Horoscop săptămânal 30 Septembrie-6 Octombrie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: viața nativilor Tauri în intervalul 30 septembrie-6 octombrie 2019 cunoaște noi perspective ce vizează o raportare diferită la realitate.

În primul rând, revenirea lui Pluton la mers direct pe casa psihicului, a legăturii cu instituțiile și a deplasărilor în străinătate, poate să aducă deblocarea unor situații ce s-au perpetuat în viața voastră încă din aprilie.

Acestea pot viza atât obținerea unei vize, cât și șansa de a primi acordul de a pleca într-o țară. Este posibil să vi se aprobe o avansare sau poate mulți nativi Taur în această perioadă vor fi acceptați să susțină o conferință, vor să iasă în evidență cu lecțiile de viață pe care le-au acumulat în ultimii doi-trei ani și vor face o impresie foarte bună, chiar vor rămâne uimiți de ce pot să scoată la suprafață.

De asemenea, Marte din 4 octombrie și până pe 19 noiembrie va fi plasat în casa muncii și a sănătății. Pe partea de muncă vedem un surplus energetic și veți fi mult mai motivați să schimbați prețurile, să cereți mai mult, să vă descoperiți atuurile care chiar vor fi validate de către cei din jur.

Pe partea de sănătate, marea majoritatea a nativilor Taur vor lua în calcul ideea de a face anumite restricții. Acestea pot viza în mod clar alimentația, întrucât Balanța este guvernată de Venus, care simbolizează iubirea și totodată alimentația, astfel vedem să începeți un program de viață mai sănătos, mai activ, să aveți o vitalitate mai bună și să-i inspirați și pe cei din jurul vostru.

Pe partea sentimentală, această săptămână aduce multe transformări, întrucât Mercur intră din 3 octombrie și până pe 31 noiembrie în segmentul acesta al iubirii, al căsătoriei, dar la mijloc există probabilitatea în proporție de 90% ca cineva să vă atragă atenția.

O persoană din trecut care poate reveni în viața voastră, una foarte determinată, care vă poate atrage prin tot felul de gesturi/cuvinte, face anumite lucruri pe care nu le-ați văzut în trecut și acest lucru vă dezamăgește și totodată vă destabilizează emoțional în ceea ce sunteți acuma implicați.

Dacă este vorba de o relație pe care ați dezvoltat-o în ultimul timp și în care există anumite blocaje, prin ianuarie-februarie există posibilitatea de a relua acele situații și de a comunica partenerului ceea ce nu vă convine.

Se prevăd foarte multe discuții ce vizează un adevăr atât cu partenerul, cât și cu familia/angajații/colaboratorii, veți face valuri, veți fi foarte bine susținuți, în schimb nu se va întâmpla nimic.

De fapt, veți simți la finele lunii că ați vorbit degeaba sau ați reluat niște negocieri, dar nu ați ajuns la niciun consens, întrucât la mijloc trebuiau să fie acte, lucruri corecte și stabile, iar faptul că nu ați fost luați în seamă vă va determina în luna următoare să fiți mult mai vehemenți și mai violenți în discurs, în atitudine, față de cei din jur.

Pe partea financiară este o perioadă bună, între 2 și 4 octombrie pot să apară resurse noi în portofel, acestea pot să vină fie dintr-o tranzacție/un comision, fie poate prin semnarea unui contract ce vă avantajează.

Pe weekend, mulți nativi Taur vor lua în calcul ideea de a călători, de a pleca într-o vacanță sau de a merge în vizită la cineva drag, dar vor simți că nu mai este aceeași energie, nu mai sunt la fel de atrași, nu se mai bucură la fel de mult de tot ce le oferă această situație, tocmai pentru că au urcat energetic în ultimele șase-șapte luni și de aceea căutați persoane noi/anturaj nou/lecții noi de viață și, de ce nu, perspectivele voastre s-au schimbat și vreți să le împărtășiți și cu alt tip de persoane.

În linii mari, este o săptămână bună, important este să puneți în practică tot ceea ce vă doriți și să mă treceți și la fapte.

Astrologul ZODIACOOL recomandă pe partea de sănătate să fiți mult mai drastici cu voi, întrucât s-a produs un dezechilibru, cel mai probabil de la alimentație, de la felul în care vă stresați în anumite situații și acesta începe să se resimtă la nivelul ficatului, al inimii, de aceea următoarea perioadă chiar vă avantajează să faceți anumite modificări în stilul de viață.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.