Horoscop saptamanal 30 noiembrie - 06 decembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: nativii Scorpion, in intervalul 30 noiembrie - 6 decembrie, devin foarte atenti la aspectul lor fizic, au un sarm aparte, sunt cuceritori

Nativii Scorpion sunt fermecatori. Au un Venus în domeniul personalității, sunt cocheți, sunt foarte atenți la vestimentațe, simt nevoia să își cumpere lucruri noi, mai ales podoabe.

Nativii au tendința de a se elibera de orice fel de obligații contractuale, tendința aceasta se poate extinde și asupra partenerului de viață.

Profesional, nativii Scorpion așteaptă un contract, dar simte că acest contract îi va știrbi din libertatea la care visează. Deja se simte tensionat cu teama că nu va mai putea petrece atât de mult timp acasă.

Nativii Scorpion doresc un mariaj liber pe de o parte și pe de altă parte doresc o relație care să conducă către viitor.

Săptămâna aceasta este una în care câștigă destul de mulți bani sau primesc o veste bună cum că s-ar fi deblocat niște fonduri sau că ar beneficia de o mărire de salariu sau o premiere.

Pot trăi o iubire romantică, chiar platonică.

Din punct de vedere al sănătății, atenție la problemele legate de organele genitale.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 30 Noiembrie - 6 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!