structurate vor fi puse în aplicare până la finele lui 2018, iar odată cu intrarea guvernatorului Jupiter în domiciliu veți culege și roadele.

Va fi un an dificil din multe puncte de vedere, însă cu multă muncă, bazată pe resursele proprii, totul poate fi depășit.
Retrogradarea lui Venus în casa a XII-a, a subconștientului, va pune la încercare încrederea în oameni, iar relațiile romantice vor fi supuse unui val imens de gelozie. Cu această ocazie vă veți cunoaște o latură întunecată a caracterului.

1. Horoscop 2018 Săgetător luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): posibilități de a pleca în străinătate, contracte cu o companie care are sediul în străinătate, călătorii spirituale.

2. Horoscop 2018 Săgetător luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): finalizarea activităților începute din Ianuarie, vești despre un frate, călătorii scurte, benefice pentru a face bani.

3. Horoscop 2018 Săgetător luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): depresie, supărare, dezamăgire, orgoliu, prietenii care se destramă.
23 Martie (Mercur retrogradează în Taur): atenție la sănătate, adoptați un regim de viață sănătos, multe restanțe la locul de muncă, schimbarea locului de muncă.

4. Horoscop 2018 Săgetător luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): șanse de câștig suplimentar.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): se accentuează posibilitățile de a fi implicați în intervenții chirurgicale.

5. Horoscop 2018 Săgetător luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Săgetător): dorință de a arăta mai bine, posibilitate de a schimba locul de muncă, activitate extraprofesională.

6. Horoscop 2018 Săgetător luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): familia se poate să vă comunice o veste nu tocmai plăcută, mutări, schimbări de sedii, renovări, achiziționare de bunuri.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): discuțiile se vor dovedi mult mai amenințătoare, contracte de semnat, ceartă, bârfă.

7. Horoscop 2018 Săgetător luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): noroc, bani veniți de la ceilalți, iubiri ascunse, pasiuni, întâlniri karmice.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): reușite financiare, profit, iubire, promovare).

8. Horoscop 2018 Săgetător luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): vă fuge terenul de sub picioare, mulți și-au pus baza în anumiți prieteni, iar aceștia în schimb au profitat de voi.
11 August (Eclipsă de Soare): puterea gândului, tot ceea ce gândiți se poate materializa, atât pozitiv cât și negativ.

9. Horoscop 2018 Săgetător luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): dispar problemele cu banii, iubire din interes, investiții, contracte.

10. Horoscop 2018 Săgetător luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de accidente, dezamăgiri la locul de muncă, apariția unui nou loc de muncă, posibilitate de a pierde în greutate.

11. Horoscop 2018 Săgetător luna Noiembrie

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): vise premonitorii, iubiri ascunse, dragoste la prima vedere, boli ereditare, moșteniri.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): copii, oficializare relație, creativitate, iubire.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): reușite, moment benefic, dragoste, iubire, șansă.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): rupturi acolo unde relațiile nu mai merg, revin oameni din trecut, finalizare de proiecte începute în 2018.

12. Horoscop 2018 Săgetător luna Decembrie

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate.

Horoscop Săgetător 2018, în continuare:

Pe același subiect

CE E NOU
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 20 ianuarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.