Horoscop Dragoste și relații

Pentru Săgetători, în anul 2017 dragostea va fi pusă la încercare, mai ales în lunile Martie-Aprilie, când planeta dragostei va retrograda în casa a V-a, a creativității. Acea perioadă va fi benefică pentru a face copii, acolo unde mult timp nu au fost șanse.

Totuși, aspectele tensionate ale lui Uranus vorbesc despre prudența în iubire. Trebuie să oferiți ceea ce aveți în porții mici. Intrarea lui Lilith în sectorul vostru astral poate să pună la încercare și cele mai rezistente parteneriate: rămâne de văzut dacă veți rezista tentației.

Horoscop Săgetător 2017, în continuare:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

loading...
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Horoscop azi pe zodii
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.