Horoscop Dragoste și relații

Pentru cei din semnul Fecioarei, relațiile amoroase vor trece printr-o sită deasă. Lunile martie-aprilie vor fi de cotitură, pentru că evenimentele se vor derula în cascadă, inițial prima eclipsă de pe 26 februarie va atrage atenția asupra adevăratului caracter al partenerului și nu va mai fi idealizat și hiperbolizat.

Apoi, retrogradarea lui Venus, urmată de Mercur în casa a VIII-a, care le poate aduce Fecioarelor unele zvonuri întemeiate, chiar dovezi că partenerul le înșală încrederea. Va fi un moment dificil, totul va ține doar de ele.

La sfârșitul lunii Aprilie, Nodul Nord va intra în casa a XII-a, a subconștientului, de unde le va face pe Fecioare mai înțelepte și mai chibzuite, meditația va fi cuvântul care le va caracteriza în următoarele 18 luni.

Horoscop Fecioară 2017, în continuare:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

loading...
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Horoscop azi pe zodii
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.