Horoscop BALANȚĂ 2018

Munca voastră din ultimii ani va fi apreciată și cel mai important, remunerată

Previziuni BALANȚĂ 2018 

Zodia Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Balanțele în 2018 au multe satisfacții financiare, totul le merge bine din acest punct de vedere.

Nodul Nord vă este și el aliat până în Noiembrie, fiind plasat în casa a X-a, a profesiei.

Cea mai bună veste vine în 2018 din partea lui Uranus, care părăsește pentru voi semnul Berbecului, casa căsătoriei, și va intra în casa a VIII-a (a banilor veniți de la ceilalți).

ZODIACOOL Balanta 2018

Cum se traduce această mișcare: veți întâlni parteneri mult mai serioși, dornici de a avea o relație cu voi, care nu vor mai fi atât de schimbători financiar, și chiar oficializarea relațiilor. Guvernatoarea voastră, Venus, în 2018 va retrograda tocmai în casa banilor. Acest aspect nu reprezintă o veste bună pentru voi, pentru că va predispune la investiții nefaste, datorii și chiar pierderea bunurilor prin partaj, acolo unde este va exista un divorț.

Balanțele vor începe anul 2018 într-o atmosferă de sărbătoare. Sunt șanse destul de mari ca primele eclipse ale anului, ce se vor constitui în lunile ianuarie-februarie, să vă aducă în viața sentimentală un nou partener, care să vă ofere lucrurile la care ați râvnit în decursul ultimilor șapte ani de zile. Acolo unde sunt relații deja închegate, aceste evenimente astrale, cu un caracter benefic, pot aduce un copil pe lume, și chiar fiscalizarea relației.
Acest eveniment s-ar putea constitui în lunile august-iulie, când vor mai fi 3 eclipse, care îi vor susține din punct de vedere afectiv pe nativii Balanță.

Balanțele vor cunoaște momente de bucurie în 2018, deoarece se cunoaște o evoluție spirituală, care îi va susține pe acești nativi din toate punctele de vedere: financiar, spiritual, profesional.
Sănătatea nu va pune probleme, cu toate că Uranus va intra în Casa a VIII-a, a  bolilor, dar datorită faptului că sunteți protejați de sentimente de iubire, va fi greu ca acest eveniment să vă afecteze sănătatea.

Finele anului va face câteva mutări foarte importante pentru voi: Karma va intra în Rac, iar Jupiter în domiciliu în Săgetător etc. Acestea vor deschide noi oportunități de a călători în străinătate, de a vă fi recunoscut talentul de către cineva de acolo, iar în 2019 chiar să mergeți și să onorați cu prezența acolo.

1. Horoscop 2018 Balanță luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): atenție la mesajul pe care doriți să îl transmiteți șefilor, semnare de contracte, călătorii, naștere de copii.

2. Horoscop 2018 Balanță luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): finalizarea activităților începute din Ianuarie, veste despre un fost partener, călătorii scurte, benefice pentru a face bani alături de parteneri noi.

3. Horoscop 2018 Balanță luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): gestionați banii cu chibzuință, împrumuturi, câștiguri neașteptate.
23 Martie (Mecur retrogradează în Taur): examene de dat, reputație bună, reușite profesionale.

4. Horoscop 2018 Balanță luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): dorință de a achiziționa un bun, dezbaterea moștenirii, imobiliare).
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): concretizarea activităților inițiate pentru a achiziționa un bun.

5. Horoscop 2018 Balanță luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): dorință de a vă afirma peste hotare, începeți să studiați o limbă nouă, dezvoltare profesională.

6. Horoscop 2018 Balanță luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): șefii cer rezultate, posibilități de a vă reorienta spre alte domenii de activitate pentru a profesa, loc nou de muncă, atenție la sănătate.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): dorința de a evada din cotidian alături de partener, posibilități de a vă muta în străinătate, examene sentimentale.

7. Horoscop 2018 Balanță luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): discuțiile se desfășoară într-o notă de amenințare, în special pe plan afectiv: relații tensionate, prieteni falși.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): oficializarea relațiilor, copii, noi pasiuni, activități artistice.

8. Horoscop 2018 Balanță luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): apar piedici în legătură cu demersurile de a pleca în străinătate, birocrație, noi taxe și impozite, noi examene.
11 August (Eclipsă de Soare): prietenii la nevoie se cunosc, cineva necunoscut vă ajută în legătură cu problemele pe care le aveți.

9. Horoscop 2018 Balanță luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine mers direct în Capricorn): finalizarea renovărilor, evenimente în familie, mutare birou sau domiciliu.

10. Horoscop 2018 Balanță luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): apar unele probleme financiare, întârzieri în plata unor facturi).

11. Horoscop 2018 Balanță luna Noiembrie

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): avansare, reușită, promovare, început de noi proiecte).
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): apar persoane din trecutul sentimental, care vă caută pentru a vă împăca, noi colaborări, tensiuni sentimentale.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): discuții care vor avea ca scop deplasări scurte sau semnare de contracte, legături cu străinătatea.
17  Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): mesajul pe care îl transmiteți nu este bine înțeles, cineva urmărește să vă discrediteze.

12. Horoscop 2018 Balanță luna Decembrie

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate.

Horoscop Balanță 2018, în continuare:

Pe același subiect

CE E NOU
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 23 februarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.