Previziuni VĂRSĂTOR 2017

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii au șansa să clarifice atât situațiile parteneriale cu prietenii și duşmanii, cât și relațiile sentimentale cu partenerul de viață. Totul va prinde altă culoare începând cu luna aprilie.

Pentru aceștia, primăvara ar putea să aducă și o relație nouă, iar acolo unde relațiile scârțâie, nativii Vărsător vor căuta soluții pentru a aduce noutate și consolidarea sentimentelor prin gesturi mărunte: o vacanță, un inel, o mașină.

În anul 2017 le prinde bine toată introspecția pe care au făcut-o sub patronajul lui Pluton în casa a XII-a, încă din 2008.

Ați învățat cum să gestionați situațiile conflictuale cu adversarii, să vă protejați de tot ceea ce nu vă face bine și, în cele din urmă, să nu vă mai implicați chiar așa de repede în ceea ce nu vă privește.

Totuși, capacitatea de a vă exprima va fi pusă la încercare. Este recomandat ca în perioada martie-aprilie să nu se semneze contracte. Venus și Mercur vor fi retrograde pe casa a III-a, a comunicării. Vor fi și situații menite să vă scoată de sub control, dar cu calm și voie bună veți trece și peste acestea.

Eclipsele din luna August pot să se concretizeze cu oficializarea relației și chiar plecarea într-o țară exotică, într-o vacanță.

Jupiter continuă până pe 10 octombrie 2017 să străbată Balanţa, casa a IX-a, stimulând dorința de cunoaștere. În această perioadă, mulți nativi vor face un curs de perfecționare, cert este că veți da un nou curs activității dumneavoastră profesionale. Călătoriile, vacanțele vor fi un prilej de a vă dezvolta spiritual. Ele vor fi benefice pentru a acumula informații.

Sfârşitul anului 2017 îl aduce pe cel de-al doilea guvernator al vostru, Saturn, alături de Pluton, în Capricorn. De acolo, cele două planete vă vor ilumina. Creativitatea va fi la cote maxime. Puneți mai mult preț pe propria persoană.

Horoscop Vărsător 2017, în continuare:

Idei de cadouri pentru Varsator

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Horoscop Vărsător 2020, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Vărsător pentru 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Continut Sponsorizat
loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.