Horoscop Dragoste 2018 Berbec

Mulți nativi pot cere în căsătorie pe cineva în acea perioadă sau pot să primească vestea că vor fi părinți

Relațiile nativilor Berbec vor fi din ce în ce mai bune, începând cu luna Mai 2018, când Uranus va intra în Taur.

Până atunci evenimentele de la începutul anului 2018, a lunilor Ianuarie și Februarie vin să vă arate, încă o dată, cine vă este alături în cercul de prieteni, cunoștințe, relații etc.

După cum ați anticipat, aveți în preajma voastră așa ziși prieteni care urmăresc un interes, iar cu ocazia acestor Eclipse (31 Ianuarie 2018, 15 Februarie 2018) veți vedea adevărata lor față. Va fi, totuși, o perioadă bună, întrucât pot să apară noi persoane care să ocupe acele locuri, poate chiar jumătatea sufletului vostru. Mulți nativi pot cere în căsătorie pe cineva în acea perioadă sau pot să primească vestea că vor fi părinți.

Iubirea își va face loc în suflet și totodată raportarea nativilor Berbec la aceasta va fi diferită, întrucât ați scăpat de acele incertitudini, schimbări de caracter de la o zi la alta, veți dori să oferiți mai multă siguranță și încredere partenerului.

Totuși, nu vă este ușor, deoarece Neptun alături de Kiron, în casa a XII-a, vor încerca să vă ducă, din punct de vedere psihic, pe alte drumuri decât cele pe care considerați că ar fi cele mai bune pentru voi. Aceștia vă vor induce stări de confuzie, vă vor genera sentimentul că vă înșelați în privința noilor persoane din anturaj. Cel mai indicat ar fi să apelați la învățăturile date de Uranus în ultimii 7 ani, referitor la cea ce privește independența, dorința de a fi ascultat și de a fi apreciat pentru ceea ce faceți pentru ceilalți.

Spre finele anului 2018 (începând cu luna noiembrie) Karma va intra în casa a IV, în Rac, iar de aici va activa legătura cu familia, dorința de a fi părinte.

După un zbucium sentimental, sfârșitul anului aduce pacea sufletească la care ați râvnit de mult timp, iar faptul că veți fi la casa voastră, alături cel care vă face fericiți, va trezi sentimente de recunoștință față de Univers.

Horoscop Berbec 2018, în continuare:

PE ACELAȘI SUBIECT

Cele mai noi articole de citit astăzi despre domenii care te ajută sa înțelegi mai bine lumea în care trăim.

CE E NOU
HOROSCOP 21 mai 2018: Lucrul în echipă cu cei... Horoscop azi: luni
HOROSCOP 21 mai 2018: Lucrul în echipă cu cei... Horoscop azi: luni

Horoscop 21 mai 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne ...

DESCOPERĂ
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21-27 Mai 2018 pentru zodia Balanță
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21-27 Mai 2018 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Balanță. ...

DESCOPERĂ
De interes
loading...

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

CALCULATOARE
MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.