Horoscop saptamanal 30 noiembrie - 06 decembrie 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: in perioada 30 noiembrie - 6 decembrie, nativii Pesti care sunt singuri, e posibil sa-si construiasca o relatie serioasa

Pentru nativii Pești săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie este săptămâna în care primesc o veste foarte bună de la locul de muncă.

Vestea o primesc pe la jumătatea săptămânii și viața profesională este energizată dintr-o dată. O altă parte a nativilor primesc vestea de la un grup de prieteni care le-a oferit ajutorul să își găsească un job.

Săptămâna aceasta au mari posibilități să fie invitați la un interviu. Mai degrabă ar fi invitație la un interviu pentru un grup de prieteni sau un grup de interese din care fac parte, grup de lucru și așa mai departe.

Săptămâna cumva este afectată de menținerea echilibrului. Nativii trebuie să fie destul de serioși în această săptămână, trebuie să țină echilibrul între informația care vine foarte multă peste el și prelucrarea acestei informații.

Viața romantică este trăită de unii dintre nativii Pești în casă, cu persoana iubită, cu cea care împarte căminul.

O altă parte a nativilor simt nevoia să se aventureze într-o relație, care până la urmă se poate dovedi a fi o relație de durată.

Important este ca nativii Pești să aibă un partener care, intelectual, să le facă față pretențiilor și cu care să poată purta discuții elevate.

Din punct de vedere al sănătății, nu sunt probleme importante în această săptămână.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 30 Noiembrie - 6 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!