Horoscop Dragoste și relații

Sfera sentimentală este între 10 martie - 21 aprilie atunci când Marte se află în Taur, iar a cincea casă a Capricornului va fi destul de viciată. În plus, acest eveniment astral se va suprapune cu retrogradarea lui Venus și a lui Mercur.

Prin urmare, încercați să nu deveniți insuportabili, capricioși, morăcănoși, pentru că aceste stări vor aduce cu ele și certuri, divergențe, chiar separări.

Marte va tranzita și el în acest an (între 4 iunie - 20 iulie) Racului, în a VII-a casă, instaurând o stare ce propune tot felul de acțiuni menite să consolideze relația. Cele 3 eclipse din luna August vor avea ca rezultat amplificarea vieții sexuale.

Horoscop Capricorn 2017, în continuare:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

loading...
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Horoscop azi pe zodii
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.