Horoscop Fecioară Dragoste și relații

Multe lucruri se vor afla în 2018,legate secretele nativilor Fecioară, pe care au încercat să le ascundă

Sfera afectivă trece printr-o criză acută, noile relații constituite în ultimii 3-4 ani vor trece prin încercări nebănuite.

Partenerii vor face cunoștință cu un nativ Fecioară interiorizat, ursuz, sarcastic, maniac, chisat etc. Dacă vor învăța lecția toleranței, vor trece și peste acest an mai dificil.

Începutul anului 2018 va fi unul de pomină, eclipsele ce se vor construi în lunile ianuarie - februarie pot să aducă pentru cei din semnul fecioarei noi relații, oficializarea relației cu partenerul de viață, care își dorește un cămin, totodată pot veni pe lume copii.

Acțiunile inițiate în aceste luni vor fi benefice și de bun augur până în lunile iulie - august, prin urmare, în aceste circumstanțe, posibilitățile ca nativii Fecioară să înceapă ceva profesional alături de iubit sunt destul de mari. Vor fi și nativi care vor trece prin transformări spirituale, care își caută propria identitate, încercând să își găsească pe cineva pe aceeași vibrație cu ei, care să le ofere sprijinul de care au nevoie în momentul de față.

Însă odată cu retrogradarea lui Marte, urmată de cea a lui Venus, acestea dorințe ale nativilor Fecioară vor fi puse la încercare, le va fi mult mai greu să se exprime, să arate ceea ce simt și totodată se vor dovedi persoane critice, care nu vor lua în calcul posibilitatea ca partenerii să mai greșească față de ei.

Cei doi malefici, Saturn și Pluto, aflați în clasa a V-a, a iubirii, vor pune destul de multe întrebări nativilor Fecioară privind latura afectivă, iar standardele acestora se vor modifica în acest an: vor deveni mai materialiști, iar relațiile pe care le vor lega se vor baza și pe aspectul financiar.

Multe lucruri se vor afla în 2018, legate secretele nativilor Fecioară, pe care au încercat să le ascundă de ochii lumii. Numai nodurile lunare au alte planuri, astfel că, în acest context, perioada cuprinsă între lunile august - decembrie va fi cea mai stresantă din acest punct de vedere, nativii Fecioară fiind nevoiți să își asume responsabilitatea asupra faptelor comise, iar acest fapt îi vor oferi maturitate.

Finele anului 2018 este complet diferit față de debutul din luna Ianuarie, Karma și Jupiter vor schimba semnele și vor face ca viața sentimentală a nativilor Fecioară mult mai bună.

Horoscop Fecioară 2018, în continuare:

loading...

Pe același subiect

DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 24 martie 2018
MAGAZIN ONLINE

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


DE ACTUALITATE

ZODIACOOPLU

Noroc în Dragoste

Atrage dragostea în viața ta, sfaturi pentru a scăpa de singurătate.

ZODIA FECIOARĂ

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Fecioară. Personalitate, dragoste, bani și sănătate.

Cât de bine te potrivești cu perechea ta, colegii sau familia? Găsești în zodii:

 

Te-ar putea interesa și:

Horoscop Pentru Anul 2017

Vizitează și:

HOROSCOP DATA NAȘTERII

Horoscopul personalizat, cuprinde previziuni astrologice la fiecare 2 ore.

CULORI NOROCOASE AZI

Alege hainele care îți poartă noroc. Calcul online.

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.