Horoscop DRAGOSTE: BERBEC 2018. Previziuni dragoste Berbec 2018

Horoscop Dragoste: Mulți nativi pot cere în căsătorie pe cineva în acea perioadă sau pot să primească vestea că vor fi părinți

Relațiile nativilor Berbec vor fi din ce în ce mai bune, începând cu luna Mai 2018, când Uranus va intra în Taur.

Până atunci evenimentele de la începutul anului 2018, a lunilor Ianuarie și Februarie vin să vă arate, încă o dată, cine vă este alături în cercul de prieteni, cunoștințe, relații etc.

Previziuni dragoste Berbec 2018

După cum ați anticipat, aveți în preajma voastră așa ziși prieteni care urmăresc un interes, iar cu ocazia acestor Eclipse (31 Ianuarie 2018, 15 Februarie 2018) veți vedea adevărata lor față. Va fi, totuși, o perioadă bună, întrucât pot să apară noi persoane care să ocupe acele locuri, poate chiar jumătatea sufletului vostru. Mulți nativi pot cere în căsătorie pe cineva în acea perioadă sau pot să primească vestea că vor fi părinți.

DE INTERES: Compatibilitate zodia Berbec

Horoscop Dragoste: indicații pentru Berbec 2018

Iubirea își va face loc în suflet și totodată raportarea nativilor Berbec la aceasta va fi diferită, întrucât ați scăpat de acele incertitudini, schimbări de caracter de la o zi la alta, veți dori să oferiți mai multă siguranță și încredere partenerului.

Totuși, nu vă este ușor, deoarece Neptun alături de Kiron, în casa a XII-a, vor încerca să vă ducă, din punct de vedere psihic, pe alte drumuri decât cele pe care considerați că ar fi cele mai bune pentru voi. Aceștia vă vor induce stări de confuzie, vă vor genera sentimentul că vă înșelați în privința noilor persoane din anturaj.

Dragoste Berbec 2018, finalul anului

Cel mai indicat ar fi să apelați la învățăturile date de Uranus în ultimii 7 ani, referitor la cea ce privește independența, dorința de a fi ascultat și de a fi apreciat pentru ceea ce faceți pentru ceilalți.

Spre finele anului 2018 (începând cu luna noiembrie) Karma va intra în casa a IV, în Rac, iar de aici va activa legătura cu familia, dorința de a fi părinte. După un zbucium sentimental, sfârșitul anului aduce pacea sufletească la care ați râvnit de mult timp, iar faptul că veți fi la casa voastră, alături cel care vă face fericiți, va trezi sentimente de recunoștință față de Univers.

Horoscop Berbec 2018, în continuare:

În continuare afli Horoscop Berbec 2019, previziuni pe domenii:

Idei de cadouri pentru Berbec

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Berbec , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 25 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.