Horoscop Dragoste și relații

La capitolul dragoste, Taurii vor trece prin vremuri grele. Din prima parte a anului 2017 până la finele lui aprilie, planeta Venus, guvernatoarea lor, va intra în retrogradare între martie - aprilie și îi va pune în situații încordate.

Acestea sunt generate de experiențele ultimilor 2 ani și jumătate, de la ultima retrogradare, timp în care au fost puși la încercare de Lilith din casa a VII-a. S-ar traduce prin multitudinea de ispite, stări, conflicte prin care au trecut și pe care le-au suportat partenerului, iar acum este un bilanț în care ei sunt puși să aleagă ce este mai bine pentru viitorul lor.

Din aprilie, Nodul Nord va fi în casa a V-a a partenerului, ceea ce va face pentru cei singuri să își întâlnească jumătatea, iar acolo unde sunt relații de lungă durată să se oficializeze, deoarece din 10 octombrie 2017 Jupiter va intra și el în casa a VII-a. Așa că, profitați, aveți aproximativ 2 ani în care puteți să rezolvați orice aspect la acest capitol.

Horoscop Taur 2017, în continuare:

Cele mai noi articole de citit astăzi despre domenii care te ajută sa înțelegi mai bine lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT
De interes
loading...

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

CALCULATOARE
MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.