Horoscop Dragoste și relații

Pluton din Capricorn, în casa a VIII-a, va da Gemenilor și în acest an multă energie sexuală, vor fi dornici să cunoască o iubire pătimașă. Totul se va amplifica odată cu intrarea lui Lilith pe 14 Februarie în Săgetător, în casa a VI-a. Pentru unii nativi Gemeni, aceste influențe astrale îi vor face să calce strâmb, iar în final, să rămână singuri.

Ei vor juca totul pe o carte, se va dovedi destul de periculoasă această mișcare, pentru că în octombrie, Jupiter va intra în casa a VI-a, a bolilor cu transmitere sexuală. Așa că, atenție la neatenție.

Cuplurile care își doresc copii vor avea o perioadă de 2 ani, începând din aprilie 2017, în care pot să devină părinți.

Horoscop Gemeni 2017, în continuare:

DE INTERES: Cifra Destinului

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

loading...
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Horoscop azi pe zodii
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.