Horoscop saptamanal 30 noiembrie - 06 decembrie 2020 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: nativii Capricorn, in intervalul 30 noiembrie - 6 decembrie, vor avea nevoie de ajutorul prietenilor, iar acestia vor fi alaturi de nativ

Pentru nativii Capricorn săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie este o săptămână destul de tensionată pentru că în continuare nativii se luptă cu obligațiile pe care le au și față de slujbă, și față de casă, și sunt cumva între două probleme foarte importante, esențiale aș putea spune.

Și perfecționiști cum sunt, vor ca totul să fie bine.

Este foarte posibil să ceară fie ajutorul, fie un sfat de la prieteni și aceștia nu întârzie să vină și să le dea sfatul.

Atenție acasă, astrologul zodoacool.ro îi vede pe nativi puțin cam prea impulsivi. Riscă să devină foarte autoritari. Au senzația că nu mai fac față, eu îi asigur că fac față.

Sunt puțin devitalizați pentru că Soarele se află în casa a douăsprezecea, o casă ascunsă, și energia nu se manifestă atât de evident.

Nativul iubește neconvențional și va iubi neconvențional niște ani de acum încolo, chiar așa conservator cu este el.

O afecțiune care îl supără de mult are toate șansele să treacă.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 30 Noiembrie - 6 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!