Horoscop Berbec Dragoste și relații

Mulți nativi pot cere în căsătorie pe cineva în acea perioadă sau pot să primească vestea că vor fi părinți

Relațiile nativilor Berbec vor fi din ce în ce mai bune, începând cu luna Mai 2018, când Uranus va intra în Taur.

Până atunci evenimentele lunilor Ianuarie și Februarie vin să vă arate, încă o dată, cine vă este alături în cercul de prieteni, cunoștințe, relații etc.

După cum ați anticipat, aveți în preajma voastră așa ziși prieteni care urmăresc un interes, iar cu ocazia acestor Eclipse (31 Ianuarie 2018, 15 Februarie 2018) veți vedea adevărata lor față. Va fi, totuși, o perioadă bună, întrucât pot să apară noi persoane care să ocupe acele locuri, poate chiar jumătatea sufletului vostru. Mulți nativi pot cere în căsătorie pe cineva în acea perioadă sau pot să primească vestea că vor fi părinți.

Iubirea își va face loc în suflet și totodată raportarea nativilor Berbec la aceasta va fi diferită, întrucât ați scăpat de acele incertitudini, schimbări de caracter de la o zi la alta, veți dori să oferiți mai multă siguranță și încredere partenerului.

Totuși, nu vă este ușor, deoarece Neptun alături de Kiron, în casa a XII-a, vor încerca să vă ducă, din punct de vedere psihic, pe alte drumuri decât cele pe care considerați că ar fi cele mai bune pentru voi. Aceștia vă vor induce stări de confuzie, vă vor genera sentimentul că vă înșelați în privința noilor persoane din anturaj. Cel mai indicat ar fi să apelați la învățăturile date de Uranus în ultimii 7 ani, referitor la cea ce privește independența, dorința de a fi ascultat și de a fi apreciat pentru ceea ce faceți pentru ceilalți.

Spre finele anului 2018 (începând cu luna noiembrie) Karma va intra în casa a IV, în Rac, iar de aici va activa legătura cu familia, dorința de a fi părinte.

După un zbucium sentimental, sfârșitul anului aduce pacea sufletească la care ați râvnit de mult timp, iar faptul că veți fi la casa voastră, alături cel care vă face fericiți, va trezi sentimente de recunoștință față de Univers.

Horoscop Berbec 2018, în continuare:

loading...

Pe același subiect

DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 24 martie 2018
MAGAZIN ONLINE

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


DE ACTUALITATE

Cât de bine te potrivești cu perechea ta, colegii sau familia? Găsești în zodii:

HOROSCOP DATA NAȘTERII

Horoscopul personalizat, cuprinde previziuni astrologice la fiecare 2 ore.

ZODIA BERBEC

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Berbec. Personalitate, dragoste, bani și sănătate.

Te-ar putea interesa și:

Vizualizează și:

Noroc în Dragoste

Atrage dragostea în viața ta, sfaturi pentru a scăpa de singurătate.

Horoscop 2018

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.