Horoscop saptamanal 30 noiembrie - 06 decembrie 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: nativii Fecioara, in intervalul 30 noiembrie - 6 decembrie, trebuie sa-si adune fortele pentru a intampina noile contracte care i se pregatesc

Pentru nativii Fecioară este săptămâna secretelor. Nativii acționează foarte mult și se străduiesc să afle niște secrete sau, dimpotrivă, să ascundă ceva.

Nu se dă în lături nici de la gesturi impulsive numai și numai pentru a se ocupa de ceva care trebuie ascuns sau scoate acum la suprafață. Aș înclina să cred că e un secret al lui, al nativului Fecioară.

Profesional, nativul are un interes deosebit și niște abilități de care are nevoie și care până acum au fost mai puțin folosite sau chiar nefolosite. Pur și simplu erau ținute sub o perdea de fum.

Toate aceste abilități sunt necesare pentru că un nou contract este în vigoare și termenii nu au fost bine lămuriți și este nevoie de forțe noi.

Este o perioadă în care nativii sunt foarte pasionali. Iubesc cu pasiune și această pasiune este posibil să se reflecte asupra vieții intime, asupra relațiilor sexuale, destul de neplăcut.

Și asta pentru că nativii tind să fie foarte impulsivi, ceea ce poate face partenerul să facă un pas în spate. Relația merge bine pentru că există comunicare.

Din punct de vedere al sănătății, nu sunt probleme deosebite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 30 Noiembrie - 6 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!