Horoscop Pești Dragoste și relații

Veți trage concluzii, vă veți implica în structuri menite să ajute pe ceilalți. Toamna va aduce schimbări pe plan amoros

Anul 2018, din punct de vedere sentimental, se poate împărți în doua perioade.

În prima parte a anului, până la începutul lunii mai, acest domeniu de viață este vizat.

Primele eclipse ale anului pot să aducă pentru marea majoritate a Peștilor o nouă relație, oficializarea relației existente, iar acolo unde deja este o relație, șansele ca universul să vă dăruiască un prunc sunt destul de mari. Aveți parte de Nodul Nord în casa a VII-a, a căsătoriei, iar astfel toate gândurile pe care le îndreptați spre acest sector se vor materializa.

Din luna iunie, odată cu schimbarea Karmei Pozitive în zodia Leu, pentru Pești vor veni noi provocări profesionale, în schimb latura erotică și sentimentală va avea nevoie de multă diplomație. Cumpătarea în ceea ce spuneți va fi o modalitate de a supraviețui în doi. Dacă o să vă ascultați intuiția și o să încercați să nu vă controlați partenerul, acesta va observa cât de mult îl respectați și că îi oferiți libertate, iar armonia va fi prezentă în relație.

Toamna va aduce și ea schimbări pe plan amoros, Jupiter va fi prima planetă care va face un pas decisiv și va intra în Scorpion, iar voi veți simți această modificare astrală ca pe o ușurare. Acum va fi momentul să dați frâu liber instinctelor sexuale, să fiți sinceri atât cu dumneavoastră, cât și cu partenerul. Se vor afla unele dintre secretele voastre, dar pe de o parte acest lucru vă este favorabil, întrucât veți scăpa de o povară de pe inimă.

Ultimul eveniment al anului 2018, ce se va constitui în Decembrie, odată cu intrarea lui Saturn în domiciliu, în Capricorn, nativii Pești vor aduce mai multă lumină în relațiile de prietenie. Puteți să aveți parte în următorii trei ani numai de surprize neplăcute din partea așa zișilor prietenilor. Multe situații se vor răsturna înpotriva voastră, doar adevărul și relațiile Karmice vor rămâne în picioare.

Nativii Pești, aflați în retrogradarea guvernatorului războiului, vor avea posibilitatea să își dea seama de ce sunt nefericiți, care ar fi soluția pentru a dobândi iubirea și stima de sine.

După această lecție dură, vor veni eclipsele din Iulie - August, care vor amplifica stările sentimentale. Acum se pun bazele unor relații de viitor, care se vor baza pe alte principii.

Veți constata că, după o perioadă lungă de timp în care ați abandonat orice speranță de vă mai bucura de tot ceea ce vă oferă Universul, acum a venit momentul să vă simțiți din nou viu. Intrarea Nodului Nord în semnul Rac va aduce un plus de prosperitate, abundență și fertilitate. Familiile tinere vor dori să aducă pe lume copii și totodată să încerce pe cât posibil să se mute la casa lor (achiziție domiciliu) în următorii doi ani de zile.

Această schimbare astrală îi va face pe nativii Pești să se bucure de tot ce le oferă Universul din punct de vedere afectiv, pentru ca în următorii 18 ani această lecție să fie învățată. Recomandăm să fiți deschiși la schimbare, să nu opuneți rezistență în acele situații care vin peste noapte și care vă vor pune în situații dificile. Toate acestea au ca scop final maturizarea din punct de vedere sentimental.

În concluzie, sfera sentimentală în 2018 pentru nativii Pești nu pune probleme, schimbările cele mai importante ale acestui capitol vor începe după luna Noiembrie 2018, continuând în 2019.

Eclipsele din Ianuarie - August vor pune la încercare gelozia, răbdarea și încrederea Peștilor în parteneri, iar retrogradarea planetei iubirii, Venus, va aprinde în acești nativi dorința de a călători în străinătate.

Horoscop Pești 2018, în continuare:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

loading...
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Horoscop azi pe zodii
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.