Horoscop Rac Dragoste și relații

Vor lupta pentru ceea ce simt, pentru ceea ce cred, iar în final totul va fi așa cum și-au imaginat, dar nu iarta

Acest capitol va fi încercat din plin de cei doi malefici din Capricorn, Saturn și Pluto, aflați în casa a VII-a, a căsătoriei.

Astfel, în 2018 Racii vor da dovadă de severitate, aroganță, se vor arăta mult mai capricioși și mofturoși, nu vor mai tolera nicio greșeală din partea partenerului

Nativii Rac vor pune mai mare preț pe ei și totodată pe principiile noi pe care le dobândesc pe parcursul acestui an. Cel mai important lucru care îi motivează este independența: financiară, spirituală, sentimentală, poate de aceea vor da impresia că s-au transformat peste noapte în fiare care nu mai tolerează nimic.

Aceștia vor lupta pentru ceea ce simt, pentru ceea ce cred, iar în final totul va fi așa cum și-au imaginat.

Această latură mai întunecată nu o cunosc nici măcar Racii înșiși, prin urmare va fi greu să o temperați, iar urmările nu vor înceta să apară, multe despărțiri vor fi în cuplurile unde se întâlnește un nativ Rac.

Poate cel mai important aspect al acestor schimbări sentimentale este conștientizarea că puteți să aveți grijă singuri de propria persoană și că nu mai depindeți ca până acum de cineva, în special de partenerul sentimental. Și totuși, fiind pe muchie de cuțit, în cazul unor despărțiri, nu veți renunța la orgoliu și nu o să iertați nimic. De fapt, această încăpățânare vine și de la Jupiter aflat în Scorpion.

Tot ce este mai întunecat în voi: mânie, șantaj, invidie, ură etc. va fi pus la treabă mai cu seamă după luna Septembrie, odată cu regrogradarea lui Venus în casa a V-a, când șansele de a începe un proces de purificare interioară vor fi mari.

Finele anului va schimba atmosfera aceasta încordată și va restabili echilibru acolo unde va mai fi ceva. Nodul Nord va intra în domiciliul vostru, de unde va atrage acele relații karmice, chiar și cu persoane mult mai în vârstă.

Nevoia voastră de apreciere poate fi satisfăcută foarte ușor dacă o să vă gasiți echilibrul interior în natură.

Horoscop Rac 2018, în continuare:

loading...

Pe același subiect

DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 24 martie 2018
MAGAZIN ONLINE

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


DE ACTUALITATE

ZODIACOOPLU

Calcul rapid de compatibiliate pentru 2 parteneri.

Cât de bine te potrivești cu perechea ta, colegii sau familia? Găsești în zodii:

ZODIA RAC

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Rac.

Te-ar putea atrage și:

Noroc în Dragoste

Atrage dragostea în viața ta, sfaturi pentru a scăpa de singurătate.

HOROSCOP DATA NAȘTERII

Horoscopul personalizat, cuprinde previziuni astrologice la fiecare 2 ore.

Vizualizează și:

Horoscop 2018

Horoscop Pentru Anul 2017

Articole recente:

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.