Horoscop Dragoste și relații

Tranzitul lui Neptun (în Peşti şi a în a V-a stea, a creativității) atrage atenția asupra nevoii de a împărtăși cu cineva bucuriile sociale, profesionale, financiare.

Dar prezența lui Jupiter în a XII-a casă a Scorpionului (ce va lua sfârșit în octombrie 2017) este asociată cu ruperea unor relații importante. Această suferință nu va putea fi uitată niciodată.

Venus, guvernatoarea dragostei, va fi retrogradă în perioada martie - aprilie, tocmai în casa voastră a iubirii. Este momentul în care unele relații vor fi analizate și momentul în care nativii Scorpion pot lua decizia de a cere pe cineva în căsătorie.

Finalul anului aduce nativului Scorpion, odată cu 10 octombrie 2017, prin intrarea lui Jupiter în Scorpion, jumătatea pentru tot restul vieții. Profitați de acest moment pentru că el se întâlnește odată la 18 ani.

Horoscop Scorpion 2017, în continuare:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

loading...
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Horoscop azi pe zodii
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.