Horoscop FECIOARĂ 2018

Pe tot parcursul anului se vor construi oportunități de a călători în străinătate, fie cu studii, fie la muncă

Previziuni FECIOARĂ 2018 

Zodia Fecioară (22 august – 22 septembrie)

Fecioarele în 2018, mai exact până pe 6 Noiembrie, vor trece prin tot felul de stări contradictorii, de dezamăgiri, învinuiri și chiar de critici.

Mai grav este faptul că tocmai nativii Fecioară își atribuie aceste însușiri, întrucât vor fi foarte exigente cu aspirațiile lor.

ZODIACOOL Fecioara 2018

Călătoriile din timpul anului vor face parte dintr-un plan de evadare din rutina zilnică, pentru a evita plafonarea.

Odată cu intrarea lui Uranus în Taur, pe data de 9 Mai, se vor deschide noi oportunități, fie de a ocupa o funcție la care ați aspirat în decursul anilor, fie de a începe să colaborați cu străinătatea sau poate de a vă căsători și de a pleca peste hotare.

Această energie de care dispuneți va putea fi utilizată timp de 7 ani de zile, așa că, veți avea timp să profitați la maximum de acest influx astral. Totuși, acolo unde sunteți „singur în doi”, luna August va reprezenta un moment de cotitură în destinul vostru. Vor fi unii nativi care vor alege mai bine singurătatea, decât să mai continue o relație doar pentru a salva aparențele. Totul va fi amplificat de Eclipse, care vor scoate la suprafață secrete de mult uitate, dar să nu uităm că adevărul iese mereu la suprafață.

Finele anului va mai îndulci atmosfera și așa tensionată, deoarece Nodul Nord va intra în Rac, iar odată cu el și voi veți scăpa de coșmaruri, vise premonitorii, tortura psihică, dorință de izolare. Veți căutați compania unor persoane noi în anturaj, noile relații care se vor construi vor avea un caracter durabil.

1. Horoscop 2018 Fecioară luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): atenție la locul de muncă, este posibil să fiți implicați în anumite proiecte care vă vor ocupa tot timpul, iar sănătatea poate avea de suferit, relații noi.

2. Horoscop 2018 Fecioară luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): finalizarea activităților începute din Ianuarie, căutare spirituală, semne de la Univers, intuiție bună.

3. Horoscop 2018 Fecioară luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): discuțiile nu sunt favorabile, călătoriile pot să apară pe ultima sută de metri, contracte noi de semnat, comunicare bună.
23 Martie (Mercur retrogradează în Taur): vă propuneți să participați la un concurs care necesită un examen înainte, de aceea începeți din timp să vă pregătiți).

4. Horoscop 2018 Fecioară luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): partea sentimentală oferă surprize plăcute pentru unii, iar pentru alți dimpotrivă; la finele acestui tranzit veți ști dacă sunteți iubiți sau nu).
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): sentimentele de frustrare în relație se amplifică și vor genera momente tensionate, care pot fi însă trecute, creativitate).

5. Horoscop 2018 Fecioară luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Fecioară): încep noi proiecte mărețe, care vă vor ancora în descoperiri interioare.

6. Horoscop 2018 Fecioară luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): relația de cuplu trece din nou prin momente tensionate, dar de această dată se vor găsi și soluții, relații noi, iubiri secrete, aventuri.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): dorință de a excela profesional, abilități de a impresiona șefi, atenție la sănătate.

7. Horoscop 2018 Fecioară luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): relațiile cu cei dragi vor fi mai încordate, evenimente.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): nou loc de muncă, dorință de a schimba ceva în viața de zi cu zi).

8. Horoscop 2018 Fecioară luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): multe întrebări legate de spiritualitate, se caută rolul existenței sale, noi credințe.
11 August (Eclipsă de Soare): contracte noi, colaboratori mulțumiți, expansiune, reușită, momente de glorie.

9. Horoscop 2018 Fecioară luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine mers direct în Capricorn): s-a parcurs prima etapă în procesul de maturizare emoțională, creativitate.

10. Horoscop 2018 Fecioară luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): discuțiile capătă un aspect de bârfă ce vă pot antrena în multe încurcături, drumuri de efectuat.

11. Horoscop 2018 Fecioară luna Noiembrie

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): se vor constitui noi relații, strategii noi pentru o viață mai bună, dezvoltare profesională.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): revin în actualitate problemele mai vechi cauzate de bani, este posibil să primiți anumite sume de bani care au fost date cu împrumut.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): noi achiziții, bunuri imobiliare, copii, schimbarea domiciliului).
17  Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): se pot defecta multe prin casă, incendii, taxe).

12. Horoscop 2018 Fecioară luna Decembrie

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate.

Horoscop Fecioară 2018, în continuare:

Pe același subiect

CE E NOU
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 20 ianuarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.