Previziuni VĂRSĂTOR 2017

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii au șansa să clarifice atât situațiile parteneriale cu prietenii și duşmanii, cât și relațiile sentimentale cu partenerul de viață. Totul va prinde altă culoare începând cu luna aprilie.

Pentru aceștia, primăvara ar putea să aducă și o relație nouă, iar acolo unde relațiile scârțâie, nativii Vărsător vor căuta soluții pentru a aduce noutate și consolidarea sentimentelor prin gesturi mărunte: o vacanță, un inel, o mașină.

În anul 2017 le prinde bine toată introspecția pe care au făcut-o sub patronajul lui Pluton în casa a XII-a, încă din 2008.

Loading...

Ați învățat cum să gestionați situațiile conflictuale cu adversarii, să vă protejați de tot ceea ce nu vă face bine și, în cele din urmă, să nu vă mai implicați chiar așa de repede în ceea ce nu vă privește.

Totuși, capacitatea de a vă exprima va fi pusă la încercare. Este recomandat ca în perioada martie-aprilie să nu se semneze contracte. Venus și Mercur vor fi retrograde pe casa a III-a, a comunicării. Vor fi și situații menite să vă scoată de sub control, dar cu calm și voie bună veți trece și peste acestea.

Eclipsele din luna August pot să se concretizeze cu oficializarea relației și chiar plecarea într-o țară exotică, într-o vacanță.

Jupiter continuă până pe 10 octombrie 2017 să străbată Balanţa, casa a IX-a, stimulând dorința de cunoaștere. În această perioadă, mulți nativi vor face un curs de perfecționare, cert este că veți da un nou curs activității dumneavoastră profesionale. Călătoriile, vacanțele vor fi un prilej de a vă dezvolta spiritual. Ele vor fi benefice pentru a acumula informații.

Sfârşitul anului 2017 îl aduce pe cel de-al doilea guvernator al vostru, Saturn, alături de Pluton, în Capricorn. De acolo, cele două planete vă vor ilumina. Creativitatea va fi la cote maxime. Puneți mai mult preț pe propria persoană.

Horoscop Vărsător 2017, în continuare:

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Vărsător 2019, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Vărsător pentru 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu
Horoscop VĂRSĂTOR DRAGOSTE: acest domeniu de viață în anul 2019 va fi grav avariat de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.