Horoscop DRAGOSTE: Balanță 2018. © Previziuni dragoste Balanță 2018. ZODIACOOL®

Persoane pe care le-ați iubit în trecut vor reveni în viața voastră. Acestea vă pot destabiliza relațiile actuale.

Cea mai bună veste în 2018 se înregistrează la capitol afectiv.

După 7 ani, în care nativii Balanță au avut parte de parteneri imprevizibili, mereu puși pe fugă, schimbători etc., anul acesta, odată cu intrarea lui Uranus în semnul Taurului, totul se va schimba: echilibrul se va restabili în viața voastră, chiar dacă acum „și de șopârlă vă veți teme, având în vedere că v-a mușcat șarpele de prea multe ori”.

Începutul de an 2018 va aduce pentru nativii Balanță, din punct de vedere astrologic, multe schimbări de situație pe plan sentimental.

Loading...

Previziuni dragoste Balanță 2018

Unii nativi vor trăi stări de dezechilibru, care îi vor îndruma spre luarea unor decizii radicale: relațiile care s-au construit în ultimul an de zile vor trece peste un prag al încercării, menit să aducă prosperitate relației.

În urma acestor confruntări ce se vor evidenția la sfârșitul lunii Ianuarie, cât și începutul lui Februarie, acești nativi vor fi nevoiți să treacă la pasul următor: cerere în căsătorie, oficializarea relației în care se află, aducerea pe lume a unui copil.

Toate aceste stări schimbătoare vor maturiza sufletele Balanțelor, care vor da dovadă de creativitate și ingeniozitate pentru tot restul anului.

Horoscop Dragoste: indicații pentru Balanță 2018

Universul are multe lecții de oferit acestor nativi, de aceea, odată cu retrogradarea planetei Marte în Casa a V-a, a iubirii, încă un obstacol va apărea: persoane pe care le-ați iubit în trecut vor reveni în viața voastră. Acestea vă pot destabiliza relațiile actuale, nu este exclusă inclusiv ideea unei reîmpăcări.

În aceste circumstanțe destul de tensionate, decizia vă aparține, dar nu uitați faptul că totul va fi pus la încercare de cele 3 eclipse, care se vor constitui în lunile iulie-august. Energia acestora va scoate la suprafață adevăratul caracter pe care îl au așa-zișii prieteni.

Veți vedea că în momente de cumpănă din punct de vedere financiar, cei din jur se vor arăta indiferenți și vor găsi scuze, pentru a nu vă oferi ajutorul și a vă refuza. Cu alte cuvinte, aceste momente astronomice vorbesc despre nevoia de a face curățenie în cercul de prieteni.

Dragoste Balanță 2018, finalul anului

De asemenea, este recomandat ca, odată cu începutul toamnei, ce culmina cu retrogradarea lui Venus, planeta care vă guvernează, în casa a II-a, a banilor, să dați dovadă de mai multă chibzuință și să aveți grijă ca banii și bunurile la comun să fie gestionați cât mai eficient. În caz contrar, partenerul nu va mai dori să se implice în întemeierea unei familii.

Dacă dumneavoastră veți arăta indiferență față de partener, acesta se va conforma și va încerca să se detașeze. Toate disputele pot pleca de la probleme financiare, dar ele în substrat stau pe o prăpastie, care s-a format datorită lipsei de comunicare.

Încercați să vă ascultați partenerul și să căutați împreună să găsiți soluții la probleme. Relația de cuplu aduce în timp fericire și tristețe, dar momentele tensionate pot fi eliminate prin mai mult dialog.

Horoscop Balanță 2018, în continuare:

În continuare afli Horoscop Balanță 2019, previziuni pe domenii:

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Balanță , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

ZODIA BALANȚĂ. BANI, carieră și afaceri pentru zodia Balanță
Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te
BALANȚĂ dragoste și relații, după horoscop Balanță DRAGOSTE
Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia
ZODIA BALANTA - SANATATE, organe sensibile pentru Balanta
Trebuie să înveți să trăiești mai mult pentru tine decât pentru cei din jur.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.