Horoscop 2018. Horoscop FECIOARĂ 2018. Fecioară 2018

Pe tot parcursul anului se vor construi oportunități de a călători în străinătate, fie cu studii, fie la muncă pentru zodia Fecioară

Horoscop 2018: Previziuni pentru Fecioară

Zodia Fecioară: 22 august – 22 septembrie

Fecioarele în 2018, mai exact până pe 6 Noiembrie, vor trece prin tot felul de stări contradictorii, de dezamăgiri, învinuiri și chiar de critici.

Mai grav este faptul că tocmai nativii Fecioară își atribuie aceste însușiri, întrucât vor fi foarte exigente cu aspirațiile lor.

Călătoriile din timpul anului vor face parte dintr-un plan de evadare din rutina zilnică, pentru a evita plafonarea.

DE INTERES: Horoscop Sanatate

ZODIACOOL Fecioara 2018

Previziuni Fecioară 2018

Odată cu intrarea lui Uranus în Taur, pe data de 9 Mai, se vor deschide noi oportunități, fie de a ocupa o funcție la care ați aspirat în decursul anilor, fie de a începe să colaborați cu străinătatea sau poate de a vă căsători și de a pleca peste hotare.

Această energie de care dispuneți va putea fi utilizată timp de 7 ani de zile, așa că, veți avea timp să profitați la maximum de acest influx astral. Totuși, acolo unde sunteți „singur în doi”, luna August va reprezenta un moment de cotitură în destinul vostru. Vor fi unii nativi care vor alege mai bine singurătatea, decât să mai continue o relație doar pentru a salva aparențele. Totul va fi amplificat de Eclipse, care vor scoate la suprafață secrete de mult uitate, dar să nu uităm că adevărul iese mereu la suprafață.

DE INTERES: Zodiac European

Finalul anului 2018 pentru Fecioară

Finele anului 2018 va mai îndulci atmosfera și așa tensionată, deoarece în horoscop Nodul Nord va intra în Rac, iar odată cu el și voi veți scăpa de coșmaruri, vise premonitorii, tortura psihică, dorință de izolare. Veți căutați compania unor persoane noi în anturaj, noile relații care se vor construi vor avea un caracter durabil.

ZI DE ZI: Horoscop Fecioară azi, mâine și poimâine

În cele ce urmează vom evidenția evenimentele astrologice marcante ale anului 2018 pentru semnul Fecioară.

Evenimente astrologice marcante pentru Fecioară 2018
1. Horoscop 2018 luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): atenție la locul de muncă, este posibil să fiți implicați în anumite proiecte care vă vor ocupa tot timpul, iar sănătatea poate avea de suferit, relații noi.

2. Horoscop 2018 luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): finalizarea activităților începute din Ianuarie, căutare spirituală, semne de la Univers, intuiție bună.

3. Horoscop 2018 luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): discuțiile nu sunt favorabile, călătoriile pot să apară pe ultima sută de metri, contracte noi de semnat, comunicare bună.
23 Martie (Mercur retrogradează în Taur): vă propuneți să participați la un concurs care necesită un examen înainte, de aceea începeți din timp să vă pregătiți).

4. Horoscop 2018 luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): partea sentimentală oferă surprize plăcute pentru unii, iar pentru alți dimpotrivă; la finele acestui tranzit veți ști dacă sunteți iubiți sau nu).
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): sentimentele de frustrare în relație se amplifică și vor genera momente tensionate, care pot fi însă trecute, creativitate).

DE INTERES: Horoscop Fecioară săptămânal

5. Horoscop 2018 luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Fecioară): încep noi proiecte mărețe, care vă vor ancora în descoperiri interioare.

6. Horoscop 2018 luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): relația de cuplu trece din nou prin momente tensionate, dar de această dată se vor găsi și soluții, relații noi, iubiri secrete, aventuri.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): dorință de a excela profesional, abilități de a impresiona șefi, atenție la sănătate.

7. Horoscop 2018 luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): relațiile cu cei dragi vor fi mai încordate, evenimente.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): nou loc de muncă, dorință de a schimba ceva în viața de zi cu zi).

8. Horoscop 2018 luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): multe întrebări legate de spiritualitate, se caută rolul existenței sale, noi credințe.
11 August (Eclipsă de Soare): contracte noi, colaboratori mulțumiți, expansiune, reușită, momente de glorie.

9. Horoscop 2018 luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine mers direct în Capricorn): s-a parcurs prima etapă în procesul de maturizare emoțională, creativitate.

10. Horoscop 2018 luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): discuțiile capătă un aspect de bârfă ce vă pot antrena în multe încurcături, drumuri de efectuat.

11. Horoscop 2018 luna Noiembrie

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): se vor constitui noi relații, strategii noi pentru o viață mai bună, dezvoltare profesională.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): revin în actualitate problemele mai vechi cauzate de bani, este posibil să primiți anumite sume de bani care au fost date cu împrumut.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): noi achiziții, bunuri imobiliare, copii, schimbarea domiciliului).
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): se pot defecta multe prin casă, incendii, taxe).

12. Horoscop 2018 luna Decembrie

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate.

În continuare afli Horoscop Fecioară 2018, previziuni pe domenii:

DE INTERES: Karma pe Zodii

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

loading...
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Horoscop azi pe zodii
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.