Horoscop Fecioară Dragoste și relații

Multe lucruri se vor afla în 2018,legate secretele nativilor Fecioară, pe care au încercat să le ascundă

Sfera afectivă trece printr-o criză acută, noile relații constituite în ultimii 3-4 ani vor trece prin încercări nebănuite.

Partenerii vor face cunoștință cu un nativ Fecioară interiorizat, ursuz, sarcastic, maniac, chisat etc. Dacă vor învăța lecția toleranței, vor trece și peste acest an mai dificil.

Începutul anului 2018 va fi unul de pomină, eclipsele ce se vor construi în lunile ianuarie - februarie pot să aducă pentru cei din semnul fecioarei noi relații, oficializarea relației cu partenerul de viață, care își dorește un cămin, totodată pot veni pe lume copii.

Acțiunile inițiate în aceste luni vor fi benefice și de bun augur până în lunile iulie - august, prin urmare, în aceste circumstanțe, posibilitățile ca nativii Fecioară să înceapă ceva profesional alături de iubit sunt destul de mari. Vor fi și nativi care vor trece prin transformări spirituale, care își caută propria identitate, încercând să își găsească pe cineva pe aceeași vibrație cu ei, care să le ofere sprijinul de care au nevoie în momentul de față.

Loading...

Însă odată cu retrogradarea lui Marte, urmată de cea a lui Venus, acestea dorințe ale nativilor Fecioară vor fi puse la încercare, le va fi mult mai greu să se exprime, să arate ceea ce simt și totodată se vor dovedi persoane critice, care nu vor lua în calcul posibilitatea ca partenerii să mai greșească față de ei.

Cei doi malefici, Saturn și Pluto, aflați în clasa a V-a, a iubirii, vor pune destul de multe întrebări nativilor Fecioară privind latura afectivă, iar standardele acestora se vor modifica în acest an: vor deveni mai materialiști, iar relațiile pe care le vor lega se vor baza și pe aspectul financiar.

Multe lucruri se vor afla în 2018, legate secretele nativilor Fecioară, pe care au încercat să le ascundă de ochii lumii. Numai nodurile lunare au alte planuri, astfel că, în acest context, perioada cuprinsă între lunile august - decembrie va fi cea mai stresantă din acest punct de vedere, nativii Fecioară fiind nevoiți să își asume responsabilitatea asupra faptelor comise, iar acest fapt îi vor oferi maturitate.

Finele anului 2018 este complet diferit față de debutul din luna Ianuarie, Karma și Jupiter vor schimba semnele și vor face ca viața sentimentală a nativilor Fecioară mult mai bună.

Horoscop Fecioară 2018, în continuare:

În continuare afli Horoscop Fecioară 2019, previziuni pe domenii:

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Fecioară , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

FECIOARA. Zodia Fecioara femeia și barbatul Fecioara în zodiac
Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.