Horoscop Dragoste și relații

Viața sentimentală în 2017 stă sub semnul sincerităţii și al fidelității. Din Octombrie, intrarea lui Jupiter în casa a V-a, a creativității, poate să se concretizeze.

Pentru cei singuri, cu un partener, iar pentru cupluri, cu venirea pe lume al unui copil. Sfârșitul anului va fi mult mai zbuciumat, prin intrarea lui Saturn, în domiciliu în Capricorn, în casa căsătoriei.

 

Alianţa între cele două planete este de bun augur, oferind conexiuni sociale de o calitate superioară, inclusiv păturile înalte ale societății îi vor accepta pe acești nativi, fiind posibile chiar și unele logodne între parteneri care vin din medii sociale diferite (situații financiare diferite) sau parteneri de vârste diferite (diferență de vârstă de 8-9 ani).

Horoscop Rac 2017, în continuare:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

loading...
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Horoscop azi pe zodii
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.