Horoscop Dragoste și relații

Poziționarea lui Saturn în Săgetător (alături de Lilith, până pe 20 decembrie 2017) va pune accentul pe latura spirituală, pe emoția, pe sensul conviețuirii. Veți dori să găsiți răspunsuri la rolul acesteia.

Nevoile sexuale vor fi din ce în ce mai mari, îndeosebi în lunile iunie-iulie, când Marte va fi în a V-a casă, a iubirii. Puteți să vă îndrăgostiți de cineva mai în vârstă sau chiar să încercați noutăți în ceea ce privește preludiul vostru.

Anul 2017 se anunță un an plin de iubire, cu multe fluctuații: veți trece de la agonie la extaz, totul se va derula în cascadă, de parcă ați fi vrăjiți. Sfârșitul anului vă aduce cu picioarele pe pământ și veți face o retrospectivă între 3 - 23 decembrie 2017, când veți constata că viața voastră s-a schimbat la 180°.

Horoscop Vărsător 2017, în continuare:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

loading...
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Horoscop azi pe zodii
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.