Horoscop 2018. Horoscop BALANȚĂ 2018. Balanță 2018

Munca celor din zodia Balanță din ultimii ani va fi apreciată și cel mai important, remunerată

Horoscop 2018: Previziuni pentru Balanță

Zodia Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Balanțele în 2018 au multe satisfacții financiare, totul le merge bine din acest punct de vedere. Nodul Nord vă este și el aliat până în Noiembrie, fiind plasat în casa a X-a, a profesiei.

Cea mai bună veste din horoscop vine în 2018 din partea lui Uranus, care părăsește pentru Balanță semnul Berbecului, casa căsătoriei, și va intra în casa a VIII-a (a banilor veniți de la ceilalți).

Cum se traduce această mișcare: veți întâlni parteneri mult mai serioși, dornici de a avea o relație cu voi, care nu vor mai fi atât de schimbători financiar, și chiar oficializarea relațiilor. Guvernatoarea voastră, Venus, în 2018 va retrograda tocmai în casa banilor. Acest aspect nu reprezintă o veste bună pentru nativii Balanță, pentru că va predispune la investiții nefaste, datorii și chiar pierderea bunurilor prin partaj, acolo unde este va exista un divorț.

ZODIACOOL Balanta 2018

Balanțele vor începe anul 2018 într-o atmosferă de sărbătoare. Sunt șanse destul de mari ca primele eclipse ale anului, ce se vor constitui în lunile ianuarie-februarie, să vă aducă în viața sentimentală un nou partener, care să vă ofere lucrurile la care ați râvnit în decursul ultimilor șapte ani de zile. Acolo unde sunt relații deja închegate, aceste evenimente astrale, cu un caracter benefic, pot aduce un copil pe lume, și chiar fiscalizarea relației.
Acest eveniment s-ar putea constitui în lunile august-iulie, când vor mai fi 3 eclipse, care îi vor susține din punct de vedere afectiv pe nativii Balanță.

Previziuni Balanță 2018

Balanțele vor cunoaște momente de bucurie în 2018, deoarece se cunoaște o evoluție spirituală, care îi va susține pe acești nativi din toate punctele de vedere: financiar, spiritual, profesional.

ZI DE ZI: Horoscop Balanță azi, mâine și poimâine

Sănătatea nu va pune probleme, cu toate că Uranus va intra în Casa a VIII-a, a bolilor, dar datorită faptului că sunteți protejați de sentimente de iubire, va fi greu ca acest eveniment să vă afecteze sănătatea.

Finalul anului 2018 pentru Balanță

Finele anului 2018 va face câteva mutări foarte importante pentru voi: Karma va intra în Rac, iar Jupiter în domiciliu în Săgetător etc. Acestea vor deschide noi oportunități de a călători în străinătate, de a vă fi recunoscut talentul de către cineva de acolo, iar în 2019 chiar să mergeți și să onorați cu prezența acolo.

În cele ce urmează vom evidenția evenimentele astrologice marcante ale anului 2018 pentru semnul Balanță.

Evenimente astrologice marcante pentru Balanță 2018
1. Horoscop 2018 luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): atenție la mesajul pe care doriți să îl transmiteți șefilor, semnare de contracte, călătorii, naștere de copii.

2. Horoscop 2018 luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): finalizarea activităților începute din Ianuarie, veste despre un fost partener, călătorii scurte, benefice pentru a face bani alături de parteneri noi.

3. Horoscop 2018 luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): gestionați banii cu chibzuință, împrumuturi, câștiguri neașteptate.
23 Martie (Mecur retrogradează în Taur): examene de dat, reputație bună, reușite profesionale.

4. Horoscop 2018 luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): dorință de a achiziționa un bun, dezbaterea moștenirii, imobiliare).
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): concretizarea activităților inițiate pentru a achiziționa un bun.

5. Horoscop 2018 luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): dorință de a vă afirma peste hotare, începeți să studiați o limbă nouă, dezvoltare profesională.

6. Horoscop 2018 luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): șefii cer rezultate, posibilități de a vă reorienta spre alte domenii de activitate pentru a profesa, loc nou de muncă, atenție la sănătate.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): dorința de a evada din cotidian alături de partener, posibilități de a vă muta în străinătate, examene sentimentale.

7. Horoscop 2018 luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): discuțiile se desfășoară într-o notă de amenințare, în special pe plan afectiv: relații tensionate, prieteni falși.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): oficializarea relațiilor, copii, noi pasiuni, activități artistice.

8. Horoscop 2018 luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): apar piedici în legătură cu demersurile de a pleca în străinătate, birocrație, noi taxe și impozite, noi examene.
11 August (Eclipsă de Soare): prietenii la nevoie se cunosc, cineva necunoscut vă ajută în legătură cu problemele pe care le aveți.

9. Horoscop 2018 luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine mers direct în Capricorn): finalizarea renovărilor, evenimente în familie, mutare birou sau domiciliu.

10. Horoscop 2018 luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): apar unele probleme financiare, întârzieri în plata unor facturi).

11. Horoscop 2018 luna Noiembrie

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): avansare, reușită, promovare, început de noi proiecte).
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): apar persoane din trecutul sentimental, care vă caută pentru a vă împăca, noi colaborări, tensiuni sentimentale.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): discuții care vor avea ca scop deplasări scurte sau semnare de contracte, legături cu străinătatea.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): mesajul pe care îl transmiteți nu este bine înțeles, cineva urmărește să vă discrediteze.

12. Horoscop 2018 luna Decembrie

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate.

În cele ce urmează vom evidenția evenimentele astrologice marcante ale anului 2018 pentru semnul Balanță.

În continuare afli Horoscop Balanță 2018, previziuni pe domenii:

În continuare afli Horoscop Balanță 2019, previziuni pe domenii:

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Balanță 2019, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Balanță pentru 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Zilnic. Horoscop azi
Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru
Horoscop
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Semnificația și vibrația literelor
Fiecare literă din alfabet este guvernată de o anumită cifră și are o anumită vibrație

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.