Horoscop Dragoste și relații

Saturn și Lilith, din casa a V-a a Leului, pe tot parcursul anului, vor atrage atenția asupra dorinței de independență, inclusiv în relație.

În 2017 Leii pot da dovadă de gelozie, uneori chiar cinism și violență. Aceste stări sunt generate tocmai de incapacitatea voastră de a face lumină în viața voastră, de a vă controla gândurile și de a înțelege că și partenerul vostru are o viață personală.

Este de aşteptat să se rupă unele relații întemeiate acum câțiva ani, întrucât Leii nu mai sunt ca acum 2-3 ani în urmă: ați evoluat spiritual considerabil și aveți nevoie de înțelegere, susținere, compasiune, respect și iubire. Și dacă tot nu era de ajuns, planeta Venus va retrograda din 3 până pe 15 aprilie în Peşti, oferind șanse de a relua o relație cu cineva din trecut, cât și de a face un bilanț al relației în care vă aflați.

Imediat după acest eveniment și Mercur va retrograda tot aici și veți avea șansa de a comunica partenerului ceea ce vă doriți. Va fi un moment dificil chiar și pentru relațiile destul de stabile. Leii pot avea scăpări, iar în această perioadă puteți călca strâmb. Dar imediat după ce v-au fost puse la încercare relațiile, va veni și Nodul Nord, tot în luna aprilie, care va aduce o relație nouă sau poate consolidarea relației cu un copil: totul se va schimba la 180°.

Horoscop Leu 2017, în continuare:

Pe același subiect

DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 19 ianuarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.