Horoscop saptamanal 30 noiembrie - 06 decembrie 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: nativii Berbec, in intervalul 30 noiembrie - 6 decembrie sunt fericiti, au descoperit un secret profesional ce poate fi aplicat cu succes

Zodia Berbec, zodia inițiatorilor și a deschizătorilor de drum, este de data aceasta plină de calm și de liniște. Și aceasta pentru că anumite probleme care l-au făcut pe nativ să se agite, încet, încet, au intrat pe un făgaș.

Profesional, nativii sunt foarte fericiți că au descoperit ceva. Un anumit lucru le-a fost ascuns și atunci când au reușit să îl deslușească, surpriza a fost una plăcută.

Fie că a fost vorba de un secret, fia că nativii au o muncă de cercetare și au găsit în profunzimea subiectului ceva ce căutau de o vreme, este o bucurie și o împlinire profesională.

Și nativii merită din plin pentru că tare s-au mai ocupat de profesie în ultima vreme.

Banii vin în etape surpriză. Se pare că pentru nativii zodiei Berbec este săptămâna surprizelor plăcute!

Mai mult, nativii primesc o propunere de a investi niște sume alături de o altă persoană. Investiția pare să fie una bună, cu o condiție: ca termenii înțelegerii să respecte un echilibru între părți.

Dragostea este, pentru nativii Berbec, în această săptămână, motiv de discuții. Dar nu din acelea între îndrăgostiți! Discuții elevate. Nativul invită la un spectacol sau la un concert (mai greu în zilele noastre, dar există din fericire înregistrări), discută despre o carte, sau pun la cale împreună cu persoana iubită o călătorie interesantă.

Din punct de vedere al sănătății, atenție la micile deplasări, nu mâncați nimic la întâmplare.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 30 Noiembrie - 6 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!