Horoscop DRAGOSTE: Balanță 2018. © Previziuni dragoste Balanță 2018. ZODIACOOL®

Persoane pe care le-ați iubit în trecut vor reveni în viața voastră. Acestea vă pot destabiliza relațiile actuale.

Cea mai bună veste în 2018 se înregistrează la capitol afectiv.

După 7 ani, în care nativii Balanță au avut parte de parteneri imprevizibili, mereu puși pe fugă, schimbători etc., anul acesta, odată cu intrarea lui Uranus în semnul Taurului, totul se va schimba: echilibrul se va restabili în viața voastră, chiar dacă acum „și de șopârlă vă veți teme, având în vedere că v-a mușcat șarpele de prea multe ori”.

Începutul de an 2018 va aduce pentru nativii Balanță, din punct de vedere astrologic, multe schimbări de situație pe plan sentimental.

Previziuni dragoste Balanță 2018

Unii nativi vor trăi stări de dezechilibru, care îi vor îndruma spre luarea unor decizii radicale: relațiile care s-au construit în ultimul an de zile vor trece peste un prag al încercării, menit să aducă prosperitate relației.

În urma acestor confruntări ce se vor evidenția la sfârșitul lunii Ianuarie, cât și începutul lui Februarie, acești nativi vor fi nevoiți să treacă la pasul următor: cerere în căsătorie, oficializarea relației în care se află, aducerea pe lume a unui copil.

Toate aceste stări schimbătoare vor maturiza sufletele Balanțelor, care vor da dovadă de creativitate și ingeniozitate pentru tot restul anului.

Horoscop Dragoste: indicații pentru Balanță 2018

Universul are multe lecții de oferit acestor nativi, de aceea, odată cu retrogradarea planetei Marte în Casa a V-a, a iubirii, încă un obstacol va apărea: persoane pe care le-ați iubit în trecut vor reveni în viața voastră. Acestea vă pot destabiliza relațiile actuale, nu este exclusă inclusiv ideea unei reîmpăcări.

În aceste circumstanțe destul de tensionate, decizia vă aparține, dar nu uitați faptul că totul va fi pus la încercare de cele 3 eclipse, care se vor constitui în lunile iulie-august. Energia acestora va scoate la suprafață adevăratul caracter pe care îl au așa-zișii prieteni.

Veți vedea că în momente de cumpănă din punct de vedere financiar, cei din jur se vor arăta indiferenți și vor găsi scuze, pentru a nu vă oferi ajutorul și a vă refuza. Cu alte cuvinte, aceste momente astronomice vorbesc despre nevoia de a face curățenie în cercul de prieteni.

Dragoste Balanță 2018, finalul anului

De asemenea, este recomandat ca, odată cu începutul toamnei, ce culmina cu retrogradarea lui Venus, planeta care vă guvernează, în casa a II-a, a banilor, să dați dovadă de mai multă chibzuință și să aveți grijă ca banii și bunurile la comun să fie gestionați cât mai eficient. În caz contrar, partenerul nu va mai dori să se implice în întemeierea unei familii.

Dacă dumneavoastră veți arăta indiferență față de partener, acesta se va conforma și va încerca să se detașeze. Toate disputele pot pleca de la probleme financiare, dar ele în substrat stau pe o prăpastie, care s-a format datorită lipsei de comunicare.

Încercați să vă ascultați partenerul și să căutați împreună să găsiți soluții la probleme. Relația de cuplu aduce în timp fericire și tristețe, dar momentele tensionate pot fi eliminate prin mai mult dialog.

Horoscop Balanță 2018, în continuare:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

loading...
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Horoscop azi pe zodii
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.