Horoscop Dragoste și relații

La capitolul dragoste, Taurii vor trece prin vremuri grele. Din prima parte a anului 2017 până la finele lui aprilie, planeta Venus, guvernatoarea lor, va intra în retrogradare între martie - aprilie și îi va pune în situații încordate.

Acestea sunt generate de experiențele ultimilor 2 ani și jumătate, de la ultima retrogradare, timp în care au fost puși la încercare de Lilith din casa a VII-a. S-ar traduce prin multitudinea de ispite, stări, conflicte prin care au trecut și pe care le-au suportat partenerului, iar acum este un bilanț în care ei sunt puși să aleagă ce este mai bine pentru viitorul lor.

Din aprilie, Nodul Nord va fi în casa a V-a a partenerului, ceea ce va face pentru cei singuri să își întâlnească jumătatea, iar acolo unde sunt relații de lungă durată să se oficializeze, deoarece din 10 octombrie 2017 Jupiter va intra și el în casa a VII-a. Așa că, profitați, aveți aproximativ 2 ani în care puteți să rezolvați orice aspect la acest capitol.

Horoscop Taur 2017, în continuare:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

loading...
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Horoscop azi pe zodii
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.