Horoscop Fecioară Dragoste și relații

Multe lucruri se vor afla în 2018,legate secretele nativilor Fecioară, pe care au încercat să le ascundă

Sfera afectivă trece printr-o criză acută, noile relații constituite în ultimii 3-4 ani vor trece prin încercări nebănuite.

Partenerii vor face cunoștință cu un nativ Fecioară interiorizat, ursuz, sarcastic, maniac, chisat etc. Dacă vor învăța lecția toleranței, vor trece și peste acest an mai dificil.

Începutul anului 2018 va fi unul de pomină, eclipsele ce se vor construi în lunile ianuarie - februarie pot să aducă pentru cei din semnul fecioarei noi relații, oficializarea relației cu partenerul de viață, care își dorește un cămin, totodată pot veni pe lume copii.

Acțiunile inițiate în aceste luni vor fi benefice și de bun augur până în lunile iulie - august, prin urmare, în aceste circumstanțe, posibilitățile ca nativii Fecioară să înceapă ceva profesional alături de iubit sunt destul de mari. Vor fi și nativi care vor trece prin transformări spirituale, care își caută propria identitate, încercând să își găsească pe cineva pe aceeași vibrație cu ei, care să le ofere sprijinul de care au nevoie în momentul de față.

Însă odată cu retrogradarea lui Marte, urmată de cea a lui Venus, acestea dorințe ale nativilor Fecioară vor fi puse la încercare, le va fi mult mai greu să se exprime, să arate ceea ce simt și totodată se vor dovedi persoane critice, care nu vor lua în calcul posibilitatea ca partenerii să mai greșească față de ei.

Cei doi malefici, Saturn și Pluto, aflați în clasa a V-a, a iubirii, vor pune destul de multe întrebări nativilor Fecioară privind latura afectivă, iar standardele acestora se vor modifica în acest an: vor deveni mai materialiști, iar relațiile pe care le vor lega se vor baza și pe aspectul financiar.

Multe lucruri se vor afla în 2018, legate secretele nativilor Fecioară, pe care au încercat să le ascundă de ochii lumii. Numai nodurile lunare au alte planuri, astfel că, în acest context, perioada cuprinsă între lunile august - decembrie va fi cea mai stresantă din acest punct de vedere, nativii Fecioară fiind nevoiți să își asume responsabilitatea asupra faptelor comise, iar acest fapt îi vor oferi maturitate.

Finele anului 2018 este complet diferit față de debutul din luna Ianuarie, Karma și Jupiter vor schimba semnele și vor face ca viața sentimentală a nativilor Fecioară mult mai bună.

Horoscop Fecioară 2018, în continuare:

În continuare afli Horoscop Fecioară 2019, previziuni pe domenii:

Idei de cadouri pentru Fecioara

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Fecioară , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 29 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.