Horoscop Dragoste și relații

Relațiile nativilor Berbec vor fi zguduite din temelii de unele cutremure produse de Jupiter retrograd, în perioada februarie-aprilie, cu un accent în perioada martie-aprilie, când și planeta dragostei Venus va fi retrogradă la voi în domiciliu.

Cele două planete ale iubirii, ale bunătății, ale binefacerii vor fi retrograde și, cel mai important, ele chiar se vor afla în opoziție. Asta îi va face pe Berbeci mai încăpățânați, mai egoiști și mai superficiali față de dorințele celorlalți. Și dacă nu era de ajuns o situație complicată pe data de 9 aprilie 2017, Mercur va retrograda și ea tot în Berbec. Totuși, puteți să vedeți și partea plină a paharului: veți vedea cine vă iubește cu adevărat și vă va accepta așa cum sunteți.

Pentru cei singuri, perioada iulie-august poate fi propice pentru a începe relații noi, iar acolo unde s-au făcut tratamente pentru a avea copii, puteți să primiți vestea că veți fi părinți.

Horoscop Berbec 2017, în continuare:

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.