Horoscop DRAGOSTE: BERBEC 2018. Previziuni dragoste Berbec 2018

Horoscop Dragoste: Mulți nativi pot cere în căsătorie pe cineva în acea perioadă sau pot să primească vestea că vor fi părinți

Relațiile nativilor Berbec vor fi din ce în ce mai bune, începând cu luna Mai 2018, când Uranus va intra în Taur.

Până atunci evenimentele de la începutul anului 2018, a lunilor Ianuarie și Februarie vin să vă arate, încă o dată, cine vă este alături în cercul de prieteni, cunoștințe, relații etc.

Previziuni dragoste Berbec 2018

După cum ați anticipat, aveți în preajma voastră așa ziși prieteni care urmăresc un interes, iar cu ocazia acestor Eclipse (31 Ianuarie 2018, 15 Februarie 2018) veți vedea adevărata lor față. Va fi, totuși, o perioadă bună, întrucât pot să apară noi persoane care să ocupe acele locuri, poate chiar jumătatea sufletului vostru. Mulți nativi pot cere în căsătorie pe cineva în acea perioadă sau pot să primească vestea că vor fi părinți.

Loading...

DE INTERES: Compatibilitate zodia Berbec

Horoscop Dragoste: indicații pentru Berbec 2018

Iubirea își va face loc în suflet și totodată raportarea nativilor Berbec la aceasta va fi diferită, întrucât ați scăpat de acele incertitudini, schimbări de caracter de la o zi la alta, veți dori să oferiți mai multă siguranță și încredere partenerului.

Totuși, nu vă este ușor, deoarece Neptun alături de Kiron, în casa a XII-a, vor încerca să vă ducă, din punct de vedere psihic, pe alte drumuri decât cele pe care considerați că ar fi cele mai bune pentru voi. Aceștia vă vor induce stări de confuzie, vă vor genera sentimentul că vă înșelați în privința noilor persoane din anturaj.

Dragoste Berbec 2018, finalul anului

Cel mai indicat ar fi să apelați la învățăturile date de Uranus în ultimii 7 ani, referitor la cea ce privește independența, dorința de a fi ascultat și de a fi apreciat pentru ceea ce faceți pentru ceilalți.

DE INTERES: Sex după horoscop Berbec

Spre finele anului 2018 (începând cu luna noiembrie) Karma va intra în casa a IV, în Rac, iar de aici va activa legătura cu familia, dorința de a fi părinte. După un zbucium sentimental, sfârșitul anului aduce pacea sufletească la care ați râvnit de mult timp, iar faptul că veți fi la casa voastră, alături cel care vă face fericiți, va trezi sentimente de recunoștință față de Univers.

Horoscop Berbec 2018, în continuare:

În continuare afli Horoscop Berbec 2019, previziuni pe domenii:

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Berbec , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate zodia Berbec cu Berbec. Compatibilitate zodii | ZODIACOOL®
Fiind semne cardinale, puteți avea o relație armonioasă, dar totodată și foarte explozivă,
Horoscop BERBEC BANI. Muncă și carieră pentru Berbec 2019
Horoscop BERBEC BANI în 2019: la nivelul locului de muncă, în 2019 se înregistrează cea mai
Zodia Berbec Sănătate. Cum stă Berbecul cu sănătatea, organe sensibile zodia Berbec
Berbecii aparţin temperamentului bilioso-nervos, care poate genera o energie nervoasă negativă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.