Horoscop Dragoste și relații

Saturn și Lilith, din casa a V-a a Leului, pe tot parcursul anului, vor atrage atenția asupra dorinței de independență, inclusiv în relație.

În 2017 Leii pot da dovadă de gelozie, uneori chiar cinism și violență. Aceste stări sunt generate tocmai de incapacitatea voastră de a face lumină în viața voastră, de a vă controla gândurile și de a înțelege că și partenerul vostru are o viață personală.

Este de aşteptat să se rupă unele relații întemeiate acum câțiva ani, întrucât Leii nu mai sunt ca acum 2-3 ani în urmă: ați evoluat spiritual considerabil și aveți nevoie de înțelegere, susținere, compasiune, respect și iubire. Și dacă tot nu era de ajuns, planeta Venus va retrograda din 3 până pe 15 aprilie în Peşti, oferind șanse de a relua o relație cu cineva din trecut, cât și de a face un bilanț al relației în care vă aflați.

Imediat după acest eveniment și Mercur va retrograda tot aici și veți avea șansa de a comunica partenerului ceea ce vă doriți. Va fi un moment dificil chiar și pentru relațiile destul de stabile. Leii pot avea scăpări, iar în această perioadă puteți călca strâmb. Dar imediat după ce v-au fost puse la încercare relațiile, va veni și Nodul Nord, tot în luna aprilie, care va aduce o relație nouă sau poate consolidarea relației cu un copil: totul se va schimba la 180°.

DE INTERES: Despre ZODIACOOL

Horoscop Leu 2017, în continuare:

Cele mai noi articole de citit astăzi despre domenii care te ajută sa înțelegi mai bine lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT
De interes
loading...

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

CALCULATOARE
MAGAZIN ONLINE
Feng Shui 100 mp
1 VOT
234000 lei
-10%
Calendar 1 an
1 VOT
5400 lei
-15%
Astrograma relațională, sinastria
27 VOTURI
19550 lei
DE FOLOS
Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.